Jedinečný flexibilní kabel TITANEX®

Datum 15.02.2022

Foto: EST

Firma Elektro-System-Technik s.r.o. výhradně zastupuje firmu Nexans v rámci České a Slovenské republiky v oblasti gumových kabelů, konkrétně kabelů odpovídající harmonizovanému standardu H07RN-F. Vlajkovou lodí tohoto typu kabelů je kabel TITANEX®, jehož několik desetiletí prověřovaná kvalita a neustálá inovace z něho dělá jednoznačně nejlepší kabel s gumovou izolací na trhu.

Značka TITANEX® je synonymem pro jedinečný flexibilní kabel s pláštěm a izolací z elastomeru, který se výrazně odlišuje od běžných kabelů typu H07RN-F a opakovaně přesvědčuje svou kvalitou a dlouhou životností. TITANEX® vděčí své robustnosti a neobyčejné kvalitě právě svému speciálnímu plášti, který z něho dělá kabel vhodný pro vysokou zátěž čelící úspěšně všem technickým a mechanickým vlivům. Výjimečné vlastnosti, které tento kabel v sobě spojuje, jsou nesporné. Každý, kdo měl možnost s kabelem TITANEX® pracovat, už žádný jiný kabel nechce.

TITANEX® je ideálním kabelem pro průmysl a stavbu a je určen pro použití v suchém, vlhkém a mokrém prostředí. Ve výrobních závodech k připojení spotřebičů (boilerů, ohřívačů, ručních lamp), elektrického nářadí (vrtačky, cirkulární pily, mobilní motory, stroje na staveništích) a v zemědělství. Kabel je vhodný pro pevnou i pohyblivou aplikaci v provizorních instalacích, pro přímé uložení na komponenty a mechanické části strojů, výtahů apod. Kabel může být použit v případě chráněné pevné instalace v trubkách nebo v přístrojích, i jako přívod pro motory s jmenovitým napětím do 1000 V AC nebo do 750 V DC.

Hlavní přednosti kabelu TITANEX®

  • Maximální teplota v jádře 90 °C
  • Flexibilní a snadno se s ním pracuje
  • Robustní, ideální pro těžký průmysl
  • Výrazná identifikace průřezu na první pohled
  • Odolný vůči chemikáliím a olejům
  • Odolný vůči UV záření
  • Voděodolný

Kde koupit kabel TITANEX®

Kabel TITANEX® koupíte na našem e-shopu. Potřebujete-li podrobnější informace o produktech Nexans nebo poptáváte vhodné řešení pro váš projekt, obraťte se na nás s důvěrou! Tel. 266 090 711, e-mail: obchod@est-praha.cz, případně navštivte stránky www.est-praha.cz.

Zastoupení značky Nexans v ČR a SR

Pryžové kabely značky Nexans, stejně jako produkty dalších renomovaných výrobců v oblasti elektrotechniky, komunikačních a řídicích systémů, vzduchotechniky a kabelů na český a slovenský trh výhradně dodává společnost Elektro-System-Technik s.r.o., Pod Pekárnami 338/12, Praha 9-Vysočany. T: 266 090 711, E: obchod@est-praha.cz, www.est-praha.cz

Michal Dusil

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář