Očekávání versus realita v digitalizaci průmyslu pomocí RTLS

Datum 06.02.2020

Sewio, výrobce real-time lokalizačního systému (RTLS) pro digitalizaci pohybu uvnitř hal, dnes vydal infografiku Průmysl 4.0: Očekávání versus realita v digitalizaci průmyslu pomocí lokalizačních služeb.

Přestože průmysl 4.0 a digitalizace jsou již dlouho často skloňovanými tématy, firem které nové technologie a procesy digitalizace v praxi využívají je stále poměrně málo. Sewio jako výrobce a dodavatel technologie pro digitalizaci pohybu spolupracuje od roku 2014 s inovativními zákazníky, kteří se vydali cestou zlepšování efektivity a zvyšování bezpečnosti pomocí sledování pohybu, a tak ve své poslední infografice dokáže odpovědět na otázky:

  • Kdo ve firmách zavádí digitální transformaci?
  • Jaké aplikace technologie sledování jsou nejčastěji požadovány ve srovnání s těmi, které jsou nakonec realizovány?
  • Které aplikace v reálném světě přináší rychlou návratnost investice?
  • Proč se firmy rozhodli investovat právě do těchto aplikací a jaké si stanovili metriky úspěchu?
  • Jak dlouho proces digitalizace trvá a které kroky vedou k úspěšnému projektu?

Infografika začíná sestupně seřazeným seznam pracovních pozic, které poptávají industriální digitální řešení. V dalším grafu vedle sebe porovnává, které aplikace jsou nejčastěji požadovány s těmi, které jsou nakonec uskutečněny. Ve třetí části infografiky je potom osm konkrétních příkladů projektů využití digitalizace s jejich skutečnými výsledky. Závěrečný graf znázorňuje průměrnou dobu potřebnou na dokončení projektu a jeho jednotlivé fáze a kroky.

“Jsme rádi, že můžeme znázorněním dat, které jsme zpracovali pomoci evangelizaci procesu digitalizace a umožnit tak více organizacím dosáhnout větší efektivity, ziskovosti a co je nejdůležitější často také bezpečnosti,” dodává Petr Passinger, CMO at Sewio Networks.

Dny teplárenství 700 x 200 px

Napsat komentář