ELKOV elektro – více než velkoobchod

Datum 26.06.2020

Za téměř 30 let působení na trhu se ELKOV elektro vyvinul v zásadního hráče na poli prodeje slaboproudých i silnoproudých technologií a osvětlení. Díky svému širokému záběru může zákazníkovi nabídnout komplexní služby sahající od dodávky elektrotechnického materiálu a bezpečnostního zařízení až po návrh osvětlovací soustavy.

Společnost, která sídlí v Brně Horních-Heršpicích, minulý rok rozšířila centrální sklad o dalších 3 600 m2, otevřela samoobslužnou prodejnu, nové LIGHTING studio a prodejnu nářadí. Prodejní síť doplnila o dvě nové pobočky – v Hustopečích a Zábřehu.

„U nás mají zákazníci jistotu, že na jednou místě naleznou vše potřebné pro elektroinstalaci, od kabelů až po designová svítidla. Díky zázemí centrálního skladu máme skvělou dostupnost zboží na všech našich pobočkách. Poskytujeme profesionální asistenci během nákupu, a hlavně individuální přístup, díky němuž jsme našim zákazníkům neustále nablízku. Ať už jde o drobné úpravy v domácnosti nebo kompletní dodávku elektrotechnického vybavení pro velké projekty,” říká Michal Vodička, předseda představenstva.

V portfoliu ELKOV elektro naleznete:

  • Vše potřebné pro elektroinstalaci, od kabelů a vodičů přes jističe, pojistky, domovní přístroje, rozvaděče, hromosvody, jištění, úložný materiál až po širokou nabídku svítidel a zdrojů. Skladem máme více než 75 000 položek a na shopu můžete vybírat z nabídky 130 000 produktů.
  • Rozsáhlou nabídku interiérových a exteriérových svítidel, jejíž část lze zhlédnout v Lighting studiích na vybraných provozovnách, kde zkušení technici zařídí vše od světelně-technických výpočtů a energetických auditů až po doporučení realizační firmy.
  • Ruční i elektrické nářadí od hobby produktů až po vysoce profesionální nářadí určené pro všechna řemesla a také měřicí přístroje a specializované pracovní pomůcky od renomovaných výrobců. 
  • Kompletní sortiment slaboproudých technologií pro zabezpečení a správu budov spolu s kvalifikovanou technickou a projektovou podporou. To vše od nejnovějšího přírůstku do rodiny, společnosti VARNET.
  • Solární panely a dobíjecí stanice pro elektromobily.

„Našim cílem je být multioborovým partnerem pro svoje zákazníky, s těmi nejlepšími službami, které jim přináší opravdovou hodnotu.“ dodává Michal Vodička, předseda představenstva.

Sami se o tom přesvědčte. Osobně na jakékoliv pobočce nebo online na e-shopu www.eshop.elkov.cz. Více informací o společnosti naleznete na www.elkov.cz.
Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář