Připojte se k Digitálnímu veletrhu 2021

Datum 27.09.2021

I letošní podzim se nese v duchu elektrotechniky, avšak ne s tradiční Elektrotechnickou výstavou společnosti Sonepar Česká republika, ale stejně jako v minulém roce díky Digitálnímu veletrhu, který probíhá na webových stránkách www.digitalni-veletrh.cz od 1. září do 31. října 2021. Veletrh je akcí, na které se představují dodavatelé společnosti Sonepar, ale také je akcí, která vám ukazuje novinky, které jsou na trhu, či na které se můžete těšit. 

Pokud se zaregistrujete do Digitálního veletrhu 2021, dostanete se do slosování o úžasné ceny, kromě toho se můžete dostat do slosování až třikrát! Stačí se zaregistrovat, být součástí prodejní kampaně HIT 2021 a připojit se alespoň 10x na svůj účet. 

Hlavním elementem veletrhu je 26 partnerů, kteří si připravili nespočet aktivit, díky kterým mohl vzniknout Digitální veletrh.

Bez partnerů by se tato akce nemohla uskutečnit, nejen že jsou nám oporou, ale i díky nim jsme mohli vytvořit naplněný program, který snad potěší každého z oboru,“ okomentoval Dominik Chvojka, obchodní ředitel společnosti. Právě na aktivity partnerů se můžete podívat na www.digitalni-veletrh.cz, jedná se o zajímavé webináře z prostředí elektrotechniky, které lze v živém přenosu sledovat každý den od 9:00, 11:00 a 13:00. Pokud byste živý přenos webináře nestihli, lze je shlédnout i později, a to díky platforma YouTube. „V letošním roce jsme se chtěli dostat k našim zákazníkům a široké veřejnosti ještě blíž, proto jsme se rozhodli pro vysílání webinářů využít platformu YouTube, která nabízí nespočet možností. A věříme, že pro sledující je mnohem komfortnější,“ vysvětluje vysílání Petr Nečesaný, který stojí za technickou organizací této akce.

Kromě webinářů se můžete začíst do nespočtu odborných článků a shlédnout i krátká videa partnerů akce. Kromě samotných aktivit partnerů Digitálního veletrhu stojí za podívání se i jejich osobní stránky, díky kterým zjistíte další nové informace o vašich oblíbených společnostech, ale také si zde můžete vybrat z jejich produktů a skrz Digitální veletrh nakoupit. 

Digitální veletrh 2021 s sebou nese, oproti minulému roku, několik novinek. Tou největší je dozajisté to, že sledovat webináře mohou nejen zákazníci Soneparu, ale vy – široká veřejnost, stačí se pomocí jednoduché registrace přihlásí na web a může v poklidu doma či jinde sledovat zajímavé prezentace. Další novinkou spolupráce s odborným portálem elektrika.cz, na kterém bude každé úterý probíhat webinář vybraných partnerů, ty můžete sledovat jak na odborném portálu, tak i na samotném webu veletrhu. 

Digitální veletrh 2021 končí již 31. 10. tak neotálejte a zaregistrujte se, abyste o nic z oboru elektrotechniky nepřišli! 

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář