Energetický Holding Malina je generálním partnerem elektrotechnické výstavy Volty.cz

Datum 21.09.2022

Foto: Pavel Schauer

Energetický Holding Malina je generálním partnerem letošní elektrotechnické výstavy Volty.cz. Ta včera začala v Ostravě v prostorách bývalé elektrocentrály Trojhalí a probíhat bude až do zítřka 22. září 2022. 

Energetický Holding Malina je kompletní dodavatel fotovoltaických elektráren a tepelných čerpadel. Na výstavě bude mít největší expozici, na které návštěvníkům představí své služby, ukáže své výrobky a poradí, jak nejlépe ušetřit za energie.  

  • EH Malina na výstavě Volty.cz poradí, jak pomocí fotovoltaiky šetřit na energiích.
  • Návštěvníkům představí fotovoltaické elektrárny a tepelná čerpadla, dvě osvědčené technologie pro úsporu nákladů za energie. 
  • V rámci přednáškového programu vystoupil technický ředitel EH Malina Michal Kučera s příspěvkem na téma fotovoltaika.

Elektrotechnická výstava Volty.cz se zaměří mimo jiné na nejnovější trendy z oblasti vědy, elektrotechniky, chytré domácnosti a obnovitelných zdrojů. EH Malina návštěvníkům představí možnosti, jak pomocí fotovoltaiky a tepelných čerpadel ušetřit za energie. 

„Na ostravské výstavě Volty.cz návštěvníkům představíme konkrétní řešení, jak jim může fotovoltaika a tepelná čerpadla od EH Malina pomoci snížit náklady na energie. V Malině si necháváme většinu výrobků vyrábět pod vlastní značkou GEN2. Díky tomu máme výrobky skladem a garantujeme u nich tu nejvyšší kvalitu. Pro zákazníky zajišťujeme kompletní služby, tedy od přípravy projektu, vyřízení dotace, instalace až po servisní práce”, řekl Cyril Regner, zakladatel Energetického Holdingu Malina a dodal: “Naše firma se rychle rozvíjí a aktuálně hledáme nové kolegy do týmu, od montážníků, techniků až po elektrikáře. Výstavu chceme proto využít i pro případný nábor nových zaměstnanců.“

Součástí výstavy Volty.cz je bohatý doprovodný program plný přednášek. V rámci Dne elektromobility a obnovitelných zdrojů včera vystoupil technický ředitel Energetického Holdingu Malina Michal Kučera s příspěvkem zaměřeným na fotovoltaiku. Stánek EH Maliny je dominantou celé elektrotechnické výstavy, takže jej určitě nepřehlédnete.

Dnes mohou lidé navštívit tematické přednášky zaměřené na rozvaděče a měření a zítra budou přednášky cílit na osvětlení, chytré obce i města a chytré domácnosti. 

Martin Ayrer

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář