Automatizační technika pro profesionály 

Datum 20.04.2022

Foto: Conrad

Automatizace mechanických a elektronických procesů v průmyslových a logistických systémech je v současné době středem zájmu Conrad Sourcing Platform. „Naše nabídka pro pokrytí každodenních technických provozních potřeb v oblastech automatizační techniky a pneumatických systémů je obrovská,“ říká odpovědný produktový manažer společnosti Conrad Manuel Gschwend.

Počínaje senzory, přes konektory až po techniku pohonů a napájení: Jednoduše, rychle a komplexně dodává společnost Conrad svým zákazníkům B2B automatizační techniku, kterou potřebují pro modernizaci, rozšiřování, údržbu a opravy jejich zařízení. K dispozici je více než 900 000 produktů. Ruku v ruce s tím jdou také služby spojené s produkty a s jejich nákupem pro firmy, například pro E-Procurement šitý na míru, odvolávky a termínované zakázky podle potřeby nebo realizace individuálních projektů pro 3D tisk v průmyslové kvalitě.

  • Ucelená řada automatizace na Conrad Sourcing Platform
  • Vlastní okruh témat seznamuje s novinkami v oblasti techniky a s trendy v oblasti automatizace
  • Produktové novinky pro inovativní automatizaci zařízení 

Přehled sortimentu a trendů

Zákazníci B2B se na platformě Conrad Sourcing Platform bez okliky dostanou k požadovaným informacím: „V oblasti automatizace jsme shromáždili naše expertní znalosti, doporučujeme speciální produkty pro automatizaci a poskytujeme poradenství, pokud jde o speciální příklady použití, jako je provozní a procesní technika, konstrukce rozvaděčů a speciálních strojů nebo digitalizace,“ dodává Manuel Gschwend. Volitelně zde firmy najdou atraktivní produkty pro oblasti jako Edge Computing a Machine Learning, dálková správa a průmyslový Ethernet, modernizace a rozšíření zařízení, decentrální automatizace nebo robotika. A také profesionálové z oblasti vzdělávání u nás najdou spoustu inspirace, protože jeden z příkladů využití se zabývá speciálně automatizační technikou a simulačními modely na učilištích a v dalších vzdělávacích zařízeních.

Produktové novinky předních výrobců

Tým společnosti Conrad představuje produktové novinky významných výrobců v oblasti automatizace: Například nový kompaktní kontrolér Wago sjednocuje kompaktní řízení a I/O v jednom pouzdře. Signalizační sloupek eSIGN s integrovanou sirénou od firmy Werma nastavuje nová měřítka v oblasti viditelnosti. A firma Siemens představuje svou novou průmyslovou IoT bránu pro realizaci rozmanitých aplikací a také nový rozšiřující modul PLC, u kterého je v popředí komunikace přes různé protokoly. 

Margit Dellian

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář