Volty mění po 5 letech svůj styl

Datum 01.01.2021

S novou dekádou zcela měníme styl Voltů. Šířka webu se roztáhla na 1350 px, což odpovídá rozlišení dnes již běžně prodávaných notebooků nebo iPadů. Responzivita na chytrých telefonech je také vylepšená. Webové stránky Voltů prošly zásadním omladěním a přidáním nových a pokročilých prvků, umožňujícím daleko přehledněji zprostředkovávat nejnovější informace z oblasti elektrotechniky, energetiky, vědy a výzkumu.

Přiřazování dalších článků s podobnou tématikou – k Vámi právě čtenému článku – se nyní provádí systémem Relevanssi a je tak daleko přesnější než doposud. Vyhledávat starší články podle klíčových slov ve vyhledávači, můžete nyní také podle času – za poslední půlrok, rok nebo ve vámi nastaveném časovém rozmezí.

Ve spodní části portálu jsme přidali i zajímavé RSS kanály. Portál Volty.cz se tak pro vás může stát výchozím informačním portálem v tomto zajímavém segmentu. Na výběr toho nejzajímavějšího ve Voltech se také dostanete přímo proklikem na překvapený emotikonek – hned vedle ikonky RSS (která slouží k zobrazení nadpisů nejnovějších článků ve vašem prohlížeči) přímo u vyhledávacího okénka.

Nově na portálu také najdete mapu všech distribučních míst tištěné edice Volty.cz, kde si můžete Volty zdarma odebrat. Na tuto mapu se dostanete také po rozkliku Více přímo pod vyhledávacím okénku nebo přímo u listovacích edicí všech tištěných Voltů. Kromě toho jsou Volty také k zakoupení na novinových stáncích (pouze ve městech, ne na čerpacích stanicích).

Můžete si nás přidat mezi vaše oblíbené portály přes RSS nebo do vašich oblíbených záložek ve vašem prohlížeči.

Věříme, že nový vzhled portálu Volty.cz se vám bude líbit.

Tým Volty.cz
Dny teplárenství 700 x 200 px

Napsat komentář