Více světla, delší životnost

Datum 02.09.2021

STEGO vyrábí ucelený sortiment energeticky úsporných lamp určených pro Vaše rozvaděče. Použití nejnovějších technologií v oblasti LED osvětlení nám umožňuje dosáhnout velmi vysokého jasu při zachování dlouhé životnosti. Tyto vlastnosti zaručují bezpečnou instalaci a následnou údržbu Vašich zařízení.

Lampy řady LED 025 jsou vhodné pro všechny typy rozvaděčů a panelů, zvláště s omezeným prostorem. Svítilna má díky LED dosahuje jasu až 400 Lumenů při zachování vysoké životnosti 50 000h. V případě potřeby lze zapojit do řetězce až 10  svítilen (verze DC 12 V až 5 svítilen), které mohou být rychle propojeny snadno a rychle pomocí kabelů s konektory zajištěnými zámky.

Varioline LED lampy do rozvaděčů se vyznačují jasným světlem a kompaktními rozměry. Dostupné jsou ve dvou provedeních: od 400 do 700 mm, poskytují více než 1 000/1 700 lm při malé spotřebě 11/16 W a dlouhé životnosti 60 000h. Dostupná je i verze s integrovanou zásuvku pro napájení notebooků nebo diagnostických zařízení.

STEGO LED lampy také poskytují všestranné možnosti rozsvícení. Mechanický spínač, senzor pohybu nebo připojení externího dveřního spínače umožňují přizpůsobení požadavkům jednotlivých aplikací. K dispozici je možnost montáže šrouby nebo magnety, které zaručují flexibilní a vibracím odolné upevnění. Konfiguraci rozsáhlejších světelných situací usnadňuje řetězení pomocí propojovacích kabelů.

Klikněte zde pro více informací!

Komerční článek

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář