Příští topná sezóna bude finančně náročná. Vytápějte úsporně s chytrými termostaty tado°

Datum 13.07.2022

Foto: EST

Topná sezóna sice skončila, ale přijde další a vzhledem k energetické krizi a razantnímu zvyšování cen bude i z finančního pohledu poměrně „tuhá“. Právě teď, kdy topení nevyužíváme, je nejlepší čas na jeho vylepšení tak, abychom dosáhli maximální úspory za energie. Avšak ne na úkor tepelného komfortu. Právě s tím vám pomohou chytré termostaty německé značky tado°. 

S chytrými termostaty tado° ušetříte náklady na vytápění a získáte detailní přehled o celkové spotřebě. Chytré termostaty disponují měřením teploty a vlhkosti a také inteligentním rozpoznáním otevřeného okna. Pomocí funkce sledování polohy vašeho mobilního telefonu (Geofencing) vám tado° připomene, abyste ztlumili topení, když odchází poslední osoba z domova, a zapnuli ho včas, než přijde první. Geofencing spolu s vyspělým algoritmem řízení teploty dokáže ušetřit až 31 % nákladů na vytápění!

Pomocí funkce Smart Schedule (chytrý harmonogram) vám tado° umožní naplánovat požadované denní a noční teploty v časových blocích na základě vašich zvyklostí. tado° bere v úvahu místní předpovědi počasí. Odpovídajícím způsobem tak, s ohledem na úsporu energie, přizpůsobuje topení a chlazení.

Vyberte tado° podle vašich potřeb

K provozu chytrých termostatů potřebujete nejprve vybrat základní sadu podle vašich potřeb – s bezdrátovým termostatem, s drátovým termostatem nebo s termostatickými hlavicemi pro radiátory. V každé sadě najdete kromě samotných termostatů i internetové rozhraní Bridge, které je potřebné pro vzájemnou komunikaci mezi termostatem a vaším mobilem. Následně můžete k základní sadě přidat až 25 zařízení a až 100 uživatelů.

Tado° ovládá i klimatizaci

Můžete rovněž ovládat vaši klimatizační jednotku pomocí chytré regulace klimatizace tado° V3+. Jednoduše vyměňte dálkový ovladač klimatizace za tado° a ovládejte ji kdykoli a odkudkoli. Ušetřete více energie s chytrými funkcemi tado°. Všechny pokoje vybavené chytrou regulací klimatizace tado° lze ovládat individuálně pomocí jedné aplikace.

tado° je kompatibilní s většinou výrobců klimatizací: Samsung, Toshiba, Panasonic, Daikin, Honeywell, Pioneer, Mitsubishi Electric, Siemens, Hitachi, Haier, Carrier, General Electric, Fujitsu, Frigidaire, Sanyo, Whirlpool.

Chytrý termostat můžete umístit pomocí praktického stojánku přímo na váš stůl nebo na jiné vhodné místo, kde se vám bude systém tado° pohodlně ovládat.

Tado° si rozumí s chytrou domácností

Produkty tado° můžete snadno začlenit do vaší chytré domácnosti. Můžete ho ovládat pomocí Apple HomeKit. Použijte Siri, Google Assistant nebo Amazon Echo k ovládání vytápění pomocí hlasových příkazů a vytvářejte aplety pomocí IFTTT pro propojení tado° s dalšími aplikacemi a chytrými zařízeními. tado° lze také integrovat do systému eNet Smart Home.

Kde zakoupit a další informace

Produkty tado° zakoupíte v e-shopu oficiálního dodavatele, kde najdete i podrobné informace. Recenzi chytrého termostatu si můžete přečíst na portálu fZone

Potřebujete poradit?

Neváhejte nás s důvěrou kontaktovat: Elektro-System-Technik s.r.o., oficiální dodavatel značky tado° v ČR, Pod Pekárnami 338/12, Praha 9, T: 266 090 711, E: obchod@est-praha.cz, www.est-praha.cz

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář