40 let značky Voltcraft – příběh úspěchu

Datum 24.01.2022

Kvalita a inovativnost společně s optimálním poměrem ceny a výkonu, a to přesně podle požadavků zákazníků: Tímto heslem se řídí spolehlivost Voltcraft, jejíž produkty nabízejí spolehlivost a přesnost v každém ohledu, a to již 40 let. Ať už potřebujete elektrickou měřicí techniku a techniku pro měření parametrů životního prostředí, napájení a síťové zdroje, nabíjecí techniku a powerbanky, baterie a akumulátory nebo endoskopy, Uživatelé ve vývoji a v laboratořích, řemeslníci, opraváři, učni a studenti, nadšenci pro techniku i profesionální domácí kutilové oceňují solidní zpracování a inovativní techniku produktů Voltcraft, které se osvědčují v praxi již po čtyři desetiletí. 40 let – to je pro obor elektroniky celá věčnost. Jinak řečeno: Pouze skutečně úspěšné produktové řady se dokážou na trhu udržet tak dlouho. A Voltcraft je jednou z nich!

Bez inovací není myslitelný žádný pokrok

Člověkem, který je se značkou Voltcraft spjatý už více než 30 let, je produktový expert Harald Lehner. Více než 1 700 produktů Voltcraft zná jako své boty. A přesně ví, jaké požadavky jsou při každodenní práci v laboratořích, v dílnách nebo ve výrobě na měřicí, nabíjecí a síťovou techniku kladeny: „Pracovní prostředí, v němž jsou naše přístroje používány, se prudce proměňuje a také kolo technických inovací se otáčí stále rychleji. Proto také naše produkty dále vyvíjíme, abychom ještě více zoptimalizovali a zjednodušili práci s nimi.“ Není tedy divu, že mnohé přístroje Voltcraft, uváděné na trh v posledních čtyřech desetiletích, překvapily vlastnostmi a funkcemi, které konkurence dokázala nabídnout až mnohem později.

Přesnost měření již z výrobního závodu

Také provedení přístrojů Voltcraft splňuje nejvyšší nároky. Výroba probíhá v kontrolovaných prostorách, které odpovídají vysokým standardů kvality pro evropský trh. Přísné kontroly kvality zajišťují, aby produkty splňovaly veškeré národní, resp. mezinárodní standardy kvality jako CE, VDE a ISO. Vedle vysokých technických požadavků na kvalitu jsou dodržovány samozřejmě také směrnice RoHS a REACH. A protože jde při zkoušení a měření v prvé řadě o přesnost, jsou měřicí přístroje Voltcraft standardně zkalibrované již z výrobního závodu (bez certifikátu). Kromě toho nabízí společnost Conrad Electronic pro téměř všechny měřicí přístroje úřední kalibraci s certifikátem podle DIN EN ISO 9001:2015 nebo také podle DIN EN ISO/IEC 17025:2018 (laboratoř s akreditací DAkkS). Další informace ke kalibračnímu servisu najdete zde: conrad.cz/o-nas/sluzby/kalibracni-sluzba

Na co se mohou zákazníci Conrad u příležitosti výročí těšit:

40 let společnosti Voltcraft – to už je důvod k oslavě! Zákazníci se mohou každý měsíc těšit na speciální jubilejní produkt měsíce. Bude se jednat o limitované speciální edice stávajících sériových produktů a produktových novinek za jubilejní cenu. A každý měsíc představí tým odborníků ze společnosti Voltcraft inovativní produkty k určitému okruhu témat a sortiment pro měření, testování a zkoušení. Všechny informace k jubileu najdete zde: conrad.cz/voltcraft-40let

Představení společnosti Conrad

Společnost Conrad Electronic se zabývá technikou a elektronikou již od roku 1923 a v současné době nabízí také formou nákupní platformy – SourcingPlatform – produkty a služby pro soukromé zákazníky i pro zákazníky z řad profesionálů, a to jak on-line, tak i v kamenných obchodech. Firmy najdou na Conrad SourcingPlatformveškeré potřebné technické provozní prostředky od jednoho dodavatele. Pro jednoduché, rychlé a komplexní nakupování je k dispozici více než 750 000 produktů předních výrobců a značek, včetně příslušných služeb. Zákazníci B2B kromě toho mohou profitovat z přímé podpory týmů KeyAccount Management a Inside Sales, stejně jako z individuálního poradenství v pobočkách Conrad. Díky řešením eProcurement, šitým na míru, navíc Conrad SourcingPlatform nabízí omnichannelový přístup, tak aby svým profesionálním zákazníkům poskytla vhodné elektronické napojení pro nakupování. Rodinná firma se sídlem v Hirschau (východní Bavorsko) působí v 17 evropských zemích a je jedním z předních omnichannelových poskytovatelů pro pohodlný nákup od jednoho dodavatele.

Margit Dellian

Dny teplárenství 700 x 200 px

Napsat komentář