Vhodná technika pro každou budovu

Datum 25.07.2022

Moderní technika budov umožňuje realizaci kompletních energetických technických zařízení a inovativních elektronických řídicích a regulačních systémů. Se svým sortimentem, zaměřeným speciálně na technické vybavení, nabízí platforma Conrad Sourcing Platform nejen více než 800 000 produktů, ale také komplexní řešení, která jsou střižená na míru speciálním požadavkům budov.

„Naším cílem je nabídnout profesionálům v oblasti techniky budov a instalace sítí skutečnou přidanou hodnotu v oblastech Facility Managementu, bezpečnosti, údržby a měření,“ vysvětluje Helmut Müller, Senior Director Conrad Electronic. A pokračuje: „Abychom mohli přehledně prezentovat všechny novinky, trendy, příklady použití a produktová doporučení v oblasti techniky budov, vytvořili jsme samostatný tematický okruh.“

Bez poruch, chytře a bezpečně: elektroinstalace se společností Conrad

Vlastní sortiment společnosti Conrad, stejně jako nabídka jejích partnerů na platformě Conrad Sourcing Platform má velmi široký záběr: sahá od vysoce kvalitních komponentů pro bezporuchovou a bezpečnou elektroinstalaci přes chytré a energeticky úsporné koncepty osvětlení až k inovativním a spolehlivým řešením pro alarmy a monitorování. V nabídce společnosti Conrad najdete mimo jiné: Mini-Dome kameru Abus, která díky mimořádně vysokému rozlišení a 25 snímkům za sekundu umožňuje vysoce přesné monitorování, stejně jako LED vestavné svítidlo Ledvance, které přesvědčuje nejen vysokou světelnou účinností, ale také energetickou úsporností.

Digitální síťová řešení pro moderní management budov

Další pilíř v rozsáhlém sortimentu techniky budov tvoří digitální instalace sítí: Také zde umožňuje šíře sortimentu, nabízeného na platformě Conrad Sourcing Platform, propojení různých zařízení a funkcí uvnitř budov a mimo ně, perspektivní řešení IoT a moderní inženýring sítí.Například pomocí Wi-Fi 6 přináší FRITZ!Box 7590 AX od firmy AVM ultrarychlé připojení k internetu. Pokud jde o inovace, nesmí samozřejmě chybět ani téma elektromobility. Také v příkladu využití elektromobility jsou prezentovány novinky a trendy, mimo jiné nabíjecí stanice značky LAPP, která je jakožto mobilní zařízení koncipovaná speciálně pro použití na cestách.

Vhodná měřicí technika a služby přímo na míru

Také v oblasti měřicí techniky najdou profesionálové v oblasti instalací díky široké nabídce na platformě Conrad Sourcing Platform veškeré potřebné vybavení: vedle bezpočtu dalších známých výrobců nabízí například značka Voltcraft již 40 let spolehlivou měřicí techniku pro profesionály, šitou na míru. Aby své zákazníky z řad profesionálů co nejlépe a spolehlivě podpořila v jejich každodenních činnostech, nabízí společnost Conrad také celou řadu špičkových služeb. Řešení e-procurement pro firmy všech velikostí, nabídkový servis společnosti Conrad nebo možnost realizace termínových zakázek a odvolávek pomáhají zákazníkům z řad profesionálů při optimalizaci procesů spojených s nákupem. Kromě toho se v portfoliu platformy nacházejí na míru střižené služby na úrovni produktů, jako je například kalibrační servis pro měřicí přístroje, službu online 3D tisku nebo možnost objednávání kabelů v metráži, přesně podle potřeb.

Zde najdete tematický okruh Technika budov: conrad.cz/technologie-budov

Dny teplárenství 700 x 200 px

Napsat komentář