Kompaktní stejnosměrné motory s širokým záběrem použití

Datum 19.03.2021

Společnost RAVEO s.r.o. se nově stala dodavatelem pohonné techniky Dunkermotoren GmbH pro českou a slovenskou republiku. Dunkermotoren je světový lídr ve výrobě vysoce kvalitních pohonů, včetně jejich řízení většinou určených pro průmyslové aplikace i veřejný sektor.

Společnost byla založena v roce 1950, má bohatou historii a odborné znalosti v oblasti vývoje a výroby vysoce pokročilých řešení pro pohony strojů a jejich zařízení. Elektrické motory, převodovky, kontroléry a zakázkově vyráběná pohonná technika od Dunkermotoren slouží v široké škále trhů zahrnující: průmyslovou automatizaci, zdravotnické a laboratorní vybavení, dveřní systémy, zemědělskou techniku či automatizované pojezdy vozíků (AGV). Zá­běr použití je opravdu velmi široký, pohony se integrují např. do autobusů, vlaků, posuvných dveří, bankomatů, MRI skenerů až po natáčení solárních panelů či slunečních clon.

Spolehlivost a dlouhá životnost jsou hlavními znaky Dunkermotoren. Produkty Dunkermotoren vyrábí výhradně v Německu na vysoce automatizovaných výrobních linkách. Tyto linky jsou osazeny plně automatizovaným testováním pro záchyt jednotlivých výrobních vad během výrobního procesu a chyb s nimi spojenými.

Silnou stránkou Dunkermotoren je realizace kompletních řešení pohonů. Na základě propracovaného modulárního systému a rozsáhlé produktové řady standardních komponent jsou v krátké době schopni nakonfigurovat a vyrobit řešení na míru pro mnoho aplikací vyžadujících specifické vlastnosti a rozměrové uzpůsobení. Modulární systémy, nabízejí nejvyšší flexibilitu z hlediska úprav dle požadavků zákazníka, integrované řízení, výkonovou elektroniku i různá rozhraní průmyslových sběrnic. K dispozici je několik sběrnic pro pokročilé ovládání pohybu jako např. ProfiNET, EtherCAT, CANopen a Ethernet/IP.

Poptávka po těchto kvalitních pohonech se z Evropy rozšířila do USA i Asie což z Dunkermotoren GmbH dělá globálního hráče v oblasti řešení elektrických pohonů s řízením pohybu. Dunkermotoren je součástí globální skupiny AMETEK, což zaručuje dlouhodobou stabilitu.

Dunkermotoren vyvíjí a vyrábí:

  • asynchronní motory menších výkonů 5 – 86 W
  • stejnosměrné bezkartáčové elektromo­tory s elektronickou komutací (BLDC)
  • stejnosměrné kartáčové elektromotory
  • integrované i externích výkonové a řídící systémy
  • planetové a šnekové převodovky
  • lineárních motory a aktuátory
  • enkodéry a brzdy

Hledáte perfektní systém pohonu, který by vyřešil Vaše úkoly spojené s řízením? Ozvěte se nám a využijte nabídku tohoto předního výrobce elektrických pohonů.

Raveo

Dny teplárenství 700 x 200 px

Napsat komentář