Navrhujte a tiskněte štítky z Vašeho smartphonu!

Datum 09.12.2019

Nová mobilní tiskárna BradyPrinter M611 píše novou kapitolu v pokračujícím vývoji identifikačních řešení. Design i těch nejkomplexnějších etiket můžete nyní snadno připravit v terénu pomocí smartphonu a bezplatné aplikace Expresní etikety společnosti Brady Corporation a pak je vytisknout na spolehlivé průmyslové materiály etiket pomocí tiskárny BradyPrinter M611. 

Návrh jakékoli komplexní etikety v terénu pomocí telefonu

 Aplikace Expresní etikety od společnosti Brady nainstalovaná na libovolném smartphonu slouží ke snadnému navrhování komplexních etiket, a to včetně možnosti tisku 1D i 2D čárových kódů, serializaci a použití rozsáhlé knihovny obrázků včetně textu, časového razítka nebo dat z cloudu. Aplikace Expresní etikety nabízí nejucelenější funkce pro design etiket a je dostupná pro všechny typy smartphonů. Obsahuje průvodce designem, který rychle vytvoří konkrétní identifikační etikety.

Přístup odkudkoli

 Designy etiket lze odeslat na tiskárnu BradyPrinter M611 z aplikace Expresní etikety ve smartphonu přes připojení WiFi nebo Bluetooth a ihned vytisknout. Hotové etikety je také možné poslat do počítače v kanceláře, aby další uživatelé nemuseli vytvářet etiketu vždy od začátku. Vzdálenost mezi kanceláří a místem práce v terénu lze snadno překonat. Stačí otevřít dostupné návrhy, upravit je a vytisknout v kanceláři. Etikety navržené pomocí jakékoli aplikace platformy Brady Workstation jsou kompatibilní s aplikací Expresní etikety dodanou s tiskárnou BradyPrinter M611.

Tisk spolehlivých etiket

Nová mobilní tiskárna BradyPrinter M611 je kompatibilní s širokou škálou spolehlivých, průmyslových materiálů etiket od společnosti Brady. Tyto materiály dokážou odolávat extrémním teplotám, ohni, chemikáliím, rozpouštědlům, pohonným látkám, vlhku i prachu. Jsou vyrobeny tak, aby pevně držely a zůstaly čitelné i v náročných podmínkách. Jsou dostupné jako různé typy etiket pro profesionální použití, včetně etiket pro kabeláž, samolaminovacích etiket, štítků na kabely, visaček a různých etiket na komponenty, například etiket na reliéfní profil v kvalitě výrobních štítků.

Brady Česká republika
Dny teplárenství 700 x 200 px

Napsat komentář