Společnost RAVEO představuje převodovky CM026 – nově s volitelným průměrem výstupní duté hřídele!

Datum 29.04.2019

Oblíbené šnekové převodovky řady CM patří mezi nejprodávanější produkty z našeho portfolia a i přes svou vysokou kvalitu a spolehlivost prochází postupně různými inovacemi tak, aby bylo možné splnit specifické nároky každého zákazníka.

Řada CM, kromě jiných vlastností, vyniká také svou modulární koncepcí a širokou variabilitou volitelného příslušenství. Pro malé aplikace vyžadující krouticí moment do ~10 N.m často postačují šnekové převodovky CM026 s osovou výškou pouhých 26 mm. Díky tomu se výborně hodí do aplikací, jako jsou např. malé dopravníky, balící technika, mobilní roboty, turnikety či automatické dveřní systémy.

Konstruktéři u takovýchto aplikací často potřebují kromě úspory místa také určitou variabilitu z hlediska montážního uchycení, které v konečném důsledku usnadní vývoj a sníží cenu konstrukčních dílů u nového stroje. Jedním z dotazů, na které se nás zákazníci občas ptají, je případná možnost dodat převodovku s jiným, než standardním průměrem výstupní duté hřídele, což jim ušetří pozdější náklady a čas strávený konstrukčními úpravami. Do dnešní doby byla výstupní dutá hřídel u velikosti CM026 dostupná pouze s průměrem 12 mm. Od nynějška však nabízíme kromě tohoto standardního průměru také ∅11 a ∅14 mm na výstupu převodovky. Toto platí jak pro šnekové převodovky CM026, tak i pro modely CMIS026 se vstupní plnou hřídelí IS. Rádi Vám tak nyní vyhovíme a nabídneme optimální konstrukční provedení pro Vaši aplikaci.

Více informací k tomuto produktu včetně možnosti stažení katalogového listu najdete v příslušné produktové kategorii.
Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář