Správné nářadí pro výzkum

Datum 07.03.2022

Foto: Conrad

Spolehlivé vybavení je základním předpokladem na cestě k cíli – v průmyslu, v řemeslné výrobě i ve vývoji. Společnost Conrad Electronic proto pečlivě sleduje požadavky svých zákazníků z řad profesionálů a nabízí jim širokou paletu úzce specializovaných nástrojů, které odpovídají jejich specifickým potřebám. Překonávání překážek je při tvorbě čehokoliv nového v oblasti výzkumu a vývoje na každodenním pořádku.

„Pro konstrukci prototypů potřebují inženýři a zaměstnanci oddělení vývoje mimo jiné flexibilní vybavení pro pájení a přesné nástroje pro práci s elektronickými součástkami,“ vysvětluje Michael Schlagenhaufer, Senior Director Product & Supply Strategy u společnosti Conrad Electronic.

Zapomínat ale nesmíme ani na bezpečnost. Příslušné vybavení je k dispozici na platformě Conrad Sourcing Platform. Aktuálně zde naleznete více než 800 000 produktů a více než 3 000 značek, které pokryjí vaši každodenní potřebu provozních prostředků. A pro každého, kdo chce nakupovat opravdu digitálně, máme vhodná řešení e-procurement. Společnost Conrad tak usnadňuje a zrychluje nakupování podnikům všech velikostí. 

Flexibilně a přesně: pájení s kvalitním vybavením

Potřebujete více prostoru pro vývoj prototypů? Kompaktní zařízení Weller WT Line vám to umožní. Například řada digitálních pájecích stanic WT 1012, 90wattová 1kanálová napájecí jednotka s páječkou a bezpečným odkládacím místem 2 v 1. Přednosti zařízení WT Line: všechny produkty jsou navzájem perfektně sladěné, čímž vytvářejí více místa na pracovním stole – hovoříme zde mimo jiné o otočných bezpečných odkládacích místech, která lze navzájem spojit, nebo o stohovatelných napájecích jednotkách. Patří sem také pasivní páječky, hybridní nebo mikropáječky, které se vyznačují zpětnou kompatibilitou pro více než 1 000 kombinací hrotů, resp. nástrojů. Firma Weller Erem nabízí také přesné nástroje s dlouhou životností, jako jsou kleště na drát, kleště, pinzety a speciální nástroje pro nejrůznější průmyslová odvětví.

Bezpečný výzkum a vývoj: ochrana na prvním místě

Pro začínající vývojáře i zkušené inženýry stejnou měrou platí, že se při profesionální práci nemohou obejít bez spolehlivé ochrany od hlavy až k patě. Platforma Conrad Sourcing Platform nabízí produkty a vybavení nejkvalitnějších značek pro bezpečnou práci: například ergonomicky tvarované 3M ochranné brýle s čirým acetátovým zorníkem vás ochrání před plyny, jemným prachem a UV zářením i za nepříznivých podmínek. Pohodlí při nošení zajišťují nastavitelné klouby a také široký, přizpůsobitelný hlavový pásek. Vynikající zachování hmatu a citu v prstech při provádění přesných prací poskytují prodyšné montážní ochranné rukavice uvex phynomic foam: díky potahu z polymerové pěny, která odpuzuje vodu, jsou obzvláště pružné, a navíc vás přesvědčí velmi dobrou bezpečností úchopu jak v suchém, tak i v mírně vlhkém prostředí. 

Margit Dellian

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář