Chytrá správa položek

Datum 01.11.2021

Foto: Brady

Společnost Brady Worldwide představuje novou, vysoce spolehlivou RFID etiketu s dvojí frekvencí, která spojuje RFID technologii na frekvenci UHF a NFC. Díky jediné etiketě mohou společnosti zlepšit správu dodavatelského řetězce položek, jejich ověřování a zapojení koncových uživatelů.

Zlepšete dodávky, manipulace a ověřování výrobků

Sledujte, dohledávejte a pracujte téměř s jakýmkoli výrobkem nebo položkou pomocí jediné, spolehlivé, průmyslové etikety, používající RFID technologii s dvojí frekvencí: UHF a NFC. Lokalizujte více položek najednou na dálku a přistupujte k dalším informacím zblízka. Snadno odkudkoli přidávejte další údaje, včetně záznamů o původu a údržbě, datech zaslání, návodů k obsluze výrobků, ověřovacích údajů a informací o záruce.

Poskytněte rozšířenou realitu výrobků

Jednoduše chytrým telefonem s technologií NFC poklepejte na etiketu a odečtěte a zapište údaje. Všechny výrobky nebo položky s etiketou RFID s dvojí frekvencí mohou celému dodavatelskému řetězci umožnit účastnit se na programech sledování a dohledávání, od výroby dílu, montáže, logistiky a distribuce po instalační firmy, údržbu a koncové uživatele. Přidávané údaje mohou zahrnovat kódy, odkazy na on-line informace nebo dokumenty uložené v databázích.

Rychlá správa zásob

Více označených výrobků a položek lze spočítat a identifikovat najednou ze vzdálenosti až 11 metrů pomocí přenosných nebo pevných čteček UHF RFID. Aby se výrazně zvýšila rychlost a flexibilita správy zásob, signály nemusí být vysílány v zorném poli. Dále je možné rychle přistupovat k příslušným údajům pro sledovatelnost u každé položky a skenery mohou odborníky navádět ke správným položkám.

Brady Corporation

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář