Software Intelligent Power Manager pro lepší možnosti správy energie pro hyperkonvergovanou infrastrukturu Nutanix

Datum 02.04.2019

Společnost Eaton zabývající se mimo jiné správou energie představila nový software Intelligent Power Manager(IPM) verze 1.6 v regionu EMEA (Evropa, Střední východ a Afrika). Nová verze tohoto softwaru nabízí plnou integraci s hyperkonvergovanou infrastrukturou Nutanix Acropolis. Díky této integraci mohou nyní uživatelé platformy Nutanix Acropolis, včetně specialistů v oblasti informačních technologií (IT) a manažerů datových center využívat software Eaton IPM k zajištění postupného odstavování infrastruktury Nutanix, zabezpečení nepřetržitého provozu a ochraně kriticky důležitých dat při výpadku napájení.

„IT odborníci stále více nahlíží na hypenkonvergovanou infrastrukturu jako na příležitost ke snížení nákladů a zabezpečení provozu při nasazování systémů Edge IT,“ říká Rory Higgins, Product Manager Data Center Automation společnosti Eaton. „Nejnovější jednouzlové a nadcházející dvouuzlové klastrové varianty Nutanix určené pro cloudovou nabídku Nutanix Enterprise Cloud ve spojení se softwarem Eaton IMP kombinovaným s vysoce kvalitními zdroji UPS Eaton 93PS či Eaton 9PX a ePDU G3 poskytují ideální řešení ochrany proti výpadku napájení infrastruktury Edge IT kritické pro podnik ve vzdálených pracovištích nebo v oblasti přímého kontaktu se zákazníky a pomáhají vzdáleným správcům snadno integrovat softwarově definovanou správu do jejich prostředí Acropolis.“

Nutanix Acropolis v sobě spojuje softwarově definované úložiště bohaté na funkce a zabudovanou virtualizaci a vytváří tak hyperkonvergovanou infrastrukturu řešenou na míru. Pomocí integrace se softwarem Intelligent Power Manager společnosti Eaton mohou nyní uživatelé Acropolis na dálku ovládat systém Nutanix Acropolis Hypervisor (AHV) během nepředpokládaných poruch napájení, aniž by se museli obávat ztráty nebo poškození dat.

Kromě integrace s platformou Nutanix Acropolis nabízí poslední verze softwaru Intelligent Power Manager Eaton možnost integrace se softwarem VMware® vSAN, jakož i s virtualizační platformou Microsoft Hyper-V. Tyto možnosti integrace poskytují operátorům prostředí vSAN pro účinné spravování jejich infrastruktury napájení v rámci jejich platforem vSAN nebo monitorovacích systémů Hyper-V Hypervisor.

Více informací o nejnovější verzi softwaru Eaton Intelligent Power Manager, včetně informací o integraci softwaru do platformy Acropolis, naleznete na stránkách eaton.eu/intelligentpower. Více informací o strategickém partnerství společností Eaton a Nutanix naleznete na stránkách eaton.eu/nutanix.

Dny teplárenství 700 x 200 px

Napsat komentář