Nový proporcionální solenoidový šroubovaný vestavný ventil ESVL9 společnosti Eaton poskytuje možnost přesného řízení v kompaktním balení

Datum 26.06.2019

Společnost Eaton zabývající se řízením energie dnes představila nový ESVL9 závitový vestavný ventil (SiCV), tedy pěticestný, třípolohový proporcionální solenoidový ventil. Patentované řešení použité u tohoto ventilu se vyznačuje ovládáním závislým na zatížení a umožňuje redukci velikosti bloku o 21 % v porovnání s externími uzavíracími prvky, které jsou k dispozici v mnoha pěticestných směrových ovládacích ventilech dostupných na trhu.

„S tím, jak se zákazníci odklání od on/off koncepce ovládacích systémů, poskytuje ventil ESVL9 společnosti Eaton přesné pokročilé proporcionální ovládání v kompaktním provedení“ říká Tolu Oluwatudimu, produktový manažer SiCV, Hydraulics Group EMEA. „V rámci širokého Eaton portfolia SiCV rozšiřuje tento ventil aktuální nabídku a usnadňuje plnění našeho závazku pomáhat zákazníkům v řešení nejnáročnějších výzev.“

Eaton ventil ESVL9 velikosti 10 integruje externí zpětný ventil v hlavní kazetě k dosažení ještě efektivnější sestavy. Kromě zajištění kompaktní platformy umožňuje tato nejnovější nabídka ventilů Eaton zákazníkům optimalizovat průtokové síly a zlepšit dávkování průtoku do vřetene, čímž poskytuje stabilní, rovnoměrnou a zvladatelnou proporcionální regulaci. Zatímco konkurenční produkty využívají k řízení dávkování vřetene pouze jednu pružinu, ventil ESVL9 vylepšuje tuto funkci pomocí dvou pružin.

Navíc byl Eaton ventil ESVL9 testován ve více než 30 aplikacích s velmi komplikovanou analýzou dynamiky kapalin (CFD) a výsledkem je optimalizovaná geometrie pro pokročilé navrhování a vývoj. Portfolio Eaton SiCV poskytuje inženýrům a provozovatelům ucelenou řadu proporcionálních i on/off ventilů pro stacionární i mobilní zařízení.

Eaton SiCV jsou konstruovány a nabízeny pro různé jmenovitými tlaky a průtoky a ve variantách, které jsou schopny odolávat i těm nejnáročnějším prostředím.

Více informací o proporcionálních ventilech Eaton najdete na následujícím odkazu: www.eaton.com/ProportionalValves

Eaton je společnost zabývající se řízením energie, která v roce 2018 dosáhla obratu 21,6 miliardy USD. Její energeticky úsporná řešení pomáhají zákazníkům efektivně řídit elektrickou, hydraulickou a mechanickou energii spolehlivěji, bezpečněji a udržitelněji. Společnost se zaměřuje na zlepšování kvality života a životního prostředí využíváním technologií a služeb v oblasti řízení energie. Společnost Eaton celosvětově zaměstnává přibližně 99 000 zaměstnanců a prodává své produkty zákazníkům ve více než 175 zemích. Více informací získáte na stránkách Eaton.com.

Dny teplárenství 700 x 200 px

Napsat komentář