Družstvo hodné mistrovství světa! Do hry vstupuje Wiha ElectricVario Family – tým skládající se z 83 skutečných profesionálů

Datum 26.06.2019

Nahrávka, střela a gól! Wiha povolává do reprezentace nejlepší závodníky, kteří se skvěle osvědčí u opravných nebo stavebních utkání – bez ohledu na druh upevnění a podmínky realizace.

Nový „Tým Wiha” – ElectricVario Family je systém 83 zcela kompatibilních nástrojů, skládající se z různých sad Wiha, mnoha novinek a osvědčených „hráčů”. Nejnovější propagační kampaň, jejímž hlavním motivem je týmový duch profesionálního fotbalu, je založena na jednotné vizuální identifikaci a sportovním vyprávění. Dnes Wiha předává do rukou uživatelů zdraví bezpečný, profesionální a spolehlivý tým, který vyjde vítězně i z toho nejtěžšího zápasu!

Týmová hra

Wiha ElectricVario Family, zkráceno EVF, je dokonale promyšlený set, který spojuje nářadí nezbytná k zajištění různých šroubových spojů. Široká řada profesionálních řešení umožňuje vytvořit si svůj „dream team”, a díky jednotné komunikaci kampaně mohou uživatelé optimálním způsobem využít předností jednotlivých kombinací. U tak důležité volby musí být naši pomocníci spolehliví, sehraní a skvěle spolupracovat!

Tým

Stejně jako mužstvo musí spoléhat na solidní hráče, každý dodavatel při volbě nářadí hledá takové, kteří tvoří osvědčený kompatibilní tým. 83 hrdinů nové kampaně vstupuje do hry a zaujímá vhodné pozice na opravárenském a stavebním hřišti. Šest variant držáků zajišťuje odborníkům širokou řadu přihrávek a umožňuje pohodlné předvedení akce – jak v přímém utkání se šrouby, tak i pomocí dodatečných bitů nebo adaptérů otočného momentu. První ze záložníků nabízí velký výběr slimBitů a nových nástrčných klíčů. Druhý, mobilní Torque-QuickCheck, zabraňuje nebezpečí utažení s nesprávným otočným momentem.

Obrana

Zde roli hraje především účinnost a spolehlivá ochrana, proto byli povoláni obránci – dvě úplně nové varianty držáků, které podpoří známé, zkušené hráče. Nový PicoFinish® electric uchvátí gracilitou a přesností, zatímco inovační držák slimVario® electric, zaručující rovnováhu mezi silou a plnou kontrolou, umožňuje mimořádně ergonomickou a jistou práci. Obranu podporují také: mrštný Stubby electric, rychlý speedE® s elektrickým pohonem, multifunkční LiftUp® electric se slimBity v držáku a pružný dynamometrický držák TorqueVario®-S electric.

Střed pole

Vyžaduje-li šroubování dodatečnou podporu a „přihrávku do středu pole”, čeká zde v plné připravenosti pět adaptérů otočného momentu easyTorque a nové slimBity, nástavce a adaptéry pro nástrčné klíče nebo držáky.

Útok

Ještě před závěrečným hvizdem padl vítězný gól, a to díky kooperaci spolehlivých slimBitů a klíčů s vnějším šestihranem „¼”. V důsledku intenzivní spolupráce s dodavateli a pozornému sledování potřeb trhu byla nabídka Wiha rozšířena o širokou řadu nových profilů a rozměrů bitů. Bez ohledu na to, v jak těžké situaci se ocitneme a s jak náročným soupeřem se budeme utkávat – díky propracované „přihrávce”, tj. vhodné volbě nářadí, lze každý úkol provést 100% bezpečně, ergonomicky a účinně.

Trenéři

Zajišťují dokonalou spolupráci všech „individuálních talentů”. Nová, 31dílna brašna, skládací brašny nebo 6- a 12dílné boxy slimBit s uchem na opasek zaručují mimořádně jednoduchou přepravu a manipulaci s jednotlivými slimBity.

Řízení

Wiha nabízí balík inovačních řešení, která usnadní volbu vhodné sady nebo kompletního „týmu” nástrojů, optimálně přizpůsobeného k potřebám každého odborníka. Široká řada informačních a propagačních materiálů umožňuje čitelnou komunikaci na všech „stadionech světa ” – v tomto případě v maloobchodních prodejnách.

Není to však všechno! Již dnes Wiha nabízí virtuální realitu, kterou doplňují výrobkové listy, příručky, animace a filmy na stránkách výrobce. Díky moderní technologii snadno získáte informaci o každém hráči, navštívíte šatnu a vyjdete na hřiště. A tam uživatele čeká nejen úžasná stadionová atmosféra, ale také spousta výzev a fotbalových dojmů!

Jste připraveni na hru? Více informací o nástrojích ElectricVario Family najdete zde

Dny teplárenství 700 x 200 px

Napsat komentář