Servomotory MINAS LIQI

Datum 12.03.2019

AA038724

Vedle nejvyšší řady servomotorů MINAS A6 s nejnovějšími vymoženostmi jako je  EtherCat, RTEX, řízení krouticího momentu nebo široká paleta bezpečnostních funkcí, nabízí Panasonic řadu MINAS LIQI. U těchto servomotorů se podařilo vybalancovat provedení a šíři nejběžněji používaných funkcí tak, aby výsledný produkt byl velmi kvalitní a přesto za dobrou cenu.

Ve srovnání s krokovými, asynchronními nebo pneumatickými pohony nabízí servomotory řady MINAS LIQI mnoho výhod v oblasti spolehlivosti, rychlosti a přesného polohování. Řada MINAS LIQI je koncipována s myšlenkou rychlé integrace a bez složitého nastavování se hodí pro okamžité použití ve většině projektů. Otočný přepínač nastavení tuhosti pro operativní spuštění je k dispozici přímo na čelním panelu řídící jednotky. Pro náročnější aplikace je k dispozici zdarma dostupný program PANATERM ve které lze ladit antivibrační funkce a nastavovat všechny potřebné parametry. Pro všechny řady servomotorů Panasonic je možné použití převodovek pro optimální úpravu otáček.

Vlastnosti:

  • Inkrementální snímač: 2500 pulzů na otáčku
  • Odezva: šířka pásma 1 kHz (rychlost odezvy)
  • PANATERM: software pro konfiguraci a simulaci pohybu přes USB port (zdarma)
  • Funkce automatického ladění v reálném čase během provozu
  • Otočný přepínač pro manuální nastavení tuhosti

Pro řadu MINAS LIQI, stejně jako pro většinu automatizačních produktů Panasonic, platí tříletá záruční lhůta. S výběrem optimální konfigurace vám pomůžou technici výrobce nebo distributorů anebo můžete vyzkoušet SW nástroj pro výběr vhodného servopohonu zde:
https://www.panasonic-electric-works.com/cz/finder-servo-drives.htm

MINAS LIQI – Testovací sada

Panasonic nabízí kompletní PLC/HMI/servomotor set k otestování. Testovací sada Minas LIQI obsahuje řídící jednotku, servomotor (400 W nebo 750 W), kompaktní PLC s 16 vstupy a výstupy, dotykový operátorský panel s úhlopříčkou displeje 3,8″, napájecí zdroj 24 V DC, programovací software a všechny potřebné kabely. Set samozřejmě obsahuje příslušnou dokumentaci a schéma zapojení .

 

Více technický informací získáte na stránce servomotorů LIQI.
Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář