ELKOV elektro multioborový velkoobchod pro profesionály i domácí kutily

Datum 06.10.2020

ELKOV elektro působí na trhu s elektroinstalačním materiálem a svítidly téměř 30 let. Se sítí 29 provozoven po celé ČR, obratem přes 3 mld. Kč, 500 zaměstnanci a více než 20 000 zákazníky patří mezi největší firmy ve svém oboru.

„Přirozeným vývojem se z ELKOV elektro stává multioborový velkoobchod. Kromě dodávek elektroinstalačního materiálu a svítidel dnes prodáváme také ruční a elektrické nářadí od hobby produktů až po vysoce profesionální značky nářadí pro všechna řemesla. V našem sortimentu je zastoupeno 25 renomovaných výrobců nářadí, např. Milwaukee, DeWALT, WIHA, Knipex. Zákazníkům nabízíme také bezpečné uložení zásoby elektromateriálu na stavbě v našich mobilních skladech a jejich průběžné zásobování. V posledních letech jsme se začali zabývat i prodejem fotovoltaických komponentů a novinkou v našem portfoliu jsou dobíjecí stanice pro elektromobily. Díky akvizici společnosti VARNET můžeme nově zákazníkům nabídnout špičkové služby v oblasti bezpečnostních technologií“, říká Michal Vodička, předseda představenstva společnosti ELKOV elektro.

Za posledních několik let se ELKOV elektro propracoval mezi špičky i v oboru osvětlení a dnes realizuje projekty od nasvětlení bytů a rodinných domů, přes projekty veřejného osvětlení až po osvětlení velkých průmyslových, historických či obchodních center. V našich projektech používáme moderní LED technologie, které umožňují dosud nevídané věci, jako například biodynamiku osvětlení – řízení intenzity a teploty osvětlení.

Pro své zákazníky buduje ELKOV elektro na vybraných pobočkách Lighting studia, která nabízí nejen možnost výběru z vystavených světel, ale především profesionální pomoc s výběrem správného osvětlení. Tým zkušených pracovníků poradí s výběrem nejen z široké nabídky vystavených světel, ale i z katalogů mnoha českých i zahraničních výrobců. Cílem je navrhnout takové osvětlení, které skloubí estetickou i funkční stránku s ohledem na osobní preference i finanční možnosti zákazníka. Správně navržené osvětlení pak dotváří atmosféru celého prostoru a ovlivňuje výkonnost i psychiku člověka.

Zaměřujeme se zejména na oblasti:

  • kancelářského osvětlení,
  • průmyslového osvětlení (výrobní haly, logistická centra, garáže),
  • veřejného osvětlení (uliční, parkové, slavnostní, ambientní atp.),
  • osvětlení pro obchodní centra, hypermarkety a supermarkety,
  • osvětlení sportovišť a wellness center,
  • osvětlení nemocničních a zdravotnických zařízení,
  • osvětlení škol,
  • osvětlení bytů a rodinných domů.

V našich studiích vám nabízíme:

  • velký výběr vystavených svítidel,
  • výpočet osvětlení a návrh osvětlení interiéru a exteriéru ZDARMA,
  • kompletní servis při projektu,
  • doporučení realizační firmy.
Pokud renovujete nebo stavíte, vyplatí se navštívit Lighting studia firmy ELKOV elektro a poradit se s odborníky. Více informací a adresy Lighting studií najdete na www.elkov.cz/lighting-studia.
Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář