Přidej se k nám! Malina hledá šikovné zaměstnance pro fotovoltaiku

Datum 22.08.2022

Tahle energetická oblast má velkou budoucnost! Fotovoltaika zažívá v Česku boom. Jen počet solárních elektráren instalovaných v prvním pololetí letošního roku převýšil celkový počet za celý rok 2021 a poptávka stále stoupá!

Pojďte se zapojit do oboru, který má obrovský potenciál. Přidejte se do našeho týmu Energetického Holdingu Malina a.s. Jsme nejrychleji rostoucí firmou v oblasti energetiky, která si navíc jako jediná v České republice většinu dílů vyrábí sama!

Koho právě hledáme? 

  • Projektant energetické studie
  • Programátor 
  • Vývojový pracovník hardware
  • Montér a elekro
  • Stavitele střechy a tesaře
  • Nákupčí elektro
  • Projektanty střechy, elektro
  • Servisní techniky – FVE, TČ 
  • Nákupčí elektro velkoobchod/maloobchod
  • Revizní techniky elektro, projektant elektro, manager, odpovědná osoba (projektování elektro „kulaté razítko“, autorizace)

Zapojení do našeho týmu je jednoduché: Stačí vaše časová flexibilita i ochota cestovat po celé České republice. Důležité je mít řidičský průkaz a v případě kvalifikovaných profesí je potřeba znát příslušné vyhlášky a normy. Zkušenosti s montážemi nebo projekcí fotovoltaických elektráren jsou vždy velkou výhodou. Vše ostatní vás rychle naučíme a překážky vyřešíme.

Pokud se zajímáte o práci v energetickém holdingu Malina, neváhejte nás navštívit v naší expozici na elektrotechnické výstavě v Ostravě příští měsíc od 20. do 22. září. Energetický holding Malina je generálním partnerem této výstavy pořádané v této rekonstruované úchvatné památkově chráněné budově.

Proč pracovat právě u nás? S námi budete mít garanci dlouhodobé a dobře ohodnocené práce, profesní školení a náležitý růst. Možná je i práce na živnostenský list.

Energetický Holding Malina a.s. nabízí práci v rychle rostoucí firmě v oblasti energetiky. Máme více než 50 montážních part a měsíčně sjednáme více než tisíc nových instalací. Silný tým kvalifikovaných lidí je přitom nejlepší zárukou pro kvalitní zákaznický servis. 

Přidejte se k nám ještě dnes, napište nám na:  kontakt@malinagroup.cz.  

Energetický Holding Malina a.s. je mladá firma působící na českém trhu obnovitelných zdrojů, zelené energie a jejího financování. Zajišťuje komplexní řešení v oblasti fotovoltaických elektráren a tepelných čerpadel, od přípravy projektu, vyřízení dotace, instalace až po servisní práce. Narozdíl od ostatních českých firem v tomto oboru není pouze montážní firmou, ale sama řídí výrobu vlastních panelů, střídačů a dalších komponent. Investuje do vývoje a inovativních technologií. 
Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář