Univerzální rychlopřipojovací systém

Datum 29.09.2019

Kdo často instaluje kabely M12, položil si již určitě otázku, zda neexistuje spolehlivý rychlopřipojovací systém, který by byl univerzální a odolal nejrůznějším zatížením. Do budoucna odpověď zní: Ano!

M12 Push Pull je jednotný systém, s nímž lze s časovou úsporou připojovat kabely M12. Přední výrobci konektorů spolupracovali, aby mohli na trhu poskytnout standardizovaný produkt nejvyšší kvality.

Připojení probíhá prostřednictvím systému Push-Pull. Instalatér může proto bez nástrojů a velmi rychle nainstalovat kabel, který má stejnou podobu konektoru jako „tradiční“ M12 – kdo instaluje mnoho kabelů, zkrátí si dobu instalace o 80%. Zejména při instalacích v omezeném prostoru jsou konektory s technologií připojení Push-Pull velmi praktické.

Existuje riziko, že rychlost půjde na úkor bezpečnosti procesu? Jasná odpověď: Ne, právě naopak. U systému M12 Push-Pull se konektor (samec resp. samice) „zaklapne“ do přesně konstruované kontury, díky tomu je spojení v připojeném a zajištěném stavu těsné v souladu s krytím IP67. Zvuková a hmatová zpětná informace ujistí instalatéra o úspěšně provedeném připojení.

Naše prognóza: Nový standard M12 Push-Pull ještě více posílí vzestupný trend konektorů M12 a učiní z nich pro mnoho dalších aplikací první volbu. Úspěšný příběh konektorů M12 bude pokračovat.

Obrázek: M12 Push-Pull: Univerzální rychlopřipojovací systém
Murrelektronik
Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář