Tesla představila plně elektrický Cyberquad pro děti za 1900 dolarů

Datum 04.12.2021

Foto: Tesla

Tesla v tichosti uvedla na trh čtyřkolku pro děti za 1900 dolarů. Cyberquad for Kids je možné objednat již nyní na webových stránkách společnosti Tesla a dodávat se začne za dva až čtyři týdny. Překvapivé oznámení přichází více než dva roky poté, co Tesla oznámila čtyřkolku Cyberquad v plné velikosti, která má doplnit její futuristické vozidlo Cybertruck. Cyberquad zatím ale na trh dodán doposud nebyl.

Zdroj: Radio Flyer

Tento nový malý Cybersquad je určen pro děti od 8 let a pro ty, jejichž rodiče si mohou dovolit koupit jim čtyřkolku za 1 900 dolarů. Konstrukce je z ocelového rámu, má polstrované sedadlo a nastavitelné odpružení se zadními kotoučovými brzdami. Nechybí ani LED světelné lišty. Tato plně elektrická čtyřkolka má maximální rychlost 16 km/h a baterie zajistí dojezd až 24 kilometrů.

Foto: Tesla

K dispozici jsou tři nastavení maximální rychlosti: 8 km/h, 16 km/h a 8 km/h při jízdě vzad. Tesla uvádí, že úplné nabití trvá až 5 hodin a dojezd baterie může být ovlivněn hmotností samotného dítěte, terénem a nastavením rychlosti. Cyberquad for Kids se nyní bude dodávat pouze v USA a Tesla navíc ani tam nezaručuje, že čtyřkolka dorazí před prázdninami, pokud si ji zákazník objedná ihned.

Ondřej Novák

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář