Eaton: Připojte se k nám od 22. listopadu do 2. prosince 2022

Datum 14.11.2022

Eaton Elektrotechnika vás zve  na druhý ročník našeho Virtuálního veletrhu Eaton. Po loňském úspěchu jsme se letos rozhodli pokračovat a věříme, že si ho s námi opět užijete. Využijte unikátní příležitost a poslechněte si naše odborníky během přednášek na témata, která jsou nyní trendem v oboru a zúčastněte se panelové diskuze.

V dnešní době jsme svědky rychlého růstu elektrifikace, klimatické změny nás vedou po cestě energetické transformace a celý svět se dynamicky propojuje. V této době má společnost Eaton jedinečnou šanci a skvělou výchozí pozici pro řešení nejnáročnějších problémů v oblasti řízení energie.

Registrace na Virtuální veletrh

Nenechte si ujít jedinečnou příležitost k získání nejnovějších poznatků z oboru. Poslechněte si odborníky ze společnosti Eaton, kteří budou během živých vysílání přednášet o nejdůležitějších tématech v oboru. Zjistěte, co může společnost Eaton nabídnout v důležitých oblastech, jako jsou fotovoltaické aplikace a energetika, bezdrátová elektroinstalace, průmyslové přístroje pro výrobce strojů a bezpečnost budov.

Produktově zaměřené stánky, živé přednášky vedené našimi produktovými specialisty a odborníky z oboru!
Stáhněte si program živě vysílaných přednášek a panelových diskuzí.

Získejte nejnovější poznatky a zjistěte, co Eaton nabízí v oblastech:

  • Fotovoltaické aplikace a energetika
  • Bezdrátová elektroinstalace xComfort
  • Ochrana obvodů až do 6300 A
  • Rozvaděčové skříně a rozvodnice
  • Záložní napájení 
  • Průmyslové přístroje pro výrobce strojů 
  • Bezpečnost budov- NO, EPS
  • 10 let Evropského Inovačního centra Eaton 

Letos společně opět navštívíme naše Inovační centrum v Roztokách u Prahy a podíváme se, jak oslavili své letošní desáté výročí. 

Nebude nouze ani o zábavu. Při brouzdání po platformě mějte oči na stopkách a hledejte produkty a sbírejte body. ( toto můžete dát, dle toho jak potřebujete mít dlouhý článek))

Ze všech účastníků bude vylosováno deset z vás, kteří obdrží předplacenou palivovou kartou!

Další informace, na co se můžete těšit, se dozvíte ZDE

Živě odvysílané přednášky

Pro letošní vysílání si naši produktoví specialisté pozvali do vysílání odborník ve svých oborech, kteří se odvysílání přednášky budou k dispozici pro diskuzi v panelové diskuzi. 

22. listopadu, 9:15 – 11:00: Instalací UPS to nekončí … na dobrém servisu záleží

  • Přednášející: Antonín Špaček, Vladimír Bohaboj

Na co nezapomenout při plánování instalace UPS a co všechno je potřeba připravit, aby instalace UPS proběhla úspěšně? Proč je dobrý servis UPS důležitý? Co jsou nejkritičtější komponenty a jak zajistit co nejvyšší spolehlivost UPS? Přijďte na naši přednášku, kde s vámi probereme důležité body instalace a servisu UPS.

22. listopadu, 13:00 – 15:00: Chytrá domácnost – cesta k úsporám

  • Přednášející: Jan Marek, Jaromír Pávek

Neustále rostoucí ceny energií nutí mnohé domácnosti snižovat svoji spotřebu. Jedna z největších oblastí, kde ušetřit, je vytápění v kombinaci se zastíněním a vypínáním zásuvek. Jak detailněji se s tímto úkolem poprat nám vysvětlí kolega Jaromír Pávek.

29. listopadu, 9:05 – 11:00: Jištění a ochrana fotovoltaických instalací

  • Přednášející: Jan Marek, Antonín Špaček, Ing. Pavel Šimon, CSc. – specialista na FV systémy

Výstavba fotovoltaických elektráren zažívá v dnešních dnech nebývalý zájem nejen ze strany samotných zákazníků, ale i realizačních firem. V tomto vysoce konkurenčním prostředí velmi nabývá na významu tlak na celkovou cenu realizace a správnost a spolehlivost řešení ustupuje do pozadí. Podívejte se na řešení Eaton pro realizaci spolehlivé a bezpečné FVE.

29. listopadu, 13:00 – 15:00: Rozváděče pro fotovoltaické aplikace

  • Přednášející: Šimon Szczotka, Jiří Horák – metodik LPE s.r.o.

Specifický provoz fotovoltaických elektráren klade zvýšené nároky na rozváděče nízkého napětí. Vyskytují se zde různé hladiny napětí, zatížení bývá často větší než u běžných instalací a rovněž jsou používány takové přístroje, které se v běžných rozváděčích nevyskytují. Toto vše zohledňuje nově vydaná norma ČSN EN 61439-2, ed.3, která definuje zvláštní požadavky na rozváděče určené pro fotovoltaické aplikace. 

Eaton

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář