Nečekejte na Jižní spojce. Schrack Technik nyní najdete i na Praze-Ruzyni

Datum 21.03.2022

Rok 2021 byl pro firmu Schrack Technik velkou výzvou, ale i díky zákazníkům byl také rokem rekordním. V polovině března 2022 proto dojde k otevření zcela nové prodejny Schrack Store, kterou najdete v Karlovarská Business Parku (Na Hůrce 1041/2, 161 00 Praha 6 – Ruzyně). Čekání na Jižní spojce je tak minulostí a zboží si budete moci vyzvednout i na opačné straně Prahy. 

„Od začátku května 2022 předpokládáme výrazné komplikace v pražské dopravě způsobené opravami Barrandovského mostu. Pro naše zákazníky chceme co největší komfort, proto již nyní otevíráme nový Schrack Store blízko ulice Karlovarská, ve kterém si nejen mohou vyzvednout již objednané zboží, ale využít komplexní prodejní prostor pro konzultace nad projekty a jejich doplnění o řadu produktů, které tam samozřejmě budou skladem,“ říká ředitel společnosti Marek Zacios. Prodejna o velikosti 400 m2 nabízí dostatek prostoru pro širokou škálu zboží od jistících prvků, rozváděčů, svítidel až po nabíjecí stanice. 

Samozřejmostí je, jak jste v prodejnách Schrack Store zvyklí, dobrá káva a odborný personál, který vám pomůže jak s výběrem, tak poskytne technickou podporu. Abychom Vás motivovali přijít se podívat, připravili jsme pro prvních 200 nakupujících dárek na uvítanou.  

„Věříme, že tímto krokem významně zlepšíme dostupnost našeho zboží a služeb pro všechny firmy, které sídlí, nebo realizují své zakázky v západní části Prahy a Středních Čech. Těšíme se na konstruktivní spolupráci a Vaši návštěvu v nové prodejně,“ dodal jednatel společnosti Pavel Chroust.   

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář