Pozlacený multifunkční šroubovák se 40 násadami startuje na Kickstarteru

Datum 10.09.2022

Šroubovák ScrewDriverKing nabízí celkem 40 násad v jednom balení. Foto: Chiseled Design

Na Kickstarteru se tento týden objevil nový kompaktní, multifunkční pozlacený šroubovák, který slibuje vysokou míru funkčnosti. Nově představený ScrewDriverKing je především šroubovák se 40 násadami v jeho rukojeti, které z něj dělají vhodný nástroj pro nejrůznější každodenní práce.

ScrewDriverKing je nejnovějším výtvorem amerického startupu Chiseled Design se sídlem v New Yorku. Nástroj je vyrobený z nerezové oceli a povrchově upravený 18karátovým zlatem. Vnější konstrukce funguje jako protiskluzová rukojeť se zkosenými hranami, která zároveň obsahuje další nástroje a centrální válcovitý díl v podobě trubice, do něhož se ukládají další vlastní kusy jako třeba šroubky.

Tato trubice je dole zakončena odnímatelným víkem, které se odšroubuje a funguje jako klíč na násady různých velikostí pro opravy jízdních kol. Uprostřed se navíc nachází kruhová vodováha, kterou lze použít nejen k zajištění rovného povrchu po vyjmutí, ale také k ujištění, že šrouby jsou otáčeny pod správným úhlem.

Kampaň ScrewDriverKing bude na Kickstarteru probíhat následující dva měsíce, přičemž první příspěvky za které tento nástroj můžete přednostně dostat, stojí 89 USD. Firma očekává, že se nástroj bude prodávat za 199 USD. Pokud vše proběhne podle plánu, odeslání prvních výrobků je plánováno na duben 2023.

Richard Pappen
zdroj: New Atlas

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář