Nový analyzátor elektrické sítě C.A 8345

Datum 17.05.2022

Sledování dat na mobilním telefonu v reálném čase. Foto: GHV Trading

Francouzská firma Chauvin Arnoux přichází na trh s novým modelem analyzátoru sítě z řady Qualistar. Tato modelová řada je již roky oblíbená mezi údržbáři a techniky, kteří potřebují sledovat kvalitu elektrické sítě a včas odhalit případné problémy. Nový třífázový analyzátor C.A 8345 je navíc prvním zástupcem této řady, který splňuje parametry třídy A (dle ČSN EN 61000-4-30 a IEC 61000-4-30). 

Nový analyzátor sítě C.A 8345. Foto: GHV Trading

Posun se týká také konektivity přístroje. Nově je vybaven ethernetovým a WiFi rozhraním. Analyzátor lze taktéž ovládat vzdáleně prostřednictvím vestavěného web serveru (VNC). Je možné jej aktivovat z libovolného prohlížeče (Chrome, Firefox, Edge, Qwant …) spuštěného na počítači či chytrém telefonu (s operačním systémem iOS nebo Android). Všechny naměřená data se ukládají na SD kartu a lze je přenést do PC prostřednictvím softwaru či je duplikovat na USB flash disk.  Analyzátor umožňuje i přenos dat do PC v reálném čase pomocí USB kabelu. Software dostupný k přístroji slouží jak pro stažení a zobrazení dat, tak pro pohodlné nastavení parametrů pro další měření. Takto přednastavený přístroj poté stačí pouze připojit na pracovišti a spustit měření. 

Analyzátor je zařazen v nejvyšší bezpečnostní kategorii CAT IV 1000 V a má 4 izolované proudové vstupy a 5 izolovaných napěťových vstupů. Umožňuje měření napětí od 5 V až do 1 000 V AC i DC. K analyzátoru je možné připojit široké spektrum převodníků pro měření proudu a měřit proudy od mA až do 10 kA. Zaznamenával lze až 900 libovolně volitelných parametrů elektrické sítě s možností nastavení alarmů při překročení stanovené hranice. 

Tento analyzátor elektrické sítě jistě vyhoví požadavkům i těch nejnáročnějších zákazníků. Více se o něm můžete dozvědět na internetových stránkách ghvtrading.cz

Lenka Němcová

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář