Výstava Volty.cz klepe na dveře

Datum 11.09.2022

Foto: Lea Duží

Chtěli bychom naše čtenáře pozvat na elektrotechnickou výstavu Volty.cz, která se bude konat od 20. do 22. září 2022 (9-17 hodin) v krásně zrekonstruovaných prostorách bývalé elektrocentrály Trojhalí Karolina v Ostravě.  V hale se představí společnosti zabývající se fotovoltaikou, elektrotechnikou, automatizací, osvětlením, ale i elektromobilitou… Více se dozvíte tady https://www.volty.cz/2022/08/15/chytra-domacnost-osvetleni-solary-elektromobilita-pristi-mesic-na-vystave-v-ostrave/

Výstava bude pro všechny odborníky oboru elektro, ale i pro širokou veřejnost, pro fanoušky elektromobility, obnovitelných zdrojů, smart technologií… Vstup je zdarma a mimo odborné přednášky v průběhu dne, bude odpoledne doprovodný program doplněný o vystoupení kapel. Po náročném dni můžete relaxovat u hudby regionálních skupin. V den první se od 14 hodiny můžete těšit na moderní swingový Big Band GOSO, ve středu 21.9. pak na ostřílené rockové pecky světových es jako Rolling Stones, Rainbow, Alice Cooper, Metallica, Queen, AC/DC, Slade, Lynyrd Skynyrd, Pink Floyd v podání kapely ACOUSTICA a nabitý program třetí den zakončí ostravská kapela Bandaband, která má drive, hraje pozitivní muziku a svým nezaměnitelným zvukem a energií dokáže člověka roztančit, rozesmát, nadchnout, pohladit po duši i donutit přemýšlet nad českými texty. Můžete se taky těšit na testovací jízdy vozem Škoda Enyaq.

V průběhu všech tří dnů budou různé přednášky na tato témata:

  • 20.9. – DEN ELEKTROMOBILITY A OBNOVITELNÝCH ZDROJŮ – informace o provozu a výhodách FVE, o elektronabíječkách… 
  • 21.9. – DEN ROZVADĚČŮ A MĚŘENÍ – novinky v rozvaděčích, měřících přístrojích
  • 22.9. – DEN OSVĚTLENÍ, CHYTRÝCH OBCÍ I MĚST A CHYTRÉ DOMÁCNOSTI – nové trendy v osvětlení i úsporných řešeních

Pokud chcete vidět nové trendy v oboru elektro a v dnešní době něco ušetřit, přijďte se inspirovat do Trojhalí. Při této příležitosti se určitě i dobře odpoledne pobavíte a své chuťové buňky potěšíte u dobrého občerstvení 😊. 

Tým Volty.cz

Napsat komentář