Nový moderní Showroom a tréninkové centrum Noark

Datum 24.04.2019

Showroom je rozdělen do tří hlavních sekcí, které představují řešení pro fotovoltaiku, průmysl a rezidenci. Noark nabízí mnoho alternativ produktů dle náročnosti a požadavků aplikace. V celém showroomu jsou na skleněných deskách na magnetech umístěny produkty, které si můžete vzít do ruky a vyzkoušet. 

Část fotovoltaické sekce je věnována i elektromobilitě, kde se můžete podívat na jednoduché řešení nabíjecí stanice. Produktová školení je nyní možné pořádat i online díky modernímu telekonferenčnímu vybavení. Toto řešení umožňuje být v kontaktu nejen se zákazníky, ale i školami a umožnit jim tak další možnost vzdělávání v oboru.

Součástí showroomu je i část pro odborná školení a představování nových produktů. Prostor byl navržen tak, aby přednášející mohl být v neustálem kontaktu s posluchači. Showroom se nachází  v přízemní části budovy na adrese Sezemická 2757/2, Horní Počernice, Praha.

Showroom si můžete díky 360 virtuální prohlídce také projít z pohodlí vašeho domova. V případě zájmu o návštěvu a prohlídku Showroomu nás neváhejte kontaktovat a domluvit se na termínu. Rádi Vás zde uvítáme.

Kontaktní e-mail: marketing-EU@noark-electric.com
Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář