Eaton On-line Tour letos začíná už příští týden

Datum 03.01.2022

Jako každý rok, tak i tentokrát jsme nevynechali možnost pro naše zákazníky jak z Česka tak Slovenska účastnit se tradiční série Eaton Tour. Navázali jsme tak plynule na jarní sérii, která  vzhledem k okolnostem probíhala taktéž v on-line podobě. Po velkém úspěchu z minulého roku a jarním pokračování, kdy se webcastů zúčastnilo několik tisíc osob, se společnost Eaton rozhodla cyklus přednášek zopakovat i letos na podzim.

Připravovaná školení na leden a únor 2022

  • 11. 1., 13:00,  Přehled PLC a dotykových panelů, školí Jan Palkovský a Ivo Škapa
  • 25. 1., 13:00,  Typově ověřené rozváděče xEnergy Light do 1600 A, školí Šimon Szczotka
  •   8. 2., 13:00,  Chytrý dům s xComfort Bridge, školí Jaromír Pávek

Podzimní série nabídla opět zajímavá témata napříč sortimentem prohloubila již nabyté odborné znalosti o technických vlastnostech, zapojeních, konfiguracích a aplikacích našich systémů a produktů. Naši produktoví specialisté nabídli témata například programový systém PAVOUK, chytrý dům s xComfort Bridgebezpečnost osob a nouzové osvětlenítypově ověřené rozváděče xEnergy a další.

Tato školení a materiály ke stažení jsou vám stále k dispozici na našich stránkách www.eaton.cz  a můžete si je opětovně pustit z našeho archivu, který je přístupná všem.

Věříme, že i tato podzimní Eaton Online Tour vám přinesla mnoho zajímavých a hlavně užitečných informací, rad a tipů, ale i produktových ukázek, která vám pomohou ve vaší práci. 

I v následujícím roce chceme pro vás připravovat zajímavé přednášky jak online, tak osobní, produktové ukázky, seznamovat vás s novinkami z potfolia Eaton a produktů.

Dny teplárenství 700 x 200 px

Napsat komentář