Spouštěče Tesys Deca od Schneider Electric: ekologické a inovativní řešení

Datum 26.11.2021

Schneider Electric, globální specialista na efektivní řízení energie a průmyslovou automatizaci, oznamuje uvedení nové generace stykačů a spouštěčů motoru TeSys, které jsou vhodné pro domovní aplikace, výtahy i pro průmyslová odvětví v náročném prostředí. Novinky zahrnují následující produkty: TeSys Deca spouštěče motoru (TeSys GV2/GV3), TeSys Deca stykače (TeSys D) a TeSys Deca tepelná ochranná relé (TeSys LRD).

Nová řada přístrojů TeSys Deca je odvozená od stávajících stykačů TeSys D, motorových spouštěčů TeSys GV a tepelných ochranných relé TeSys LRD. Nabízí celou řadu nových funkcí. Řada TeSys Deca pokrývá všechny hlavní jmenovité výkony motorů, od 3,7 kW do 75 kW. Vedle řady TeSys Micra, pro výkony nižší než 3 kW, a řady TeSys Giga, která pokrývá výkony nad 75 kW, pokrývá celé portfolio TeSys pro spouštění a ochranu motorů.

TeSys Deca přináší zelenější, robustnější a inovativní řešení pro spouštění motorů

Nová řada TeSys Deca zaručuje spolehlivý provoz, vysokou bezpečnost a skvělou funkčnost. Pod označením „Deca“ uvádí Schneider Electric na trh hned tři přístroje: spouštěče motorů (TeSys GV2/GV3), stykače (TeSys D) a tepelná ochranná relé (TeSys LRD). Řada TeSys Deca má certifikát Green Premium 2.0, takže že je v souladu s nejnovějšími předpisy REACH a ROHS. Ekologické je rovněž balení přístrojů. Uživatelé tak mají možnost modernizovat svá elektrická zařízení s menším dopadem na životní prostředí, což přispívá k pozitivnímu environmentálnímu obrazu jejich společnosti.

„Nové stykače TeSys Deca používají vysoce kvalitní plasty, takže jsou odolnější vůči přímému ohni. Díky tomu jsou v souladu s normou EN60335-1 pro bezpečnost elektrických spotřebičů v domácnosti a pro průmyslové aplikace, jejichž součástí je požadavek na nehořlavost,“ uvádí Petr Bohušík, produktový manažer Schneider Electric.

Vyhovují všem globálním certifikacím pro mnohé aplikace. Kromě patentovaných připojovacích svorek EverLink, je instalace rychlejší a jednodušší i díky univerzální šroubové hlavě. Nový prachotěsný pomocný kontakt, kterým je řada Deca vybavena, nabízí vysokou spolehlivost spínání ve všech aplikacích automatizace. Také tato řada disponuje QR kódem, který umožňuje bleskové načtení potřebné dokumentace. 

Nová generace motorových spouštěčů TeSys Deca.
Ještě vyšší účinnost, ekologičnost a spolehlivost!

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář