LEDVANCE – Edice Vintage 1906

Datum 22.10.2019

Čisté tvary, kvalitní komponenty, hodnotné materiály: Edice Vintage 1906 se může pochlubit klasickým vzhledem, který znovu staví do popředí již dlouho zapomenutý designový prvek – samotné světlo. LEDVANCE představuje nové portfolio svítidel z Edice Vintage 1906.

Retro estetika v kombinaci s moderní technologií LED žárovek. Společnost LEDVANCE přidala do série Edice Vintage 1906 celkem 36 nových modelů svítidel v pěti produktových řadách – Globe Glass, Cone Glass, Pipe, Carved Glass, Bubble Glass, v různých verzích, barvách a tva­rech. Svítidla z kolekce Edice Vintage 1906 mohou osvětlovat všechny druhy prostor. Přestože dojem z kolekce Vintage 1906 člověka přenáší zpět do minulosti, LED technologie nám neotřele připomíná, že se nacházíme v současnosti.

Nová série svítidel 1906 pokračuje v myšlence kombinovat moderní technologii LED s retro designem, odkazujícím na avantgardní styly 50., 60. a 70. let. Pro tato svítidla z Edice Vintage 1906 jsou ideální žárovky s technologií Bluetooth ze série LEDVANCE SMART+. Stejně jako všechny modely v úspěšné sérii 1906, i nová svítidla mají patici E27 a dají se proto použít s jakoukoli vhodnou žárovkou E27. Designová svítidla jsou v současnosti žhavým trendem na trhu. Módní industriální svítidla jsou skvělou příležitostí jak oživit interiér. Modely Pipe jsou charakteristické svými minimalisticky rovnými nebo zakřivenými tvary. Díky svému jedinečnému designu se stanou objektem zájmu každého interiéru. K dispozici jsou jako závěsné, stolní a volně stojící verze. Nabízejí flexibilní nastavení polohy světelného zdroje díky designu PenduLum Pro. Výhodou svítidel je nejen rychlá a snadná instalace, ale rovněž jejich měnitelný vzhled díky různým tvarům samostatně dostupných žárovek s paticí E27. Součástí balení svítidla je vždy kompletní příslušenství pro montáž a zapojení. Na rozdíl od světelných zdrojů z Edice Vintage 1906, které budou nadále nést značku OSRAM, nová svítidla 1906 se budou prodávat pod značkou LEDVANCE.

Více informací na www.ledvance.cz
Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář