Sedna Design/Elements: nové stylové vypínače a zásuvky

Datum 14.09.2020

Zákazníci hledají pro svůj interiér moderní produkty, ocení vzhled ušlechtilých materiálů kamene, dřeva, skla nebo kovu. A samozřejmě preferují dobrou cenu. Produktová řada vypínačů a zásuvek Sedna Design/Elements společnosti Schneider Electric splňuje tyto představy a navíc přináší i další vylepšení pro profesionály.

Produktová řada Sedna Design/Elements

Nová generace vypínačů a zásuvek. Drobné technické detaily a vychytávky podstatně zjednodušují a zkracují dobu montáže, zvyšují komfort montáže i spolehlivost. Ocení je profesionálové i kutilové.

Rámečky Sedna Design/Elements

Krycí rámečky jsou dostupné až v pětinásobném provedení a lze je použít jak pro horizontální, tak i vertikální montáž, a to do zapuštěných i povrchových krabic. Díky speciální membráně, která chrání mechanizmus před průnikem vody, jsou všechny rámečky Sedna Design navíc kompatibilní i s přístroji Sedna v krytí IP44.

Mechanizmy Sedna Design/Elements

Mechanizmy Sedna jsou dostupné v bezšroubovém provedení a to včetně zásuvek, což profesionálům zkracuje čas montáže, a přitom zaručí stoprocentní upevnění vodičů. Na zadní straně přístroje naleznete schéma zapojení a nákres sepnuté polohy spínače. Profesionál rovněž ocení kompaktnost mechanizmů Sedna. Hloubka zapuštění spínačů je pouhých 24 mm a je možné je montovat i do nízkých panelákových krabic. Kovový montážní rámeček s prolisy je robustní a jeho postranní západky usnadní vyrovnání až pěti přístrojů vedle sebe. Spínače a tlačítka jsou dostupná i ve verzích s modrou orientační nebo červenou signalizační LED kontrolkou.

Další přístroje Sedna Design/Elements

V nabídce naleznete univerzální otočné LED stmívače, které lze použít pro stmívání běžných, halogenových i LED žárovek. Unikátní vlastností je možnost propojit stmívače paralelně s obyčejnými tlačítky a stmívat světlo z více míst pomocí těchto tlačítek. Stejně tak je i pro LED osvětlení určen pohybový detektor. Je integrován do spínače a zátěž lze tak ovládat i manuálně. V sortimentu naleznete i USB nabíječky typu A+C 2.4A, unikátní držák na mobilní telefon, zásuvku s vyrovnaným potenciálem pro zdravotnictví, ucelený rozsah TV a datových zásuvek a další příslušenství.

Sedna Design/Elements – volba profesionálů

Řada Sedna Design nabízí 4 barvy a řada Sedna Elements až 9 různých designů vzhledu kamene, dřeva, skla nebo kovu. Barvy přístrojů a krycích rámečků obou řad lze mezi sebou libovolně kombinovat v mnoha variantách.

Chci dostávat novinky Schneider Electric.
www.se.com/cz
www.vypinac.cz

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář