Technologie, to jsme my – nářadí pro průmyslovou kvalitu

Datum 02.02.2022

Platforma Conrad SourcingPlatform dodává více než 250 000 produktů v oblasti nářadí a dílenského vybavení. Foto: Conrad

V návaznosti na loňský rok představuje platforma Conrad SourcingPlatform vybrané kategorie produktů uváděné na trh v roce 2022 se zaměřením na nářadí a dílenské vybavení.

  • Servis, údržba, výzkum a vývoj, instalace a vše mezi tím: kvalita, která vyhoví požadavkům v průmyslu
  • Vše od jednoho dodavatele: základní potřeby, speciální nářadí i příslušenství
  • Protože čas jsou peníze: Conrad zajistí jednoduché, rychlé a komplexní zásobování

Široký mix produktů

Aby profesionál využívající platformu pro zásobování našel potřebné nářadí, je nezbytné mít k dispozici široký a rozsáhlý sortiment produktů. Platforma Conrad SourcingPlatform se zaměřuje na dodávky technických produktů, které podniky potřebují pro svůj každodenní provoz, a jen v kategorii nářadí a dílenského vybavení nabízí celkem 250 000 produktů. Rozsah využití odpovídá komplexnosti nabídky: mluvíme-li o výrobním průmyslu, pak potřebujeme univerzální a snadno dostupné vybavení, které umožňuje plynulou výrobu, jednoduchou údržbu a včasné opravy strojů a linek, abychom minimalizovali nákladné prostoje. Pro konstruktéry, strojaře, univerzity i podniky jsou speciální nástroje životně důležité z hlediska přesnosti, rychlé tvorby prototypů i vzdělávání a školení kvalifikovaných pracovníků. Stavebníci, dodavatelé elektroinstalací a správci budov zase hledají robustní vybavení, které jim ušetří čas a peníze.

Správný nástroj pro danou práci

„Firemní zákazníci se mohou na platformu Conrad SourcingPlatform spolehnout, že budou mít komplexní a přímočarý přístup k nákupu vybavení potřebného pro jejich provoz,“ vysvětluje Michael Schlagenhaufer, generální ředitel a vedoucí oddělení Product&SupplierStrategy ve společnosti Conrad Electronic.

Proto společnost dodává základní nářadí, jako jsou šroubováky a akumulátorové vrtačky, které tvoří základ vybavení používaného stavebními firmami, společnostmi z různých průmyslových odvětví i konstruktéry. Sortiment dále zahrnuje speciální nářadí, které potřebují podniky ve specializovaných odvětvích, nebo specializované nářadí pro řešení méně obvyklých problémů. A když už je řeč o odborném vzdělávání a stavbách, nalezneme zde letovací vybavení Toolcraft a nejrůznější stroje jako např. vibrátory na beton. Není třeba dodávat, že platforma Conrad SourcingPlatform má na skladě také širokou škálu nezbytných doplňkových produktů k nářadí, jako jsou vrtáky, maziva nebo čisticí prostředky, a dále širokou paletu osobních ochranných prostředků.

Všeobecně známé značky a hladký proces zásobování

„Těžké nářadí musí být spolehlivé a robustní,“ dodává Michael Schlagenhaufer.„Proto dodáváme vybavení špičkových značek jako Bosch, Wera, Knipex, HellermannTyton, wiha, Metabo, Gedore, Fein, Fischer, 3M, Uvex, Festool, Toolcraft, Weller, Ersa, SWG a Loctice.“

Kromě velkého výběru a vysoké kvality produktů je dalším klíčovým faktorem jejich snadná dostupnost: řešení elektronického zadávání veřejných zakázek na míru pro podniky všech velikostí umožňuje snadné a ekonomicky výhodné zásobování. Kromě toho jsou vám k dispozici interní i externí obchodní týmy a také náš tým zpracovávání nabídek, který vám zodpoví všechny případné dotazy.

Další informace jsou k dispozici zde.

Představení společnosti Conrad

Společnost Conrad Electronic se zabývá technikou a elektronikou již od roku 1923 a v současné době nabízí také formou nákupní platformy – SourcingPlatform – produkty a služby pro soukromé zákazníky i pro zákazníky z řad profesionálů, a to jak on-line, tak i v kamenných obchodech. Firmy najdou na Conrad SourcingPlatformveškeré potřebné technické provozní prostředky od jednoho dodavatele. Pro jednoduché, rychlé a komplexní nakupování je k dispozici více než 750 000 produktů předních výrobců a značek, včetně příslušných služeb. Zákazníci B2B kromě toho mohou profitovat z přímé podpory týmů KeyAccount Management a Inside Sales, stejně jako z individuálního poradenství v pobočkách Conrad. Díky řešením eProcurement, šitým na míru, navíc Conrad SourcingPlatform nabízí omnichannelový přístup, tak aby svým profesionálním zákazníkům poskytla vhodné elektronické napojení pro nakupování. Rodinná firma se sídlem v Hirschau (východní Bavorsko) působí v 17 evropských zemích a je jedním z předních omnichannelových poskytovatelů pro pohodlný nákup od jednoho dodavatele.

Margit Dellian

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář