Bezdrátové sady GO Wirelles – ovládejte zařízení chytře!

Datum 02.07.2019

Přemýšlíte, jak uspořádat nábytek, aby vyhovoval uspořádání vypínačů ve vašem bytě či domu? Jděte na to chytře, použijte naprogramované bezdrátové sady GO Wireless pro ovládání světel, spotřebičů, žaluzií či vytápění. Neomezujte se při vybavování interiéru a dopřejte si volnost v rozhodování. Bezdrátová tlačítka či dotykové termostaty můžete rozmístit až po finálním dokončení interiéru, včetně rozmístění nábytku a dekorace.

Eaton nabízí nové sady GO Wireless, které využívají nejmodernější bezdrátovou technologii pro chytré instalace. Nabízené sady jsou již naprogramované a jsou navrženy pro rychlou a snadnou montáž, díky které lze zakázky realizovat rychleji a v čistotě. Velkou výhodou sad GO Wireless je jejich rozšíření o řadu dalších bezdrátových ovládacích prvků, jako jsou prvky pro osvětlení, stmívání, elektrické žaluzie/rolety a ventilační jednotky. Později je možné zákazníkovi nabídnout možnost přidání dalších bezdrátových ovládacích prvků pro osvětlení, stmívání, elektrické žaluzie/rolety a ventilační jednotky. Přidávání další ovládacích míst se obejde bez sekání, pokládání trubek a vodičů k vypínačům a následného nepříjemného úklidu. Proto jsou bezdrátové sady vhodné pro rekonstrukce, modernizace interiérů nebo pro doplnění dalších ovládacích míst ke stávajícím instalacím.

Sady Eaton GO Wireless jsou navrženy pro nejčastější aplikace. Eaton xComfort produkty pomáhají profesionálům instalovat ovládání rychle, čistě a flexibilně. Jsou bezdrátové a naprogramované, což znamená rychlou a snadnou instalaci na jakémkoli rovném povrchu, včetně skleněných povrchů. Nejvíce oceníte, že sady Eaton GO Wireless lze kdykoliv rozšířit o další funkce. Na práci, kterou nyní dokončíte, můžete kdykoli později pohodlně navázat.

Bezdrátové vypínače společnosti Eaton lze kombinovat s mnoha rámečky různých výrobců s rozměrem klapky 55×55 mm. Bezproblémově se integrují s vašimi oblíbenými designy vypínačů a zásuvek, ať již ve stávající instalaci, nebo jako součást nových domů a bytů. Sady Eaton GO Wireless je snadné kdykoli později rozšířit o další ovládací prvky, pokud se rozhodnete pro ještě větší flexibilitu.

1. Vyberte si vhodnou sadu pro vaši aplikaci a dopřejte si volnost při rozhodování

RF Spínací sada CPAD-00/212, 193 727 (Wireless Switch All) je vhodná pro spínání libovolného světelného zdroje nebo zásuvky či jiného spotřebiče. Rychlá a snadná instalace vypínače pro ovládání osvětlení nebo spotřebičů tam, kde zákazníci chtějí vypínač instalovat pouhým nalepení na libovolný podklad. Sada je ideální pro změnu instalace, pokud jsou stávající vypínače nevhodně umístěné. Dodává se s jedním spínacím aktorem (10 A) a bezdrátovým tlačítkem.

RF Stmívací sada CPAD-00/213, 193 728 (Wireless Dim All) je ideální pro aplikace, kde je požadováno plynulé a bezhlučné stmívání libovolného stmívatelného zdroje (žárovky, LED žárovky, ESL, …) bez žhnutí ve vypnutém stavu. Instalaci komponentů lze realizovat během několika minut, protože RF stmívací sada je připravena a naprogramována pro rychlou instalaci a ovládání stmívání odkudkoli. Je flexibilnější než tradiční stmívače. Sada obsahuje jeden stmívací aktor (0-250 W) a bezdrátové tlačítko.

RF Roletová sada CPAD-00/214, 193 729 (Wireless Shading) dopřeje pohodlí vašim zákazníkům pomocí bezdrátových tlačítek, kterými ovládají elektrické rolety, žaluzie, stínění nebo závěsy. Rychlá instalace tlačítka na libovolný povrch a aktoru v blízkosti motoru. Roletová sada se skládá z jednoho roletového aktoru (6A/230VAC) pro ovládání dvou směrů a bezdrátového tlačítka.

RF Spínací sada rekonstrukce CPAD-00/215, 193 730 (Wireless Second switch) je ideální pro rekonstrukce interiérů a poslouží především tam, kde chcete přidat nebo změnit umístění vypínačů a ušetřit uživateli sekání zdí, pokládání trubek a kabelů a současně výrazně zkrátit čas instalace nových vypínačů. Výhodou tohoto řešení je instalovat aktor za stávající klasický vypínač, který jednoduše připojíte na binární vstup aktoru a světlo můžete tak i nadále ovládat tímto vypínačem. Bezdrátové tlačítko instalujete na libovolném povrchu a získáte tak možnost ovládat světlo z dalšího místa. Samozřejmostí je možnost přidat další bezdrátová tlačítka a ovládat tak osvětlení nebo spotřebiče z více míst. Typickým příkladem je chybějící vypínač u postele v ložnici pro ovládání světla. Naprogramovaná sada obsahuje spínací aktor s binárním vstupem (10A) a jedno bezdrátové tlačítko. Další bezdrátová tlačítka lze dokoupit jako volitelné příslušenství.

RF Stmívací sada xComfort Bridge CPAD-00/221, 300 310 (Wireless Dim & App set) je naprogramovaná a určená pro stmívání 3 světel s možností ovládání z mobilního telefonu v místní síti. Součástí sady jsou 3 stmívací aktory (100W) pro ovládání libovolného stmívatelného zdroje světla, dále 4 tlačítka (jedno tlačítko ve funkci centrálního vypínače) a RF jednotka xComfort Bridge, která umožní ovládání světel z mobilního telefonu. Aplikaci pro mobilní telefon lze stáhnout bezplatně z Google play či Apple store. Pojmenování světel a místností včetně vytvoření vlastních světelných v aplikaci je intuitivní, jednoduché a zvládne je běžný uživatel bez nutnosti znalosti programování.

RF Ventilační sada CPAD-00/216, 193 731 (Wireless Ventilation) je vhodná pro řízení ventilačních jednotek rekuperačních systémů. Sadou lze snadno nastavit výkon ventilace ve třech stupních, případně zapnout intenzivní ventilaci na 10 nebo 30 minut. Sada je naprogramována a připravena pro snadnou instalaci a propojení s ventilační jednotkou přes standardní Perilex zásuvku, bezdrátové tlačítko lze umístit na libovolné místo nalepením. Sada obsahuje aktor se dvěma výstupy pro aktivaci druhého a třetího stupně ventilační jednotky a bezdrátového tlačítka pro aktivaci 4 režimů ventilace.

RF Vytápěcí sada CPAD-00/217, 193 732 (Wireless Heating) je připravena a naprogramována pro regulaci vytápění místnosti a je vhodná pro spínání topných kabelů a panelů, infrazářičů, přímotopů včetně možnosti ovládání hlavic teplovodních radiátorů. Součástí je dotykový bezdrátový termostat s integrovaným týdenním spínacím programem. Termostat lze nainstalovat na libovolný povrch a zvolit tak ideální místo pro měření teploty v místnosti pro regulaci vytápění. Týdenní program a přednastavené teploty pro vytápění lze snadno uživatelsky přednastavit. Na Sada obsahuje vytápěcí aktor s PWM regulací (10A) a bezdrátový dotykový termostat.

RF Vytápěcí multi-sada CPAD-00/220, 195 899 (Wireless Floor Heating) je určena pro řízení vytápění až pro pět zón/místností nebo okruhů. Sada obsahuje 5 dotykových naprogramovaných termostatů s předdefinovaným týdenním plánem. Přednastavené teploty a týdenní plány pro vytápění lze měnit pro jednotlivé zóny individuálně s ohledem na konkrétní požadavky. Sada dále obsahuje naprogramovaný RF multiaktor topení, který reflektuje požadavky i na vytápění v jednotlivých zónách. Aktivuje výstup pro aktivaci vytápění v konkrétní zóně (aktivuje připojenou termoelektrickou hlavici) a též sepne oběhové čerpadlo či aktivuje zdroj vytápění. Pro ovládání teplovodního rozdělovače obsahuje sada 5 termoelektrických hlavic 230 V, které se připojí na odpovídající výstupy multiaktoru topení. Pro zkušenější uživatele je možné sadu rozšířit až na 12 zón/místností.

2. Přidejte další ovládací prvky k sadám GOI Wireless

Potřebujete ovládat světla a spotřebiče z více míst? Přidejte další bezdrátové ovládací prvky a jednoduše je spárujte s již nainstalovanými aktory. Jednoduchá interaktivní videa, jak párovat přidávaná tlačítka na 3 kliknutí, je k dispozici ZDE

K dispozici jsou 2bodová tlačítka CPAD-00/193 vhodná pro ovládání jednoho světla nebo pro funkci centrálního ovládání, 4bodová tlačítka CPAD-00/194 či 8bodová tlačítka CPAD-00/195 pro ovládání více světel či spotřebičů. Klapky lze též dodat s předdefinovaným potiskem, pro více informací navštivte naše stránky nebo kontaktujte technickou podporu.

Pro možnost rozšíření RF Vytápěcí multi-sady CPAD-00/220 na více zón je možné přidat další dotykové termostaty a termoelektrické hlavice a mít možnost takto ovládat celkem až 12 zón. Přidání dalších zón vyžaduje alespoň základní znalosti programování bezdrátového systém xComfort a programovací rozhraní CKOZ-00/13.

Výuková interaktivní videa pro rozšíření stávající sady o další tlačítko

Podívejte se na video

3. Přidejte chytré funkce

Zvažte, zda nechcete přidat další funkce, jako například časovače, světelné scény nebo ovládání pomocí aplikace ve vašem chytrém telefonu. Pokud jedete na dovolenou, nemusíte nechat svůj dům osamocen ve tmě, aby tak lákal zloděje. Simulujte snadno přítomnost pomocí automatického spínání osvětlení a ovládání rolet. Můžete dokonce ovládat osvětlení, žaluzie a ventilaci pomocí aplikace, ať jste doma nebo mimo domov.

Stačí přidat chytrou jednotku Smart Manager a naprogramovat požadovanou funkci!

Dny teplárenství 700 x 200 px

Napsat komentář