Dnes začíná CES 2020

Datum 07.01.2020

Na letošním veletrhu spotřebitelské elektroniky – CES, která se koná jako vždy v Las Vegas, mnohé firmy doufají, že ohromí reportéry, investory a nakonec i spotřebitele honosnou směsicí inteligentních asistentů a inteligentních automobilů, obřích televizorů a samozřejmě i robotů. Některé z těchto produktů mohou být v následujících letech mimořádně úspěšné, jiné budou pravděpodobně zapomenuty ihned po veletrhu. Co má naději získat si pozornost návštěvníků vás budeme informovat v dalších dnech na webu www.volty.cz.

Letošní konference na veletrhu CES, bude mít i politický charakter, protože Ivanka Trumpová – dcera prezidenta Donalda Trumpa a zároveň jeden z jeho poradců v Bílém domě – dnes vystoupí debatovat s účastníky CESu na téma „budoucnost techniky“.

Společnost Apple překvapivě letos plánuje oficiální veřejné vystoupení na veletrhu CES 2020. Chce tam uvést své inteligentní domácí technologie HomeKit. Společnost Speck představí nové pouzdro na bezdrátová sluchátka Apple AirPods, která mají na americkém trhu stát 600 Kč. Asus a Nvidia společně ukážou první 360Hz monitor na světě, který má být údajně až šestkrát rychlejší než tradiční monitory, což je ideální pro hráče.

Bude zde k vidění nová generace dronů od AirSelfie. Malý dron, který ovládáte aplikací v telefonu, se vejde do kapsy. V případě potřeby vyfotí tak, jak byste to sami jen těžko zvládli. Můžete jej tak vyměnit za selfie tyč. AirSelfie má na letošním veletrhu CES hned dvě novinky: Air Pix+ a Air Duo. Ta druhá novinka je vybavená dvěma fotoaparáty: předním a spodním, tedy pro focení snímku z přímého pohledu, nebo z ptačí perspektivy. Do záběru se tak vejde větší skupina lidí.

Předvedou se i nové notebooky, inteligentní spotřebiče a televizory od Samsungu (možná, že i v 8K rozlišení)… a také nemůžeme vynechat českou firmu StopSkate, vystavující na CESu svou dálkově ovládanou brzdu na kolečkové brusle.

Celkově bude letos na veletrhu CES v Las vegas vystavovat na 4500 vystavovatelů.

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář