Brady BMP™61: Perfektní štítky pro instalace všeho druhu

Datum 30.04.2020

Tiskárna etiket BMP™61 s technologií THT společnosti Brady dokonale tiskne na celou řadu vysoce kvalitních a odolných materiálů, které zvládnou i ty největší výzvy při značení výrobků. Tiskárna BMP61 dokáže tisknout na bužírky, samolaminovací etikety, etikety na reliéfní profil, visačky a jiná řešení identifikace a to na rozsáhlý sortiment materiálů, velikostí a barev až do šířky 50,8 mm. Kromě rozsáhlé standardní řady identifikačních etiket společnosti Brady může tiskárna BMP61 tisknout také na vaše etikety vyrobené na zakázku do tvarů, rozměrů a barev dle vašich potřeb.

Vysoký výkon

 Tiskárna etiket BMP™61 s termálním tiskem společnosti Brady je určena pro rychlé a efektivní značení komponent, kabelů a součástí. Díky vysoce odolným materiálům, které jsou vhodné i pro nejnáročnějších průmyslová řešení identifikace, je tiskárna etiket BMP61 trvanlivým partnerem v terénu a spolehlivým pracovníkem v závodě. 

Základní vlastnosti tiskárny

Robustní přenosná tiskárna BMP61 je dostupná ve verzi s WiFi, která je kompatibilní se softwarem pro tvorbu etiket LabelMark a mobilními aplikacemi Brady. Jednoduše vytvářejte nebo posílejte design etiket pomocí chytrého telefonu do tiskárny etiket BMP61 pro extrémně rychlé a snadné vytváření etiket pro danou práci. USB porty tiskárny můžete rovněž použít na rychlé kopírování velkých seznamů designů etiket z počítače. Prohlédněte si svou etiketu před tiskem na velké barevné dotykové obrazovce a zamezte tak nesprávným výtiskům a ztrátám materiálů. Zkontrolujte si ukazatele na obrazovce a ověřte si, zda máte na dokončení úkolu dostatek barvicí pásky a etiket.

Etiketa pro vaše potřeby

Robustní tiskárna etiket BMP61 s termálním tiskem je kompatibilní s 600 etiketami a páskami. Každá kombinace představuje trvanlivé řešení identifikace navržené tak, aby vydrželo i v extrémních podmínkách a zachovalo označení kabelů a součástí i v těch nejnáročnějších průmyslových oborech. Tiskárna BMP61 dokáže tisknout bužírky, samolaminovací etikety, etikety na reliéfní profil, visačky a jiná řešení identifikace na rozsáhlý sortiment materiálů, velikostí a barev až do šířky 50,80 mm.

Pro uspokojení specifických potřeb identifikace zákazníků může společnost Brady dodat i zakázkově vyrobené etikety přizpůsobených tvarů nebo rozměrů, ve specifických barvách nebo grafické úpravě, nebo s vašim logem na etiketě. Jednoduše vložte zakázkově vyrobenou etiketu do své tiskárny etiket BMP61 a vyřešte tak své identifikační úkoly.

Tiskárna etiket BMP™61 nabízí mnohem více funkcí na podporu identifikace kabelů a součástí.  Pokud vašemu výkonu vyhovuje jen to nejlepší, odolná a spolehlivá tiskárna etiket BMP61 bude vašim nejlepším společníkem při identifikaci po celý den, každý den a po celé nadcházející roky.

Pozor – získejte slevu 20 % na tuto přenosnou tiskárnu. Podmínky akce zde.
BRADY Česká republika
Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář