Inspekční minikamera RUNPOCAM RC2 s HD záznamem

Datum 29.04.2022

Foto: EST

Minikamera RUNPOCAM RC2, chcete-li endoskopická kamera od firmy RUNPOTEC je skvělým pomocníkem pro kontrolu těžko přístupných míst, jako jsou potrubí, rozvody vzduchotechniky, šachty, podlahové kanály, podhledy, duté stěny apod.

Kamera je ideální pro inspekce potrubí od Ø 20 mm do vzdálenosti až 50 m (na výběr v délkách 10, 30 a 50 m), ale i pro větší průřezy (vzduchotechnika, drenáže, odpadní trubky atd.). V kombinaci s pruty RUNPOSTICKS je vhodná pro inspekci dutých stěn, zavěšených stropů (přes vysoké stropní profily), šachet a podpodlažních kanálů, pro inspekci při údržbě zařízení či pro zajištění důkazů – disponuje pamětí pro vytváření foto-, audio- a videodokumentace

Multifunkční kamera má 6 silných integrovaných LED diod (hlava kamery v krytí IP 67) a rozlišení 345000 px (720×480). Je zabudovaná v robustní nerezové hlavě (Ø 12 mm / d 28 mm) s vnitřním závitem RUNPOTEC RTG Ø 6 mm. Je tedy kompatibilní se všemi produkty RUNPOTEC se závitem RTG Ø 6 mm.

Ovládání kamery je pomocí několika tlačítek a velkému displeji přehledné a intuitivní. Samozřejmostí je podpora českého jazyka, dále lze nastavit slovenštinu či další jazyky.

Kamera RUNPOCAM RC2 zaručuje díky akumulátoru provoz až 6 hodin. Součástí sady je i nabíječka s USB kabelem.

Kameru dodáváme v praktickém a odolném kufru s širokou škálou příslušenství – patentovanou špičkou RUNPOGLEITER, systémovou kluznou špičku, vysoce výkonnou LED svítilnu s možností nabíjení dodávanou nabíječkou, paměťovou kartu 8 GB, sadu magnetických úchytů a spojek, nerezový háček, 12cm ohebný nástavec, závitový nástavec RC2 a další.

Ke kameře dále doporučujeme odvíječku kabelů X BOARD, která v kombinaci s cívkou s integrovaným stojánkem velmi usnadní odvíjení kabelu s kamerou.

V našem e-shopu najdete rovněž cenově výhodné sady inspekční kamery RUNPOCAM RC2 s dalšími jedinečnými produkty firmy RUNPOTEC. Namátkou sady RUNPOCAM s protahovacími pruty RUNPOSTICKS nebo s protahovacím perem ze skelného vlákna POWER REX. 

Kde najdete podrobné informace?

Podrobné informace o všech produktech RUNPOTEC najdete na stránkách www.runpotec.cz nebo v hlavním katalogu RUNPOTEC. Produkty můžete koupit přímo v našem e-shopu nebo ve velkoobchodech elektromateriálem.

Produkty RUNPOTEC, stejně jako produkty dalších renomovaných výrobců v oblasti elektrotechniky, komunikačních a řídicích systémů, vzduchotechniky a kabelů na český trh výhradně dodává společnost Elektro-System-Technik s.r.o., Pod Pekárnami 338/12, Praha 9-Vysočany. T: 266 090 711, E: obchod@est-praha.cz, www.est-praha.cz

Dny teplárenství 700 x 200 px

Napsat komentář