Nový kulatý vícenásobný průchodkový systém SKINTOP® MULTI-M s metrickým připojovacím závitem

Datum 30.03.2021

Trend miniaturizace stále pokračuje i u kabelových vstupních systémů. Čím dál větší počet kabelů s malým průměrem je třeba ukládat do stísněných prostor. Řešením je nový kulatý vícenásobný průchodkový systém od společnosti LAPP. Jeho vývojáři získali Eddie LAPP Award, což je interní ocenění společnosti LAPP za inovace.

Náš kulatý vícenásobný průchodkový systém je v této podobě na trhu jedinečný, a proto je patentovaný.Umožňuje zákazníkovi vložit různé kabely nebo hadice do těsného prostoru.Nevyužité průchozí body zůstávají trvale utěsněny,“ říká Benjamin Rentschler, produktový manažer LAPP, který je společně s vývojářem Danielem Müllerem vítězem ceny Eddie LAPP Award 2020.

Produktový manažer Hynek Dokoupil dodává: „SKINTOP® MULTI-M využijete tam, kde je nutné velké množství kabelů a vodičů zavést do pouzder s minimálními nároky na prostor. S gelovou vložkou lze skrz stěnu krytu přivést více kabelů, než je možné pomocí běžných metod. V současné době máme k dispozici průchodkový systém SKINTOP® MULTI-M ve třech velikostech: M40x1,5, M50x1,5 a M63x1,5. Velikosti M25x1,5 a M32x1,5 budou do sortimentu doplněny na začátku roku 2021.“

 

Průchodkový systém v novém designu

V závislosti na velikosti lze do průchodky vložit až 30 kabelů a hadic pro média, aniž by zabíraly příliš mnoho místa. Inovace je založena na speciální gelové technologii, která se již používá v klasickém hranatém průchodkovém systému SKINTOP® MULTI. V portfoliu společnosti LAPP však doposud chybělo kulaté provedení, které reaguje na zvyšující se poptávku na trhu po tomto typu produktu.

Jednoduchá instalace

Protažení kabelů lze provádět přímo protlačením kabelu elastickou gelovou vložkou, není potřeba nic dopředu probodávat. Velké rozsahy sevření až 4 mm pro každý přívod zajišťuje elastická gelová technologie s inovativní membránovou technologií. Gelová vložka drží kabely pevně na místě, zajišťuje optimální odlehčení tahu na celém svazku kabelů a bezpečné uzavření a utěsnění neobsazených míst. Další výhodou je kompaktní design SKINTOP® MULTI-M, který umožňuje snadnou montáž kabelů při vysoké hustotě.  Velikosti jsou určeny pro metrické závity (DIN EN 62444).

Lucie Dvořáková, foto: Lapp

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář