Inovativní stroj M-R7 pro montáž zářezných prstenců

Datum 16.12.2018

Společnost Eaton zabývající se řízením energie představila svůj nový stroj Walterscheid M-R7, inovativní stroj pro před-montáž zářezných prstenců, který zákazníkům poskytuje vylepšenou montážní technologii a bezpečnost při instalaci systémů šroubení Walterscheid™ Trilogy s prefabrikovaným trubkovým ukončením. Šroubení Walterscheid™ se používají v náročných aplikacích v zemědělství, v oblasti alternativních energií, stavebnictví, výrobě, manipulační technice, v přístavech a námořním odvětví, v oblasti těžby ropy a zemního plynu a v železničním průmyslu.

Toto řešení je určeno pro řízenou konečnou montáž systémů zářezných prstenců Eaton Walterscheid WALPRO™ a WALRING, které maximalizuje výkon, kdy pro finální montáž je třeba jen velmi krátký pohyb, čímž se snižuje síla potřebná pro konečnou montáž.

Systém Walterscheid Trilogy je určen k zajištění pokročilého řešení nejen z hlediska výkonu, ale i jednoduché instalace. Tento nový před-montážní stroj pomáhá zákazníkům ještě více optimalizovat jejich proces instalace šroubení a provádět komplexnější montáže než kdy dříve,“ uvedl Michael Weidenbrück, produktový manažér Walterscheid, EMEA.

Tento nový stroj M-R7 nabízí několik novinek k zajištění optimální kvality montáže, manipulace a spolehlivé technologie v nepřetržitém provozu.

Inovativní konstrukce válce a nástroje, použitá ve stroji M-R7, nabízí více možností, než většina jiných strojů zejména pro ohýbané trubky. Stroj je schopen pracovat s tvarovou trubkou až do úhlu 180 stupňů při poloměru ohybu R = 1,5 x vnější průměr a potrubím s přechodovými ohyby.

Stroj M-R7 využívá inovativní automatickou detekci nástrojů a jejich polohy za účelem eliminace chyb a případných negativních vlivů tolerancí, jakož i detekci správné polohy zářezného prstence. Řídící jednotka stroje statisticky vyhodnocuje výrobní proces a tím definuje případné možnosti optimalizace montáže zářezného prstence. Proces montáže lze individuálně upravit na míru, dle potřeb uživatele pro specifické rozměry a materiály trubek.

Vlastnosti zlepšující manipulaci a efektivitu:

  • Technologie RFID pro rozpoznávání nástrojů a automatické nastavování parametrů.
  • Funkce automatického spuštění pro zlepšení kvality procesu montáže a pro zrychlení pracovního cyklu a manipulace s dotykovou obrazovkou.
  • Kompaktní provedení stroje.

 

Zákazníci mají také možnost upgradovat své starší stroje řady GE-tools z programu Eaton Walterscheid pomocí technologie RFID, aby mohli používat technologii M-R7 s nižšími náklady.

Více informací a společnosti Eaton naleznete na adrese www.eaton.com/hydraulics.
Divize Hydraulics (Hydraulika) společnosti Eaton je světovou jedničkou v oblasti podpory společností, které si přejí zvýšit účinnost, spolehlivost a bezpečnost v různých odvětvích – stavebnictví a důlní průmysl, zemědělství a lesnictví, tradiční a obnovitelné energie, výroba a zpracování, ropa a zemní plyn, přeprava a manipulace s materiály. Globální tým Hydraulics navrhuje, vyrábí a dodává komplexní řadu spolehlivých, vysoce účinných hydraulických a průmyslových systémů včetně elektro-hydraulických prvků, pohonů ventilátorů, hybridních a řídicích řešení pro pokročilé součásti, včetně adaptérů, spojek, válců, tvarovek a sestav, hadic a potrubních tras, motorů, čerpadel a ventilů.
Dny teplárenství 700 x 200 px

Napsat komentář