Siemens a Log.Go.Motion uzavřely partnerství pro nová digitální řešení v procesním průmyslu

Datum 09.12.2020

Společnosti Siemens a Log.Go.Motion – specialista na digitalizaci procesů v průmyslu a logistice – uzavřely exkluzivní spolupráci. Siemens se tak stal výhradním globálním distributorem softwarových řešení Moby.Check pro procesní průmysl.

  • Siemens se stal výhradním globálním prodejním partnerem softwaru Moby.Check pro procesní průmysl
  • Nabízí jednoduché řešení pro mobilní servis, procesy údržby i pro výrobní a logistické provozy ve zpracovatelském průmyslu
  • Auditované bezpečné úložiště pro data testování a údržby
  • Samostatné řešení snadno integrovatelné do stávajících systémů údržby nebo ERP

Software Moby.Check umožňuje tvorbu, kontrolu a monitorování jednotlivých digitálních checklistů pro oblast servisu a údržby, ale také pro výrobní a logistické procesy. Softwarový systém byl vyvinut pro použití v celosvětovém procesním průmyslu.

„Jsme nadšeni z našeho nového partnerství se společností Log.Go.Motion. Softwarová řešení Moby.Check jsou další součástí portfolia společnosti Siemens, která uživatelům v procesním průmyslu poskytnou jednoduchou a flexibilní podporu k přechodu na digitalizaci. Auditovaná online dokumentace doprovázená obrazem a videem také zlepšuje kvalitu digitálního dvojčete,“ řekl Eckard Eberle, CEO pro procesní automatizaci společnosti Siemens.

„Partnerství se společností Siemens znamená, že náš inovativní softwarový produkt Moby.Check představíme zákazníkům po celém světě s tím, že místní podpora při zavádění, údržba a služby pro aktualizace jsou k dispozici v mnoha zemích na světě. Naší spoluprací propojujeme výhody flexibilního, mladého a inovativního start-upu s mnohaletými zkušenostmi a globální přítomností společnosti Siemens v procesním průmyslu a automatizaci. Těšíme se na další spolupráci a úspěšné projekty v oblasti digitalizace, které našim zákazníkům přinesou konkurenční výhody,“ dodal generální ředitel společnosti Log.Go.Motion Dirk Emmerich.

Systém Moby.Check nabízí uživatelům jednoduchou navigaci a flexibilní systém schvalování. Prostřednictvím přizpůsobitelného PC rozhraní mohou vytvářet individuální kontrolní checklisty dle jejich požadavků pro mobilní servisy a údržbu bez nutnosti programování. Šablony a rozhraní pro přenos dat pro kontrolní checklisty snižují chybovost a obecně umožňují snadné získávání dat. Uživatelé si mohou vybrat z kontrolních možností, jako jsou jednoduchý nebo vícenásobný výběr, vstup na základě analýz hodnot nebo bez ní, volné či zadané pořadí, výpočty nebo větvení.

Software Moby.Check lze používat na standardních počítačích, tabletech a smartphonech ve W-LAN a v mobilních sítích a lze jej ovládat pomocí klávesnice nebo hlasu. Unikátní funkcí je možnost online monitoringu dvěma osobami (dvojitá kontrola / princip čtyř očí) pomocí fotodokumentace a videa prostřednictvím tabletu nebo smartphonu mezi provozem a velínem. 

Navíc mobilní datová komunikace, skenování a rozpoznávání znaků OCR (z angl. Optical Character Recognition) šetří čas a předchází chybám při zadávání. Použití online dokumentace eliminuje potřebu kopírování, ukládání a archivace. Výsledky testovacích a údržbových prací lze přenášet online a přes rozhraní do systémů ERP, laboratoří nebo PLT systémů. Moby.Check je také možné využít pro případy výzkumu a analýz bez nutnosti procesů vyhledávání.

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář