Siedle – tam, kde začíná domov

Datum 01.08.2022

Foto: EST

Branka, vrata, vchodové dveře – místa, kde začíná domov. Jejich nedílnou součástí a důležitým prvkem je, stejně jako zámek nebo klika, domovní zvonek. Tedy býval. V dnešní moderní době namísto obyčejného zvonku používáme zvonková tabla s kamerou, hláskou nebo se zabudovanou inteligentní schránkou, která nás upozorní na nový obsah. Trendem je rovněž otevírání dveří na dálku pomocí mobilního telefonu. Více se dbá na vzhled, jenž musí zapadat do celkového architektonického řešení budovy. Právě firma SIEDLE nabízí špičkové komunikační systémy, které tato kritéria splňují a za což získala mnoho designových ocenění.

Německá firma s tradicí

Firma SIEDLE je již po 7 generací rodinným vlastnictvím. Vyrábí vše, co slouží pro komunikaci uvnitř i vně domu – přes 250 let na stejném místě a v kvalitě, která nepřipouští kompromisy. Během 30. let minulého století se podnik specializoval na domácí a dveřní telefony a v roce 1935 uvedl na trh „Portavox”, první hlasitý dveřní telefon. Od té doby se pracovníci firmy plně soustřeďují na soustavné zdokonalování komunikačních zařízení. Za sedmdesát let od uvedení produktu Portavox na trh se komunikace dveřním telefonem rozvinula k neuvěřitelné dokonalosti, vyvinula se do podoby systému, který toho umí mnohem více, než jen hovořit s návštěvníkem nebo otevírat dveře.

Kvalita bez kompromisu

Špičkové výrobní technologie firmy SIEDLE jsou provázány s tradiční řemeslnou výrobou. Dříve, než se jejich výrobek dostane na trh, musí se podrobit přísným testům. Při simulacích blížících se reálnému prostředí musí odolávat tropickému horku, arktické zimě, slanému mořskému vzduchu, úderům kladiva, vodní lázni, UV záření a nepřetržitému provozu. Produkty SIEDLE prokazují svoji spolehlivost v extrémních podmínkách. Tlačítka, pouzdra, těsnění a všechny další díly jsou doslova trýzněny, než se dostanou do sériové výroby. Požadavky na funkční bezpečnost, spolehlivost a dlouhou životnost jsou přísné – specifikace SIEDLE leží takřka vždy nad horní mezí zákonných norem. A když se náhodou někdy něco rozbije? Nové generace zařízení SIEDLE jsou kompatibilní se svými předchůdci a náhradní díly pro systémy staré desítky let jsou stále k dispozici.

První dojem je důležitý

Dveřní komunikátor či dopisní schránka firmy SIEDLE jen podtrhne celkové architektonické řešení budovy. Pro každý projekt je na výběr vhodné řešení: řada Steel či Classic v provedení z nerezu, v široké paletě povrchových úprav a v nekonečně mnoho tvarových možností. Řada Vario je založena na funkčních modulech. Ty lze libovolně uspořádat v rámci konstrukčního rastru. Výsledkem je designově čistý a esteticky dokonalý produkt. Řada Select je ucelená produktová skupina dopisních schránek, domácích telefonů a osvětlení s čidlem pohybu. Vše sladěné do nejmenšího detailu. Prohlédněte si katalog plný inspirace.

Spojení odkudkoli

SIEDLE dokáže propojit komunikační systémy budov pomocí SIEDLE Access přes IP rozhraní. Pomocí Smart Gateway pak dokážete ovládat dveře (ale i jiná zařízení) pomocí chytrých telefonů, a to kdekoli na světě. Samozřejmostí na napojení na stávající systémy tzv. chytrého domu. 

Více informací a produktové katalogy

Více informací najdete na stránkách výrobce, případně v hlavním produktovém katalogu (PDF).

Výhradní zastoupení v ČR

Výhradním zastoupením značky SIEDLE a certifikovaným partnerem SIEDLE Access je na českém trhu společnost Elektro-System-Technik s.r.o. Chcete-li se osobně seznámit s produkty SIEDLE, případně máte jakékoli dotazy, požadavky či poptávku, obraťte se na nás s důvěrou: +420 266 090 711 nebo e-mailem na obchod@est-praha.cz

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář