Nový výkonný kompaktní přenosný počítač Getac UX10

Datum 21.10.2019

UX10 je nový výkonný kompaktní přenosný počítač, který doplňuje portfolio značky Getac o 10″ tabletové řešení s nejmodernějšími technologiemi a doplňky, které nadchne každého profesionála.

Tablet Getac UX10 byl navržen tak, aby poskytoval mobilitu, spolehlivost a výkon napříč různými odvětvími včetně průmyslové výroby, v distribuci energií, ve veřejné bezpečnosti a obraně, kde je nasazen v nejnáročnějším pracovním prostředí.

Jakákoliv manipulace a práce s robustním tabletem Getac UX10 je vždy bezpečná. Volitelná pevná rukojeť umožňuje uchopení, přenášení a pozicování tabletu na pozici, kde jej operátor právě potřebuje. Odnímatelná klávesnice s výsuvnou pevnou rukojetí usnadňuje práci všem terénním profesionálům.

Pro zabezpečení tabletu a ověření přístupu uživatelů může Getac UX10 nabídnout volitelnou integrovanou čtečku otisků prstů,
čtečku čipových karet, čtečku magnetických karet, čtečku RFID, případně i kameru pro ověřování obličeje pomocí Windows Hello. Getac UX10 je vždy připraven k výkonu díky nejvýkonnějším procesorům 8. generace Whiskey Lake. Komunikaci v tabletu podporuje bezdrátové připojení prostřednictvím Bluetooth, GPS, Wi-Fi a volitelně 4G LTE. Volitelný port RS232 podporuje komunikaci se staršími typy zařízení a rovněž volitelná čtečka RFID a čárových kódů umožňuje získávat a odesílat informace do řídicího systému. Všechny tyto funkce zajistí, že Getac UX10 zůstane připojen bez ohledu na to, zda jej používáte venku nebo uvnitř.

V oblastech výroby a služeb, kde je požadován nepřetržitý provoz zařízení 24/7/365, nasazují výrobci u mobilních zařízení odpovídající konfiguraci baterie. Getac UX10 nabízí volitelné vysokokapacitní baterie a můstkové baterie, které zajišťují funkci „hot swap“. Díky těmto bateriovým řešením není nutné UX10 vypínat, ani v případě, že je zařízení sdíleno mezi více operátory nebo na více pracovních směnách. Přidanou hodnotou pro uživatele je 3letá záruka, která zahrnuje náhodné poškození zařízení po dobu 3 let, kdy zákazník má nárok na jednu výměnu LCD, MB, HDD nebo klávesnice jedenkrát ročně po celou dobu záruky.

Getac UX10 je tablet určený pro nejnáročnější pracovní podmínky. Nabízí odolnost proti pádu a rozšířený rozsah provozních teplot. Obrazovka LumiBond® zajišťuje použitelnost při všech rozmarech počasí a IPS displej je optimalizován i pro práci v dešti nebo v rukavicích. Jas 1000 nitů garantuje výbornou čitelnost na slunci, což společně s výše uvedenými vlastnostmi zaručuje produktivitu i v těch nejextrémnějších podmínkách.

Specifikace:

  • procesor Intel® Core ™ i7 / i5 8. generace
  • 10,1” IPS FullHD kapacitní dotykový displej LumiBond® 1000 nits
  • 8 GB DDR4 paměť, rozšiřitelná až na 16 GB
  • 256 GB SSD, volitelně 512 GB / 1TB SSD
  • 6 tlačítek, rukojeť, klávesnice • pracovní teploty -29 °C až +63 °C.
Více podrobnějších informací o tabletech a noteboocích Getac získáte na internetových stránkách společnosti ELVAC a.s. – www.elvac.eu, která je distributorem značky GETAC na českém trhu a disponuje technickým zázemím a zkušenostmi, které těmto výrobkům vdechují život.
Výstava Volty 700 x 200 px

Komentáře k článku (1)

Napsat komentář