S unikátním RUNPO 5 je protahování kabelů hračkou

Datum 26.08.2022

Na trhu je k dispozici široká škála elektrikářských protahovacích per z různých materiálů a s různým typem zakončení. Nevýhodou levnějších protahovacích per bývá malá odolnost v tahu, ale také větší tuhost, resp. malá ohybnost špičky. Hrozí tedy přetržení pera, odtržení protahovací špičky, nebo v případě malého poloměru protahovaného prostoru úplné selhání pera. Vývojáři rakouské firmy RUNPOTEC se na tyto neduhy zaměřili a uvedli na trh protahovací pero RUNPO 5 s revoluční patentovanou špičkou RunpoGleiter.

RUNPO 5 je 3násobně kroucený plastový svazek o vnějším průměru 5,3 mm. Je velmi odolný proti zlomení i při minimálním poloměru ohybu, odpadá tedy nutnost jakýchkoli oprav. Díky svému tvaru má poloviční třecí odpor než klasické sklolaminátové pero, ale zachovává si jeho pevnost. 

Díky tvaru má RUNPO 5 o 50 % menší třecí odpor.

Protahovací pero RUNPO 5 má nalisovanou patentovanou otáčivou špičku RunpoGleiter – na obou koncích. Pokud se jedna špička jakýmkoli způsobem poškodí, máte k dispozici ještě jednu. Speciální způsob nalisování špičky zajišťuje hladký přechod – nevznikají žádné ostré hrany, a tak máte 100% jistotu, že se protahovací pero „nezasekne“ například ve vroubkované kabelové chráničce. RUNPO 5 je neuvěřitelný silák. Odolá zatížení v tahu až 270 kg! 

Protahovací pero RUNPO 5 nabízíme v délkách 20 a 30 metrů v praktickém odolném pouzdru s rukojetí. V našem e-shopu seženete výhodné sady RUNPO 5 a také celou řadu příslušenství, které vám při protahování kabelů usnadní práci: nerezové protahovací kabelové punčošky, lubrikanty pro snížení třecího odporu či stohovatelný transportní kufr. 

Více informací na e-shopu

Podrobné informace o produktech RUNPOTEC najdete na stránkách www.runpotec.cz nebo v našem e-shopu.
Produkty RUNPOTEC, stejně jako produkty dalších renomovaných výrobců v oblasti elektrotechniky, komunikačních a řídicích systémů, vzduchotechniky a kabelů na český trh výhradně dodává společnost:

Elektro-System-Technik s.r.o.
Pod Pekárnami 338/12, Praha 9
Tel.: +420 266 090 711
E-mail: obchod@est-praha.cz
www.est-praha.cz

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář