Tlačítka pro NOUZOVÉ ZASTAVENÍ a RESET

Datum 07.01.2019

Pestrobarevné světelné efekty

Tlačítka pro NOUZOVÉ ZASTAVENÍ a RESET od firmy Murrelektronik se integrují do elektronických instalací prostřednictvím předmontovaných standardních vedení M12. Jde o řešení, které šetří čas a vylučuje riziko chyb v zapojení. Díky systému „Plug & Play“ jsou ovládací přístroje okamžitě integrovány do strojů a zařízení.

Takové řešení je žádané především v oblastech, kde se umísťují jednotlivé ovládací a sdělovací přístroje na decentralizovaných pozicích, například na bezpečnostních plotech nebo na výrobních pracovištích. Varianty s velmi kompaktní konstrukční šířkou 42 mm se perfektně hodí pro připojení na standardní hliníkové profily.

Tlačítko NOUZOVÉHO ZASTAVENÍ je k dispozici také se světelným tlačítkem RESET v jednom pouzdře. Tuto variantu lze integrovat do instalace například tak, že se tlačítko rozsvítí, jakmile je možné zařízení znovu spustit. V každém balení je obsaženo pět barevných krytů tlačítek. Díky tomu je možné dosáhnout světelného efektu v různé barvě – podle příslušného využití.

Titulní obrázek: Tlačítka pro NOUZOVÉ ZASTAVENÍ a RESET společnosti Murrelektronik
Více informací najdete na www.murrelektronik.cz
Tlačítko NOUZOVÉHO ZASTAVENÍ se světelným tlačítkem RESET s barevnými krytkami tlačítek.

Zdroj: Murrelektronik

Výstava Volty 700 x 200 px

Komentáře k článku (1)

  1. Zdravím ,
    potřeboval bych tlačítko nouzového zastavení nebo i CENTRAL STOP aby mi vypínal čistě jenom 400V zásuvku , máte možnost mi něco takového poskytnout tak aby tlačítko vydrželo protékající proud 400V zásuvky a nespekly se kontakty tlačítka ?

Napsat komentář