Tohle je pro fotovoltaiku důležité: Malina vyřídí vše za vás

Datum 15.08.2022

Jak ušetřit v době, kdy ceny energií letí čím dál víc nahoru? Stále více lidí si pořizuje fotovoltaickou elektrárnu. A vědí proč. Ta totiž vyrobí nejen dostatek elektrické energie pro domácnost, ale přebytek je pak možné prodat do sítě. 

Energetický Holding Malina to zařídí za vás! 

Energetický Holding Malina je firma, která v oblasti fotovoltaických elektráren nabízí na českém trhu komplexní služby. Vytvoří řešení přesně na míru vašemu bydlení. Vyřídí vám dotaci, zajistí instalaci elektrárny a také požádá o připojení do distribuční sítě. 

Jak to funguje v praxi? 

Po zadání poptávky, ať už písemně na kontakt@malinagroup.cz nebo telefonicky na 800 880 878, k vám Malina vyšle technického specialistu. Ten s vámi bezplatně zkonzultuje vaši situaci a připraví individuální řešení ušité na míru přímo vám. Pak už jen potvrdíte objednávku a fotovoltaická elektrárna pro váš dům se začne chystat.

Jak vyřídíte dotaci? Malina ji vyřídí za vás! 

Firma za vás zpracuje i žádost o dotaci a odešle požadavek na připojení k distribuční síti. Zajistí instalaci solárních panelů a návštěvu revizního technika, aby bylo zaručeno, že je vše bezpečné a funkční. Následně dojde k připojení do sítě a vyplacení dotace.

Peníze se vám vrátí do pěti let 

Průměrná cena instalace je 420 000 Kč, přičemž dotace pokryje 205 000 Kč. Náklady na fotovoltaickou elektrárnu jsou tak v průměru 215 000 Kč. V závislosti na ceně elektrické energie se návratnost v současné době pohybuje kolem 5 let.

Čím dál delší čekací doby vás nemusí trápit. Malina výrobky má.  

Poptávka po fotovoltaických elektrárnách v Česku strmě stoupá, za prvních šest měsíců se letos naistalovalo tolik fotovoltaických elektráren, jako za celý rok 2021. Vysoká poptávka vede u některých firem k prodlužování čekací doby na instalace elektráren, často proto, že jim dochází součástky. To není případ Maliny. Díky dobrým dodavatelským vztahům nakoupila z Číny v červnu 8 tisíc solárních baterií, další nákupy jsou na cestě. Veškerou poptávku pokryje. Navíc si ty nejdůležitější součástky vyrábí sama pod značkou GEN2! 

Elektrárnu máte na střeše už za 6 měsíců

Energetický Holding Malina garantuje dodání fotovoltaiky do šesti měsíců. Po instalaci pak už jen zbývá vše zapojit do distribuční sítě u vašeho dodavatele energie. Ani s tím si nemusíte dělat starosti, žádost o připojení za vás také vyřídí Malina. 

A pak už šetříte energiemi i penězi! 

Přijďte nás navštívit příští měsíc do Ostravy na elektrotechnickou výstavu.

Energetický Holding Malina: kontakt@malinagroup.cz, 800 880 878

Výstava Volty 700 x 200 px

Komentáře k článku (2)

  1. Vážení, přečtěte si hodnocení firmy Malina Group na různých portálech = hodnocení reality. Firma není schopna dostát svým slibům, zákazníci, kteří mají podepsané smlouvy v lednu/únoru stále nemají dílo hotové. A co hůř, není to technickými nebo jinými problémy, které by firma musela u zákazníka řešit. Je to pouze jejich nezkušeností a neschopností pokrýt nasmlouvané. Vím o čem mluvím, protože jsme jedni z těch důvěřivých, kteří naletěli slibům z masivní reklamy a krásným řečem “specialistů”. Pokud chcete funkční FVE, tak volte určitě firmu jinou!!!

  2. Máme stejné problémy jako Radka.Od zaplacení zálohy v dubnu 2022 nemáme přes veškeré urgence stále fotovoltaiku funkční.
    Smlouva o dílo je výhodná pro Malina group . Npř.při nedodržení termínu dokončení zakázky by měla být stanovena smluvní pokuta 300 až 500 Kč za každý den zpoždění. To by bylo fér a tato společnost by měla k zákazníkům solidnější přístup.
    Drahošová Kytlice 141

Napsat komentář