Bezpečnostní a osvětlovací technika pro profesionální správu budov

Datum 12.10.2022

Profesionální řešení pro bezpečnost a osvětlení budov: Na platformě Conrad Sourcing Platform jsou k dispozici vhodné produkty. Foto: Conrad

Podzim je už připravený na značkách a poptávka po profesionálních řešeních v oblasti zabezpečení budov a osvětlovací techniky se zvyšuje stejně jako každý rok. Proto tým platformy Conrad Sourcing Platform právě teď, ještě před nástupem temného ročního období, přichází právě s těmito tématy, představuje novinky a špičkové produkty. 

Přehled o všem a kdykoliv: IP kamery a propojené systémy 

IP kamery tvoří základ moderní, síťově propojené monitorovací techniky. Například řešení firmy ABUS nabízejí atraktivní komplexní balíček. Kamery ABUS s nejrůznějším vybavením zaznamenávají dění ve dne i v noci, poskytují obraz s vysokým rozlišením a poradí si také se ztíženými podmínkami, jako je protisvětlo nebo nedostatečné osvětlení v interiérech nebo exteriérech. Přitom lze navzájem kombinovat i různé modely a propojovat je se síťovými rekordéry. 

„Každý, kdo hledá profesionální kompaktní a přesto cenově výhodné řešení, dosáhne svého cíle nejrychleji a nejsnáze s naším balíčkem vše v jednom,“ doporučuje Helmut Müller, Senior Director pro techniku budov a speciální sortiment ve firmě Conrad Electronic.

Řešení pro monitorování do provozu, do prodejen, hal, kancelářských budov a pro venkovní plochy lze individuálně nakonfigurovat. Současně jsou k dispozici nejrůznější varianty konektivity (modely kamer s PoE nebo WLAN) a také pro záznam (microSD v kameře, pevný disk v rekordéru, NAS). 
 
Další informace zpracoval tým společnosti Conrad v části Bezpečnostní technika.

Vhodná osvětlovací technika pro produktivní práci

Zvýšená výkonnost, lepší schopnost koncentrace, vysoká kvalita práce: promyšlený systém osvětlení vytváří ideální podmínky v kanceláři, v prodejnách, konferenčních místnostech a má pozitivní účinky na zdraví přítomných osob. Obzvláště oblíbená jsou ekologicky šetrná řešení, která umožňují udržitelné zacházení se zdroji.

Foto: Conrad

Široký sortiment osvětlovací techniky na platformě Conrad Sourcing Platform zahrnuje produkty předních výrobců. LED svítidla z ultra efektivního portfolia firmy Philips jsou první svítidla ve své třídě s třídou energetické účinnosti A (podle nové legislativy) a přesvědčí svou 3,5krát delší životností a až o 60 % nižší spotřebou energie než u běžných LED svítidel. Také SubstiTUBE LED trubice Osram, vyhovující evropským normám, překonají běžné zářivky T8, T5 a T9: jsou energeticky účinné, mají dlouhou životnost, neblikají, mají pouzdro z nerozbitného skla a splňují normy EU, takže jejich používání do budoucna už nic nestojí v cestě. 
 
Teplé bílé světlo při setkání se zákazníky, studené bílé světlo při soustředěné práci: Pro snadné přizpůsobení osvětlení místnosti lze využít chytrá řešení, jako je LED osvětlovací systém Philips Hue, který lze ovládat prostřednictvím aplikace, dálkového ovládání, spínačem nebo hlasem. Kromě toho lze provádět personalizovaná nastavení a osvětlení v kanceláři automaticky přizpůsobit individuálnímu průběhu dne v kanceláři.
 
Další chytrá řešení a informace k tématu osvětlovací techniky najdete v části Osvětlení

Conrad

Dny teplárenství 700 x 200 px

Napsat komentář