Inteligentní senzor pro stroje, které pracují naprosto bezpečně

Datum 05.06.2019

Chytrý senzor umožňuje uživateli jednoduše identifikovat případnou poruchu dříve, než skutečně nastane. Díky tomu se zvýší efektivita stroje, zamezí se nečekaným pracovním výpadkům a prostojům a zároveň se zvýší životnost stroje.

iM Smart Sensor je inteligentní sensor, který neustále monitoruje  podmínky stroje, kde je instalováno elektrovřeteno. Senzor je plnohodnotnou součástí celého výrobního procesu, a to díky sledování  nejdůležitějších ukazatelů. Jedná se zejména o kontrolu vibrací, rychlosti a teplot. Díky tomu, tak mnohem lépe poznáte a zamezíte případně vznikajícímu problému, který by v budoucnu mohl v budoucím provozu nastat, a tím vyřadit stroj z provozu.

Maximalizujte produktivitu vašeho stroje a zvyšte životnost elektrovřetene díky HITECO iM Smart Sensor

Uživatelská platforma umožňuje uživateli získávat, monitorovat a exportovat široké množství dat. Sledování hodnot vřetene je možné skrzy intuitivní a a přehledné grafy a barevné historgramy. Grafy zachycují hodnoty otáček, teploty a vibrací. Součástí monitoringu je i rychlý indikátor stavu s ohledem na podmínky, ve kterých pracuje. Velká výhoda spočívá i v zobrazování dat v reálném čase a grafickém znázornění.

Inteligentní senzor je zaměřen na:

– maximální produktivitu stroje a vřetena,

– pravidelný systém údržby,

– prodloužení životnosti elektrovřetene,

– zvýšení bezpečnosti.

Jednoduché a intuitivní rozhraní iM Smart Sensor HMI vám umožňuje v reálném čase sledovat data a podmínky, ve kterých elektrovřeteno pracuje. iM Sensor sleduje faktory jako:

– senzor je vhodný pro 3 a 5-ti osá vřetena,

– komunikace skrze ModBus RS485,

– zabudovaný 3-osý akcelerometr,

– integrovaná funkce alarmu,

– vysoká přesnost při vibracích,

– monitoring teploty,

– sledování a kontrola rychlosti.

 

Pro více informací o inteligentním senzoru navštivte naše internetové stránky www.raveo.cz nebo přímo kontaktujte naše specialisty na emailu info@raveo.cz nebo na telefonu +420 577 700 150.

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář