Největším bezpečnostním rizikem pro firmy jsou vlastní zaměstnanci ale i další vnitřní hrozby, třeba brigádníci nebo uklízečky

Datum 27.11.2022

Foto: Aspen

Česká policie letos od začátku roku do konce října zaznamenala téměř 14 tisíc skutků spáchaných v kybernetickém prostoru. Počet případů roste nejenom u občanů, ale i firem. Výrazný nárůst kybernetických útoků zaznamenal také bezpečnostní tým O2, který řeší denně okolo 500 útoků na firmy připojené přes jeho síť. To představuje v meziročním porovnání dvojnásobný nárůst.

Podle nejnovější zprávy Microsoft Insider Risk Report mnoho zaměstnanců, kteří způsobují svým organizacím škody, tak činí nevědomky. Nejčastější příčinou úniku dat jsou laxní a nedostatečně proškolení zaměstnanci, kteří nevědomky provádějí nebezpečné akce. Ti, kteří kradou data cíleně pro konkurenci jsou méně častým jevem, ale jejich nebezpečí není menší, pracují totiž na objednávku a jdou na jisto.

Klikají na odkazy bez ověření

Faktem je, že počty kybernetických hrozeb v České republice neustále rostou. Jsme nyní již pátým nejčastějším terčem útoků v Evropě. Zaměstnanci jsou celkově nejslabším článkem zabezpečení firmy. Jejich zranitelnost ještě umocňuje růst nutnosti hybridní práce. 

„Simulované útoky v rámci testování odolnosti firem ukazují, že řádově pětina zaměstnanců klikne na odkaz ve zprávě, aniž by prověřovali, kam směřuje. Phishingové útoky vedené přes zaměstnance jsou velmi účinné, jejich edukace v základních pravidlech bezpečného chování ve virtuálním prostředí pokulhává na celém světě,“ upozorňuje Michal Merta, ředitel Cyber Fusion centra společnosti Accenture.

Hybridní práce bezpečnosti nepřidá

V současném hybridním světě pracovníci nejenže používají své osobní přístroje, ale navíc řeší pracovní úkoly na svých cestách. Firmy přitom mají technologické rezervy ve způsobu, jakým dovolí vzdáleným pracovníkům přistupovat k datům a aplikacím. Podle průzkumu Cisco jen u 32 % společností vyžadují firemní aplikace přístup přes virtuální privátní síť (VPN) a jen u přibližně pětiny společností se pro vstup k firemnímu IT používá vícefaktorová autentizace. Zhruba 20 % pak vyžaduje, aby veškerá komunikace vzdáleného pracovníka do internetu probíhala přes VPN a firemní firewall. 

„Kombinace slabšího zabezpečení zařízení používaných pro práci z domova, vzdálené komunikace a podceňování důkladného školení v otázkách bezpečnosti může představovat bezpečnostní rizika pro firemní data,“ říká Ondřej Ševeček, odborník na bezpečnost a etický hacking z Počítačové školy GOPAS. 

Nepřehlednost ve větších organizacích zejména v době hybridní práce dává prostor i zcela primitivním metodám, kdy se podvodník představí jako nový pracovník IT oddělení, který má za úkol pomocí vzdáleného přístupu provést nějaký zásah na počítači.

Staré dobré metody

Staré dobré metody přímé fyzické infiltrace do pracovních systému, stažení citlivých dat a jejich předání konkurenci je sice co do počtu událostí méně častým rizikem, ale to nesnižuje jejich nebezpečí. Naopak. Jedná se zde o velmi nebezpečnou formu průmyslové špionáže a její zacílení a přímé využití nekalou konkurencí firmy ohrožuje v maximální míře.

Aktérem krádeže dat může být uplacený neloajální zaměstnanec, cíleně dosazený nováček ale i třeba často v noci v prázdných kancelářích pracující uklízečka. Ta může buď zcizit volně ležící externí paměťový disk nebo pomocí speciální flashky rychle stáhnout data z počítače. Obranou proti těmto hrozbám je jedině holistický přístup k zabezpečení napříč celou organizací a také školení a vzdělávání jsou životně důležité pro proaktivní řešení a snižování vnitřních rizik.

Petr Jarkovský

Komentáře k článku (99)

  1. Nabídka zajištěného úvěru
    Nabízíme půjčky mezi 2 500 € a 1 200 000 € jakékoli osobě nebo společnosti, která je ochotná a schopná provést splátku s úrokem ve výši 02%.
    E-mail: claranoter@gmail.com

    1. Nabídka rychlé půjčky bez protokolu
      Vážná nebankovní půjčka od 50 000 do 50 000 000 Kč kde není potřeba zajišťovat nemovitost. Podmínkou je pravidelný měsíční příjem a česká národnost. Osobní přístup ke každému požadavku. Zaručuji rychlé a seriózní jednání. Úplná půjčka a vyplacení prostředků do 24 hodin. Půjčku můžete využít i na konsolidaci svých závazků. Vysoká propustnost schválených aplikací.
      Email:mariakamakova@seznam.cz

  2. Ciao!
    Gentili signore/i
    Siamo una struttura di microcredito, che concede crediti da 2.000€ a 10.000.000€ a persone e aziende che hanno qualifiche ma non hanno i mezzi per svilupparle. Per maggiori informazioni, richiedete un prestito online sul nostro sito web: https://www.kreditgo-financia.com
    +49 1573 5988455

  3. Nabízíme osobní a podnikatelské půjčky pro nemovitosti, podnikání atd. od 50 000 Kč do 40 000 000 Kč. s nízkou úrokovou sazbou 2 %. Naše půjčky jsou jednoduché a rychlé. Výše měsíční splátky a pevná úroková sazba silně závisí na povaze, výši a délce trvání úvěru. Doba splácení od 12 měsíců do 360 měsíců a více.
    E-mail: kubelkamartin5@gmail.com

  4. NABÍDKA SUPER URGENTNÍ PŮJČKY: YVETACAKOVA@GMAIL.COM.

    S námi můžete zapomenout na své finanční problémy. Naše nebankovní půjčka je spolehlivá a hlavně ji může získat téměř každý, kdo ji opravdu potřebuje. Už nemusíte shánět nebankovní půjčku. Právě jsi to našel. Poctivá nebankovní půjčka, ke které budete potřebovat platné doklady totožnosti, příjem, ze kterého budete půjčku splácet a trvalý pobyt na území ČR. Už v tom nehledejte. Požádejte o půjčku nyní. Více informací: YVETACAKOVA@GMAIL.COM.

  5. NABÍDKA SUPER URGENTNÍ PŮJČKY: YVETACAKOVA@GMAIL.COM.

    S námi můžete zapomenout na své finanční problémy. Naše nebankovní půjčka je spolehlivá a hlavně ji může získat téměř každý, kdo ji opravdu potřebuje. Už nemusíte shánět nebankovní půjčku. Právě jsi to našel. Poctivá nebankovní půjčka, ke které budete potřebovat platné doklady totožnosti, příjem, ze kterého budete půjčku splácet a trvalý pobyt na území ČR. Už v tom nehledejte. Požádejte o půjčku nyní. Více informací: YVETACAKOVA@GMAIL.COM

    1. nabídl bezpečný a pojištěný individuální úvěr.
      Jsme tu, abychom podpořili ty nejchudší a v boji proti chudobě, proto nabízíme krátkodobé, střednědobé a dlouhodobé půjčky. Máte finanční problémy, máte zákaz bankovnictví, v evidenci nebo potřebujete finance na založení svých projektů nebo půjčku na nemovitost.
      Nabízíme půjčky jednotlivcům a obchodníkům se sazbou 2% ročně s největší rychlostí a spolehlivostí. Půjčku získáte 72 hodin po vaší žádosti a bez protokolů. Kontaktujte nás prosím na naší e-mailové adrese: plnal8580@gmail.com

  6. Potřebujete půjčku .Jsme legitimní a garantujeme půjčku. Jsme společnost s finanční podporou. Půjčujeme finanční prostředky jednotlivcům, kteří potřebují finance
    pomoci, které mají špatný úvěr nebo potřebují peníze na zaplacení účtů, na investice do podnikání. Chci vás pomocí tohoto média informovat, že poskytujeme spolehlivou pomoc příjemcům, protože vám rádi nabídneme půjčku Kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: offer_finance@yahoo.com

    Poskytované služby zahrnují

    *Domácí kutily
    *Půjčky pro vynálezce
    * Půjčky na auta
    *Půjčka na konsolidaci dluhu
    *Úvěrová linka
    * Druhá půjčka
    * Podnikatelské půjčky
    *Osobní půjčky
    * Mezinárodní půjčky.

    V případě zájmu napište zpět s naší úrokovou sazbou 3 % ročně. Kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: offer_finance@yahoo.com
    Poznámka: Všechny zainteresované osoby musí odeslat zprávu na náš e-mail pro naléhavou odpověď a podrobnosti k získání půjčky.

    S pozdravem…

  7. they provide recovery services in binary options, forex international financial fraud and more. they also engage in account management and other trading activities like bitcoin investment and exchange. they recently recovered the sum of $75,000 for me and i am very greatful to Mr Jeanson James Ancheta wizard who linked me up. using the most advance investigative techniques, this group has also recovered millions of dollars for victims of fraud around the globe. you can contact me on email:jeansonjamesanchetawizard62@gmail.com or Telegrem Number:+31684518136 so i can introduce you to them if you are also a victim

  8. Hledáte legitimního finančního věřitele?

    Půjčky do 24 hodin po celé ČR. Máme pro vás nejnovější nabídky půjček 24/7. Pokud uvažujete o tom, že si vezmete svou první nebo novou půjčku online, ale nevíte, kterou vybrat, je dobré využít důvěryhodný zdroj. Podívejte se na naše půjčky e-mailem: SKOPIK.PUJCKA@GMAIL.COM.

  9. DOSTALI JSTE SE DO ŠPATNÉ FINANČNÍ SITUACE? MŮŽEME POMOCI!

    Jednotlivcům nabízím půjčku ve výši 100 000 až 25 000 000 Kč komukoli, kdo ji může splatit s úrokovou sazbou 3 % z libovolné požadované částky. Dělám to v terénu.
    – hypotéka.
    – Investiční úvěr.
    – Půjčka na auto.
    – Konsolidace dluhu.
    – Splácení dalších menších úvěrů.
    – Osobní půjčka.
    Pokud nutně potřebujete půjčku, jsem vám k dispozici pro všechny vaše finanční problémy.
    Pro více informací nás prosím kontaktujte: SKOPIK.PUJCKA@GMAIL.COM.

  10. Poskytujeme půjčku zájemcům, kteří hledají půjčku s dobrou vírou Vážně potřebujete naléhavou půjčku? pak jste na správném místě. Poskytujeme podnikatelskou půjčku, osobní půjčku, kontaktujte nás s žádostí o půjčku, abychom vyhověli vaší poptávce a vyrazili z e-mailu s finančními problémy: captialloanltd61@gmail.com

  11. nebankovní půjčka pro každého s velmi vhodnou úrokovou sazbou, výše půjčky od 30 000 do 80 000 000 Kč pro více informací nás kontaktujte Email: (loanfundslenders@gmail.com)

  12. Hledáte rychlou a bezpečnou půjčku? Půjčka na splacení dluhu nebo na zaplacení účtů nebo na zahájení nového podnikání? Půjčka na financování vašeho projektu? Už vás nebaví posílat dokumenty s ničím na oplátku? Nabízím zajištěné úvěrové služby ve výši potenciální úrokové sazby 3%. Můžete žádat o půjčku od 50 000 Kč do 100 000 000 Kč. Moje půjčky jsou rychlé a snadné. Individuální přístup umožňuje jednoduché a rychlé řešení finanční situace. Platí pro všechny Čechy. E-mail: kdfin11@gmail.com

  13. Na této stránce jsem narazil na tohoto poskytovatele půjčky a rozhodl jsem se kontaktovat jeho e-mail, byl jsem překvapen, když jsem mu dal dokument, o který požádal, najednou mi byla schválena půjčka ve výši 750 000 Kč, takže jsem nikdy nevěřil, že to všechno může fungovat. Byla mi připsána půjčka ve výši 750 000 Kč, prosím, poradím každému, kdo potřebuje půjčku, aby se obrátil na tohoto soukromého poskytovatele půjčky s žádostí o půjčku prostřednictvím: email: kdfin11@gmail.com

  14. Půjčíme vám na rozjezd, růst vašeho podnikání, překlenutí období, zaplacení účtů a exekucí. Žádat můžete od 30 000 Kč do 25 000 000 Kč. Splatnost půjčky si můžete vybrat od několika měsíců až po 30 let. Ke každé poptávce přistupujeme pečlivě, abychom mohli vytvořit nabídku na základě potřeb klienta. Vše vyřídíte z domova, aniž byste museli chodit do kanceláře. Působíme po celé ČR.
    E-mailem: davidimon867@gmail.com

  15. Dobrý den pane nebo paní,
    Abych pomohl jednotlivcům a společnostem zlepšit jejich finanční situaci během několika hodin, dávám možnost všem lidem v dobré víře, kteří potřebují půjčku, financování nebo úvěr, požádat o krátkodobou a dlouhodobou půjčku na velmi znatelná garantovaná úroková sazba ve výši 3% na rozdíl od bank nebo jiných úvěrových struktur a po uplynutí doby splácení, která je ponechána na vašem výběru, aby vám pomohla získat grantovou půjčku. Čekám tedy na návrat vašeho e-mailu s požadovanou částkou a dobou její splácení, abych vám představil kroky k okamžitému získání půjčky.
    Děkuji za odpověď, těším se na čtení od vás.
    E-mail: eugeunia.budurea@gmail.com
    Viber: +33774120897

  16. Hotovostní půjčka – rychle po celé ČR.

    Jsme ochotni vám poskytnout půjčky s úrokovou sazbou 3%, nabízíme půjčky komerčním a soukromým organizacím v rozmezí od 50 000 do maximálně 45 000 000 Kč v období 1 roku až 30 let, nabízíme půjčku s nízkým úrokem bez úvěru šek, nabízíme osobní půjčky, půjčky na konsolidaci dluhů, rizikový kapitál, podnikatelské půjčky, studentské půjčky, půjčky na bydlení, půjčky na bydlení nebo “půjčky z jakéhokoli důvodu!” Naše metoda vám však nabízí možnost uvést výši potřebné půjčky a také dobu trvání, kterou si můžete dovolit, jsme dobře certifikovaní a registrovaní, naše půjčky jsou dobře pojištěny pro maximální bezpečnost, což je naší nejvyšší prioritou.
    E-mail: SKOPIK.PUJCKA@GMAIL.COM.

  17. Dobré ráno

    Potřebujete půjčku pro osobní potřeby nebo pro vaše obchodní potřeby? Máme pro vás dobrou zprávu. Jste na správném místě. Jsme schopni poskytovat komerční a osobní půjčky podnikům a jednotlivcům se sazbou 3%. Kontaktujte nás prosím e-mailem na adrese: eugeunia.budurea@gmail.com
    Viber: +33774120897

  18. Dobrý den, představuji se EUGENIA BUDUREA, jsem akreditovaná římská osoba, přicházím vás touto zprávou informovat o svých nabídkách podpory mezi jednotlivci v celé Evropě. Dávám peníze každému, kdo chce pomoc a má finance jinde. Moje úroková sazba po celou dobu trvání je 3 % a v případě zájmu se proplácí měsíčně na všechny žádosti; pošlete mi prosím žádost na email: eugeunia.budurea@gmail.com a já vám pošlu své podmínky.
    Brzy se uvidíme.

  19. Rychlá finanční nabídka
    Pro všechny finanční potíže jsme připraveni půjčkou s rychlým vyřízením. Rychlá a profesionální finanční půjčka od soukromého investora od 30 000 Kč až do 56 500 000 Kč s nízkou úrokovou sazbou, která je stabilní po celou dobu splácení. Každou žádost posuzuji individuálně, díky tomu může tuto půjčku získat téměř každý žadatel. Toto je přímé ustanovení. Veškeré informace o této půjčce Vám poskytnu emailem: wogeovahana@gmail.com nobe whatsapp +420723117416

  20. Chudí jednotlivci nebo ti, kteří potřebují speciální půjčku na obnovu svého života;
    Hledáte půjčku na zvýšení vašeho podnikání nebo realizaci projektu,
    Nabízíme půjčky každému, kdo je schopen plnit své závazky a podmínky. Nepotřebujeme mnoho dokumentů, ve kterých vám věřím, ale musíte být férový, čestný, moudrý a důvěryhodný člověk. Pokud potřebujete půjčku, neváhejte nás kontaktovat pro více informací.
    Vaše žádost bude vyřízena do 12 až 24 hodin po odeslání žádosti. V případě zájmu nás můžete kontaktovat emailem pro více informací. E-mail: vacekjindrich36@gmail.com

  21. Výhodně a solidně k financím.

    Jste ve svízelné finanční situaci a nevíte kam se obrátit, protože banka vám z nějakého důvodu vaši žádost zamítla. Pak využijte této skvělé příležitosti a získejte úvěr od 41.000 Kč až do 10.500.000 Kč. Splatnost tohoto úvěru se dá nastavit až na 240 měsíců s možností předčasného splacení kdykoliv zdarma bez navýšení. Víc informací o tomto úvěru vám poskytnu na: emailu: VOJTECHKRAL2@GMAIL.COM.
    Vojtěch Král.

    1. Rychlá a rychlá půjčka!!! Rychlá a rychlá půjčka!!!
      Potřebujete naléhavou půjčku na splacení svého dluhu nebo potřebujete půjčku na zlepšení svého podnikání nebo na koupi domu? Nabízím krátkodobé i dlouhodobé půjčky od 50 000 Kč do 90 000 000 Kč komukoli s úrokovou sazbou 2 %, bez ohledu na půjčenou částku, splácet můžete až 3 až 30 let v závislosti na výši půjčky. Kontakt na email: plnal8580@gmail.com

  22. Dobrý den, abychom Vám pomohli překonat různé finanční starosti, nabízíme finanční pomoc všem, kteří mají dluhy nebo chtějí začít podnikat a mnoho dalších projektů, pro zaměstnance, důchodce, podnikatele, zákazníky v insolvenci. Půjčku u nás může získat každý. Máme kapitál, který nabízí spolehlivé půjčky. Půjčku obdržíte ihned po podpisu smlouvy Stačí poslat žádost emailem a půjčku můžete mít na účtu za méně než třicet minut. Kontaktujte mě pro více informací o mé nabídce e-mailem: pawelociepa48@gmail.com

  23. Dobrý den, abychom Vám pomohli překonat různé finanční starosti, nabízíme finanční pomoc všem, kteří mají dluhy nebo chtějí začít podnikat a mnoho dalších projektů, pro zaměstnance, důchodce, podnikatele, zákazníky v insolvenci. Půjčku u nás může získat každý. Máme kapitál, který nabízí spolehlivé půjčky. Půjčku obdržíte ihned po podpisu smlouvy Stačí poslat žádost emailem a půjčku můžete mít na účtu za méně než třicet minut. Kontaktujte mě pro více informací o mé nabídce
    e-mailem: pawelociepa48@gmail.com

  24. Rychlá a rychlá půjčka!!!
    Potřebujete půjčku na splacení dluhu, zaplacení účtů nebo zahájení nového podnikání? Půjčka na financování vašeho projektu? Nabízíme garantované úvěrové služby s úrokovou sazbou 4 %. Můžete žádat o půjčku od 30 000 do 80 000 000 Kč. Jsme připraveni půjčit každému, kdo je schopen splnit podmínky pro splacení. kontaktujte nyní pro více informací o
    Email: Veronikajirikova10@gmail.com
    whatsapp………+420704207735

  25. Rychlá a rychlá půjčka!!!……….
    Potřebujete půjčku na splacení dluhu, zaplacení účtů nebo zahájení nového podnikání? Půjčka na financování vašeho projektu? Nabízíme garantované úvěrové služby s úrokovou sazbou 4 %. Můžete žádat o půjčku od 30 000 do 80 000 000 Kč. Jsme připraveni půjčit každému, kdo je schopen splnit podmínky pro splacení. kontaktujte nyní pro více informací o
    Email: Veronikajirikova10@gmail.com
    whatsapp………+420704207735

  26. Rychlá a rychlá půjčka!!!…………………………………………..
    Potřebujete půjčku na splacení dluhu, zaplacení účtů nebo zahájení nového podnikání? Půjčka na financování vašeho projektu? Nabízíme garantované úvěrové služby s úrokovou sazbou 4 %. Můžete žádat o půjčku od 30 000 do 80 000 000 Kč. Jsme připraveni půjčit každému, kdo je schopen splnit podmínky pro splacení. kontaktujte nyní pro více informací o
    Email: Veronikajirikova10@gmail.com
    whatsapp………+420704207735

    1. Veřejné finance do konce roku
      Dobrý den, pane a paní, společnost nebo jednotlivec, Potřebovali jste peněžní půjčky nebo investice, abyste čelili finančním potížím, abyste se konečně dostali ze slepé uličky způsobené bankami zamítnutím vašich souborů žádosti o úvěr? Jsem individuální finanční expert, který vám může poskytnout půjčku ve výši, kterou potřebujete, a za podmínek, které vám usnadní život. Zde jsou oblasti, ve kterých vám mohu pomoci: – Finanční – Investiční úvěr – Konsolidace dluhu, – Úvěrová linka, – Druhá hypotéka, – Zpětný odkup úvěru, – Osobní půjčka – Úvěr na nemovitost – Půjčka na auto nebo jiné …Pokud tedy jste v některém z problémů, neváhejte mě kontaktovat, abyste se dozvěděli více o mých podmínkách. Kontaktujte mě prosím přímo e-mailem: jeskoj55@gmail.com

  27. Narazil jsem na tohoto poskytovatele půjčky na těchto stránkách a rozhodl jsem se ho kontaktovat emailem, byl jsem překvapen, když jsem mu dal dokument, o který požádal, najednou mi byla schválena půjčka 550 000 Kč, takže jsem nikdy nevěřil, že to všechno může fungovat . Byla mi připsána půjčka 550 000 Kč, poraďte prosím každému, kdo potřebuje půjčku, aby se obrátil na tohoto soukromého věřitele s žádostí o půjčku prostřednictvím: pospichalladislav131@gmail.com

  28. Dobrý den, abychom Vám pomohli překonat různé finanční starosti, nabízíme finanční pomoc všem, kdo mají dluhy nebo chtějí začít podnikat a mnoho dalších projektů, pro zaměstnance, důchodce, podnikatele, klienty v insolvenci. Půjčku u nás může získat každý. Máme kapitál, který nabízí spolehlivé půjčky. Stačí poslat žádost emailem a půjčku můžete mít na účtu za méně než třicet minut. Kontaktujte mě pro více informací o mé nabídce na email: pawelociepa48@gmail.com

  29. DEAR SIR/MADAM,
    DO YOU NEED FINANCE?
    ARE YOU LOOKING FOR FINANCE?
    ARE YOU LOOKING FOR FINANCE TO ENLARGE YOUR BUSINESS?
    WE HELP INDIVIDUALS AND COMPANIES TO OBTAIN FINANCE FOR BUSINESS
    EXPANDING AND TO SETUP A NEW BUSINESS RANGING ANY AMOUNT. GET FINANCE AT AFFORDABLE INTEREST RATE OF 3% contact us Pacific landing Email: indiabullsfinance366@gmail.com Whats App +91 7303382631

  30. Při schvalování půjčky působíme po celé ČR
    Půjčíme Vám od 20 000 do 50 000 000 Kč. – splatnost od 1 roku do 30 let, – úvěr můžete kdykoliv předčasně splatit, – minimální výše úvěru je 20 000 Kč, – úvěr splácíte v pravidelných měsíčních splátkách. A máte záznamy v registru? O registraci se nestaráme a nekontrolujeme je. Nepotřebujeme ani hypotéku a už nevoláme na drahé linky. Půjčka je na směnečný účet. Získejte půjčku z pohodlí domova. Při schvalování půjčky působíme po celé ČR. E-mailem: Rollerdominika@gmail.com

  31. Na této stránce jsem narazil na tohoto poskytovatele půjčky a rozhodl jsem se kontaktovat jeho e-mail, byl jsem překvapen, když jsem mu dal dokument, o který požádal, najednou mi byla schválena půjčka ve výši 750 000 Kč, takže jsem nikdy nevěřil, že to všechno může fungovat. Byla mi připsána půjčka ve výši 750 000 Kč, prosím, poradím každému, kdo potřebuje půjčku, aby se obrátil na tohoto soukromého poskytovatele půjčky s žádostí o půjčku prostřednictvím: email: kdfin11@gmail.com . Nabízíme projektové i osobní půjčky

  32. Abychom vám pomohli překonat různé finanční starosti, nabízíme finanční pomoc všem, kdo mají dluhy nebo chtějí začít podnikat a mnoho dalších projektů, pro zaměstnance, důchodce, podnikatele, klienty v insolvenci. Máme kapitál, který nabízí spolehlivé a snadné půjčky bez protokolu. Stačí poslat žádost e-mailem a půjčku můžete mít rychle. Kontaktujte mě pro více informací o mé nabídce na email: pawelociepa48@gmail.com

  33. ARE YOU A VICTIM OF INVESTMENT OR NFT SCAM? DO YOU WANT TO INVESTIGATE A CHEATING SPOUSE? DO YOU DESIRE CREDIT REPAIR (ALL BUREAUS)? SCHEDULE A MEETING WITH AN ETHICAL HACKER TO GET STARTED. JACKPROWESS is a private investigator and funds recovery genius. Who specialize in cases regarding HACKING, CRYPTOCURRENCY RECOVERIES, FAKE INVESTMENT SCHEMES. They are also experts in CREDIT REPAIR and also analyze what’s impacting your score. All software tools needed to execute RECOVERIES from start to finish are available in stock.Be ALERT to FALSE reviews and testimonies on the internet, Contact JACKPROWESS & team as soon as you can via the email address below jackprowess64@gmail.com or what’sapp +91 87989 06778 …

  34. Potřebujete financování pro svůj domov, pro své podnikání, na nákup aut, na nákup motocyklů, na zahájení vlastního podnikání, pro své osobní potřeby, to už není pochyb. Nabízím osobní půjčky od 100 000 Kč do 25 000 000 Kč s nominální úrokovou sazbou 3% bez ohledu na výši. V žádosti o úvěr prosím uveďte přesnou částku a dobu jejího trvání. Na této stránce jsem narazil na tohoto poskytovatele půjčky a rozhodl jsem se kontaktovat jeho e-mail, byl jsem překvapen, když jsem mu dal dokument, o který požádal, najednou mi byla schválena půjčka ve výši 750 000 Kč, takže jsem nikdy nevěřil, že to všechno může fungovat. Byla mi připsána půjčka ve výši 750 000 Kč, prosím, poradím každému, kdo potřebuje půjčku, aby se obrátil na tohoto soukromého poskytovatele půjčky s žádostí o půjčku prostřednictvím: email: kdfin11@gmail.com

    1. Nemít finanční sílu je slabost pro každého člověka. Příležitosti se nabízejí ve formě pomoci a vy musíte vědět, jak se rozhodnout a rozhodnout. jaké máte starosti? Nezaplacené dluhy? Aktuální projekty? Nedokončené projekty?; a mnoho věcí, které vás trápí. Jsem certifikovaný soukromý věřitel a mám silný kapitál na poskytování krátkodobých a dlouhodobých půjček komukoli v nouzi za nízké úrokové sazby, abych pomohl vyřešit různé finanční problémy a poskytl finanční úlevu všem. osoba, která je v dluzích nebo chce vést oddělení společnosti a mnoha dalších projektů nebo je v situaci platební neschopnosti. Nejsem banka, jsou to moje vlastní peníze, které všem půjčuji velmi rychle a snadno bez protokolu. Jediné, co chci, je upřímnost sama k sobě. Pokud máte zájem o soukromou půjčku. Stačí poslat žádost e-mailem a půjčku můžete rychle získat. Kontaktujte mě pro více informací o mé nabídce na e-mailu: pawelociepa48@gmail.com

  35. Nemít finanční sílu je slabost pro každého člověka. Příležitosti se nabízejí ve formě pomoci a vy musíte vědět, jak se rozhodnout a rozhodnout. jaké máte starosti? Nezaplacené dluhy? Aktuální projekty? Nedokončené projekty?; a mnoho věcí, které vás trápí. Jsem certifikovaný soukromý věřitel a mám silný kapitál na poskytování krátkodobých a dlouhodobých půjček komukoli v nouzi za nízké úrokové sazby, abych pomohl vyřešit různé finanční problémy a poskytl finanční úlevu všem. osoba, která je v dluzích nebo chce vést oddělení společnosti a mnoha dalších projektů nebo je v situaci platební neschopnosti. Nejsem banka, jsou to moje vlastní peníze, které všem půjčuji velmi rychle a snadno bez protokolu. Jediné, co chci, je upřímnost sama k sobě. Pokud máte zájem o soukromou půjčku. Stačí poslat žádost e-mailem a půjčku můžete rychle získat. Kontaktujte mě pro více informací o mé nabídce na e-mailu: pawelociepa48@gmail.com

  36. všem pojištěným občanům ČR.

    Soukromý investor, který skutečně půjčuje
    Nejste preferováni bankami, nebo ještě lépe, máte projekt a potřebujete financování, špatnou úvěrovou historii nebo potřebujete peníze na zaplacení svých účtů, prostředky na investice do podniků.
    Pokud tedy potřebujete úvěr, pokryjeme všechny typy úvěrů přizpůsobených vašim potřebám: nákup nového vozu; Půjčka na nemovitost, půjčka na nemovitost na provedení práce; vybavte svůj interiér; nákup nového multimediálního vybavení; financování cest; dětská studia; financovat své aktivity a projekty. Pokud chcete získat spolehlivou půjčku se solidními dobrými nabídkami, neváhejte mě kontaktovat, abyste se dozvěděli více o mých podmínkách.
    Pokud máte zájem o solidní společnost se skutečným soukromým investorem. kontaktujte nás na následujícím e-mailu pro více informací: plnal8580@gmail.com

  37. Nemít finanční sílu je slabost pro každého člověka. Příležitosti se nabízejí ve formě pomoci a vy musíte vědět, jak se rozhodnout a rozhodnout. jaké máte starosti? Nezaplacené dluhy? Aktuální projekty? Nedokončené projekty?; a mnoho věcí, které vás trápí. Jsem certifikovaný soukromý věřitel a mám silný kapitál na poskytování krátkodobých a dlouhodobých půjček komukoli v nouzi za nízké úrokové sazby, abych pomohl vyřešit různé finanční problémy a poskytl finanční úlevu všem. osoba, která je v dluzích nebo chce vést oddělení společnosti a mnoha dalších projektů nebo je v situaci platební neschopnosti. Nejsem banka, jsou to moje vlastní peníze, které všem půjčuji velmi rychle a snadno bez protokolu. Jediné, co chci, je upřímnost sama k sobě. Pokud máte zájem o soukromou půjčku. Stačí poslat žádost e-mailem a půjčku můžete rychle získat. Kontaktujte mě pro více informací o mé nabídce na e-mailu: pawelociepa48@gmail.com

  38. Spolehlivý a důvěryhodný! Nabízíme osobní a komerční půjčky na nemovitosti, firmy atd. od 50 000 Kč do 400 000 000 Kč a od 500 do 500 000 00 €. Naše půjčky jsou snadné a rychlé. Výše měsíčních splátek a fixní úroková sazba jsou velmi závislé na charakteru, výši a délce trvání úvěru. Doba splácení od 12 měsíců do 360 měsíců a více. Dostupnost výše úvěru do 2 dnů Zajištění důvěrnosti je jednoduché, rychlé a 100% zaručené. V případě zájmu pošlete email a vyžádejte si přihlášku: lenkasykorova47@gmail.com

  39. Dobrý den, máte zájem o půjčku? nabízíme podnikatelskou půjčku, osobní půjčku, půjčku na auto, půjčku, studentskou půjčku, obchodní úrok, zástavní právo pro obchodní expanzi v rozsahu od jakékoli částky bez poplatku předem. Naše nabídka je jednoduchá a rychlá. nabízíme půjčky jak investorům, tak společnostem. e-mail:szkanderam840@gmail.com

  40. Spolehlivý a důvěryhodný! Nabízíme osobní a komerční půjčky na nemovitosti, firmy atd. od 40 000 Kč do 400 000 000 Kč a od 500 € do 500 000,00 €. Naše půjčky jsou snadné a rychlé. Výše měsíčních splátek a fixní úroková sazba jsou velmi závislé na povaze, výši a délce trvání úvěru. Doba splácení od 12 měsíců do 360 měsíců a více. Dostupnost výše úvěru do 2 dnů Zajištění důvěrnosti je jednoduché, rychlé a 100% zaručené. V případě zájmu pošlete email a vyžádejte si přihlášku: szkanderam840@gmail.com

  41. Nemít finanční sílu je slabost pro každého člověka. Příležitosti se nabízejí ve formě pomoci a vy musíte vědět, jak se rozhodnout a rozhodnout. jaké máte starosti? Nezaplacené dluhy? Aktuální projekty? Nedokončené projekty?; a mnoho věcí, které vás trápí. Jsem certifikovaný soukromý věřitel a mám silný kapitál na poskytování krátkodobých a dlouhodobých půjček komukoli v nouzi za nízké úrokové sazby, abych pomohl vyřešit různé finanční problémy a poskytl finanční úlevu všem. osoba, která je v dluzích nebo chce vést oddělení společnosti a mnoha dalších projektů nebo je v situaci platební neschopnosti. Nejsem banka, jsou to moje vlastní peníze, které všem půjčuji velmi rychle a snadno bez protokolu. Jediné, co chci, je upřímnost sama k sobě. Pokud máte zájem o soukromou půjčku. Stačí poslat žádost e-mailem a půjčku můžete rychle získat. Kontaktujte mě pro více informací o mé nabídce na e-mailu: pawelociepa48@gmail.com

  42. Dobrý den, jsem soukromý věřitel a nabízím půjčku s nízkou úrokovou sazbou 3%. V ekonomii nabízím půjčky od 30 000 do 30 000 000 Kč. Podmínky mé půjčky jsou velmi jasné a srozumitelné. Můj věřitel je velmi spolehlivý a dochvilný. Pro více informací mě prosím kontaktujte na mé emailové adrese: pincovaeva114@gmail.com

  43. Nabízíme ji všem občanům s bydlištěm v České republice.

    Jsem jednotlivec, který nabízí mezinárodní půjčky. S kapitálem, který bude použit k poskytování půjček mezi jednotlivci v krátkodobém a dlouhodobém horizontu v rozmezí od
    20 000 až 8 000 000 Kč všem vážným zájemcům, kteří to opravdu potřebují, úrok 2 % ročně zdarma. Nabízím finanční půjčky, půjčky na bydlení, investiční půjčky, půjčku na auto, osobní půjčku. Jsem připraven uspokojit své zákazníky maximálně do 2 dnů po obdržení vaší žádosti. Pokud potřebujete silný a spolehlivý vztah pane/paní, můžete nás kontaktovat e-mailem: musilovalada349@gmail.com

  44. Dobrý den, abychom vám pomohli překonat různé finanční starosti, nabízíme finanční pomoc všem, kteří mají dluhy nebo chtějí začít podnikat a mnoho dalších projektů, pro důchodce, podnikatele IT nabízí spolehlivé půjčky. Vaše potřeby, půjčka na účet za pár minut. Kontaktujte mě pro více informací na mém e-mailovém účtu: martinbures517@gmail.com

  45. Nemáte štěstí pro bankovní půjčky? Příležitosti byly právě nabídnuty ve formě pomoci a musíte vědět, jak se rozhodnout a rozhodnout se. Jaké jsou vaše problémy? Neplacené dluhy? Aktuální projekty? Nedokončené projekty ?; A mnoho věcí, které vás obtěžují. Jsem certifikovaný soukromý věřitel a mám solidní kapitál poskytovat krátkodobé a dlouhodobé půjčky každému, kdo to potřebuje při nízkých úrokových sazbách, aby pomohl vyřešit různé finanční problémy a přinést finanční úlevu všem. Strana zadlužená nebo kdo chce řídit obchodní oddělení a mnoho dalších projektů nebo kdo je v platební neschopnosti. Nejsem banka, jsou to moje vlastní peníze, které propůjčují všem velmi rychle a snadno bez protokolu. Jediné, co chci, je poctivost k sobě. Pokud máte zájem o soukromou půjčku. Jednoduše pošlete požadavek e -mailem a můžete rychle získat půjčku. Kontaktujte mě pro více informací o mé nabídce e -mailem: pawelociepa48@gmail.com

  46. Půjčím až 25 000.000 Kč
    Půjčím až 25 000.000 Kč: Veronikajirikova10@gmail.com. Sháníte půjčku a nikde to nevyšlo? Máte záznam v registrech a nečekané výdaje? Potřebujete půjčit na sloučení svých současných půjček a snížení měsíční splátky? Potřebujete vyřešit svou finanční tíseň nebo vyplatit exekuci? Všechny situace mají řešení, obraťte se na mě a najdeme to nejvhodnější pro Vás. Garantuji diskrétnost a solidnost. Žádné zkoumání registrů, žádné zastavování nemovitostí. Působím po celé ČR. Email: Veronikajirikova10@gmail.com
    whatsapp…..+420704207735

  47. Půjčím až 25 000.000 Kč…..
    Půjčím až 25 000.000 Kč: Veronikajirikova10@gmail.com. Sháníte půjčku a nikde to nevyšlo? Máte záznam v registrech a nečekané výdaje? Potřebujete půjčit na sloučení svých současných půjček a snížení měsíční splátky? Potřebujete vyřešit svou finanční tíseň nebo vyplatit exekuci? Všechny situace mají řešení, obraťte se na mě a najdeme to nejvhodnější pro Vás. Garantuji diskrétnost a solidnost. Žádné zkoumání registrů, žádné zastavování nemovitostí. Působím po celé ČR. Email: Veronikajirikova10@gmail.com
    whatsapp…..+420704207735

  48. Nebankovní půjčka
    Nebankovní půjčka s velmi relevantní úrokovou sazbou, velmi rychlá a spolehlivá částka od 20 000 Kč do 80 000 000 Kč/euro pospěšte si a opravte, pokud potřebujete urgentní opravu půjčky email: holnovajana509@gmail.com

  49. Nemáte štěstí pro bankovní půjčky? Příležitosti byly právě nabídnuty ve formě pomoci a musíte vědět, jak se rozhodnout a rozhodnout se. Jaké jsou vaše problémy? Neplacené dluhy? Aktuální projekty? Nedokončené projekty ?; A mnoho věcí, které vás obtěžují. Jsem certifikovaný soukromý věřitel a mám solidní kapitál poskytovat krátkodobé a dlouhodobé půjčky každému, kdo to potřebuje při nízkých úrokových sazbách, aby pomohl vyřešit různé finanční problémy a přinést finanční úlevu všem. Strana zadlužená nebo kdo chce řídit obchodní oddělení a mnoho dalších projektů nebo kdo je v platební neschopnosti. Nejsem banka, jsou to moje vlastní peníze, které propůjčují všem velmi rychle a snadno bez protokolu. Jediné, co chci, je poctivost k sobě. Pokud máte zájem o soukromou půjčku. Jednoduše pošlete požadavek e -mailem a můžete rychle získat půjčku. Kontaktujte mě pro více informací o mé nabídce e -mailem: pawelociepa48@gmail.com

  50. Nabízíme ji všem občanům s bydlištěm v České republice.

    Jsem jednotlivec, který nabízí mezinárodní půjčky. S kapitálem
    které budou použity k poskytování půjček mezi jednotlivci v krátkodobém a dlouhodobém horizontu v rozmezí od
    50 000 až 8 000 000 Kč všem vážným zájemcům, kteří to opravdu potřebují, cena
    úrok je 2 % ročně zdarma. Nabízím finanční půjčky, půjčky na nemovitosti, investiční půjčky,
    Půjčka na auto, osobní půjčka. Jsem připraven uspokojit své zákazníky co nejrychleji
    03 dnů po obdržení vaší žádosti. Pokud potřebujete solidní a spolehlivou transakci, pane/paní, můžete nás kontaktovat e-mailem: musilovalada349@gmail.com

  51. Dobrý den, máte zájem o půjčku? nabízíme podnikatelskou půjčku, osobní půjčku, půjčku na auto, půjčku, studentskou půjčku, obchodní úrok, zástavní právo pro obchodní expanzi v rozsahu od jakékoli částky bez poplatku předem. Naše nabídka je jednoduchá a rychlá. nabízíme půjčky jak investorům, tak společnostem. e-mail: karlovyvary39@gmail.com

  52. Dobrý den, opravdu potřebujete financování a úvěr na dokončení vašich projektů, domů, podnikání, nákupu pozemků, nemovitostí? nyní existuje řešení, jak získat půjčku. Rychlou půjčku Vám poskytnu do 3 hodin bankovním převodem na Váš účet. Pokud opravdu potřebujete seriózní a naléhavou půjčku, kontaktujte mě nyní a budete spokojeni, kontaktujte: karlovyvary39@gmail.com

  53. Dobrý den, jsem soukromý věřitel a nabízím půjčku s nízkou úrokovou sazbou 3%. V ekonomii nabízím půjčky od 30 000 do 90 000 000 Kč. Podmínky mé půjčky jsou velmi jasné a srozumitelné. Můj věřitel je velmi spolehlivý a dochvilný. Na této stránce jsem narazil na tohoto poskytovatele půjčky a rozhodl jsem se kontaktovat jeho e-mail, byl jsem překvapen, když jsem mu dal dokument, o který požádal, najednou mi byla schválena půjčka ve výši 750 000 Kč, takže jsem nikdy nevěřil, že to všechno může fungovat. Byla mi připsána půjčka ve výši 750 000 Kč, prosím, poradím každému, kdo potřebuje půjčku, aby se obrátil na tohoto soukromého poskytovatele půjčky s žádostí o půjčku prostřednictvím: email: kdfin11@gmail.com

  54. Právě jsem dnes dostal od pana Pospichala půjčku 2 000 000 Kč. Po mnoha pokusech získat půjčku jsem konečně našel důvěryhodného a spolehlivého věřitele. Pokud potřebujete půjčku hned, kontaktujte ho a poděkujte mi později. Whatsapp: +420 728 383 074 nebo e-mail: pospichalladislav131@gmail.com

  55. Nemáte štěstí s bankovními půjčkami? Právě se zpřístupnily příležitosti v podobě pomoci a vy si musíte umět vybrat a rozhodnout se. jaké máš problémy? Nezaplacené dluhy? Aktuální projekty? Nedokončené projekty?; A mnoho věcí, které vás trápí. Jsem certifikovaný soukromý věřitel a mám silný kapitál na poskytování krátkodobých a dlouhodobých půjček komukoli v nouzi za nízké úrokové sazby, abych pomohl vyřešit různé finanční problémy a poskytl finanční úlevu každému v dluzích, který si přeje vytvořit firmu a mnoho dalších projektů. Nejsem banka, jsou to moje vlastní peníze, které všem půjčím velmi rychle a jednoduše bez protokolu. Jediné, co chci, je upřímnost sama k sobě. Pokud máte zájem o soukromou půjčku. Stačí poslat žádost emailem a můžete rychle získat půjčku. Kontaktujte mě pro více informací o mé nabídce na email: pawelociepa48@gmail.com

  56. Garantujeme rychlé vyřízení vaší žádosti o kredit.

    Garantujeme rychlé vyřízení vaší žádosti o kredit. Rychlá a pohodlná finanční půjčka, kterou můžete využít na cokoliv. Nízká úroková sazba je stabilní po celou dobu splácení úvěru. Díky široké nabídce poskytovaných finančních úvěrů může tento úvěr získat téměř každý žadatel v ČR. Jasná a srozumitelná smlouva, jasné podmínky služby. Finance, které můžete použít na cokoliv potřebujete. Tato nabídka platí pro celou ČR. E-mail: Jaroslav.dlouhy8@gmail.com
    Whatsapp: +420730686005

  57. Nemáte štěstí s bankovními půjčkami? Právě se zpřístupnily příležitosti v podobě pomoci a vy si musíte umět vybrat a rozhodnout se. jaké máš problémy? Nezaplacené dluhy? Aktuální projekty? Nedokončené projekty?; A mnoho věcí, které vás trápí. Jsem certifikovaný soukromý věřitel a mám silný kapitál na poskytování krátkodobých a dlouhodobých půjček komukoli v nouzi za nízké úrokové sazby, abych pomohl vyřešit různé finanční problémy a poskytl finanční úlevu každému v dluzích, který si přeje vytvořit firmu a mnoho dalších projektů. Nejsem banka, jsou to moje vlastní peníze, které všem půjčím velmi rychle a jednoduše bez protokolu. Jediné, co chci, je upřímnost sama k sobě. Pokud máte zájem o soukromou půjčku. Stačí poslat žádost emailem a můžete rychle získat půjčku. Kontaktujte mě pro více informací o mé nabídce na email: pawelociepa48@gmail.com

  58. Jaké máte obavy z nesplacených dluhů? Aktuální projekty? Nedokončené projekty?; a mnoho věcí, které vás trápí. Jsem soukromý věřitel a mám silný kapitál na to, abych mohl nabízet krátkodobé a dlouhodobé půjčky komukoli v nouzi za nízké úrokové sazby, abych pomohl překonat různé finanční starosti, poskytl finanční úlevu každému, kdo má dluhy nebo chce začít podnikat, a mnoho dalších projektů, jako je jako zaměstnanci, důchodci, podnikatelé, zákazníci v situaci platební neschopnosti. nejsem banka. Jsou to moje vlastní peníze, které půjčím každému velmi rychle a snadno bez protokolu. Jediné, co chci, je upřímnost sama k sobě. Pokud máte zájem o půjčku od skutečného soukromého investora. Stačí poslat e-mailovou žádost a můžete získat půjčku rychle a snadno. Kontaktujte mě pro více informací o mé nabídce na email:
    hoctovickovaeva@gmail.com

  59. Rychlá půjčka nebankovní půjčka nabídka kontakt hned
    ahoj, chci všem doporučit tuto legitimní úvěrovou společnost, narazil jsem na jejich inzerát zde na webu, rozhodl jsem se to vyzkoušet, byl jsem tak překvapen, když byla schválena půjčka 500 000 Kč, kontaktoval jsem je před pár hodinami, pokud potřebujete nebankovní půjčku urgentně, kontaktujte je na emailu: Jaroslav.dlouhy8@gmail.com
    Whatsapp: +420730686005

  60. Nemáte štěstí s bankovními půjčkami? Právě se zpřístupnily příležitosti v podobě pomoci a vy si musíte umět vybrat a rozhodnout se. jaké máš problémy? Nezaplacené dluhy? Aktuální projekty? Nedokončené projekty?; A mnoho věcí, které vás trápí. Jsem certifikovaný soukromý věřitel a mám silný kapitál na poskytování krátkodobých a dlouhodobých půjček komukoli v nouzi za nízké úrokové sazby, abych pomohl vyřešit různé finanční problémy a poskytl finanční úlevu každému v dluzích, který si přeje vytvořit firmu a mnoho dalších projektů. Nejsem banka, jsou to moje vlastní peníze, které všem půjčím velmi rychle a jednoduše bez protokolu. Jediné, co chci, je upřímnost sama k sobě. Pokud máte zájem o soukromou půjčku. Stačí poslat žádost emailem a můžete rychle získat půjčku. Kontaktujte mě pro více informací o mé nabídce na email: pawelociepa48@gmail.com

  61. Na této stránce jsem narazil na tohoto poskytovatele půjčky a rozhodl jsem se kontaktovat jeho e-mail, byl jsem překvapen, když jsem mu dal dokument, o který požádal, najednou mi byla schválena půjčka ve výši 750 000 Kč, takže jsem nikdy nevěřil, že to všechno může fungovat. Byla mi připsána půjčka ve výši 750 000 Kč, prosím, poradím každému, kdo potřebuje půjčku, aby se obrátil na tohoto soukromého poskytovatele půjčky s žádostí o půjčku prostřednictvím: email: kdfin11@gmail.com
    NABÍDKA SUPER URGENTNÍ PŮJČKY

  62. seriózní a rychlá nabídka půjčky
    Poskytujeme vám půjčky za velmi flexibilních podmínek, naše úrokové sazby se liší v závislosti na požadované částce a době splatnosti. Naše sazby jsou relativně nízké a liší se 2%. Vyberete si částku a dobu, která nejlépe vyhovuje vaší situaci. Díky osobní půjčce si můžete půjčit částku od 20 000 do 50 000 000 Kč na období 12 až 240 měsíců.
    – Finanční pomoc,
    – Půjčka okamžitě,
    – Nebankovní půjčka,
    kontaktujte
    E-mail:miliansudek@gmail.com

  63. Nemáte štěstí s bankovními půjčkami? Právě se zpřístupnily příležitosti v podobě pomoci a vy si musíte umět vybrat a rozhodnout se. jaké máš problémy? Nezaplacené dluhy? Aktuální projekty? Nedokončené projekty?; A mnoho věcí, které vás trápí. Jsem certifikovaný soukromý věřitel a mám silný kapitál na poskytování krátkodobých a dlouhodobých půjček komukoli v nouzi za nízké úrokové sazby, abych pomohl vyřešit různé finanční problémy a poskytl finanční úlevu každému v dluzích, který si přeje vytvořit firmu a mnoho dalších projektů. Nejsem banka, jsou to moje vlastní peníze, které všem půjčím velmi rychle a jednoduše bez protokolu. Jediné, co chci, je upřímnost sama k sobě. Pokud máte zájem o soukromou půjčku. Stačí poslat žádost emailem a můžete rychle získat půjčku. Kontaktujte mě pro více informací o mé nabídce na email: pawelociepa48@gmail.com

  64. Hledáte rychlou půjčku do 24 hodin? Rychlá a pohodlná finanční půjčka, kterou můžete využít na cokoliv. Nízká úroková sazba je stabilní po celou dobu splácení úvěru. Díky široké škále poskytovaných finančních půjček nabízíme všem výhodné finanční půjčky od 30 000 do 70 000 000 Kč, tuto půjčku může získat téměř každý žadatel v ČR. Jasná a srozumitelná smlouva, jasné podmínky služby. Peníze můžete použít na cokoliv potřebujete. Tato nabídka platí pro celou ČR. Neváhejte kontaktovat,: obermajerjosef701@gmail.com whatsapp +420723117429

  65. Soukromá nebankovní půjčka 24 hodin Rychlá a spolehlivá finanční půjčka s nabídkou 50 000 až 25 000 000 Kč) s úrokovou sazbou 2 %. Půjčka se splácí měsíčně a začíná po dobu tří (3) měsíců od obdržení půjčky. Půjčka bude poskytnuta bankovním převodem, vše do 24 hodin, za velmi výhodných podmínek. Tato výjimečná nabídka platí pro celou Českou republiku. Pro více informací. Email: eva4747@email.cz

  66. Dobrý den, nutně potřebujete financování a úvěr k dokončení svých projektů, domů, podnikání, Rychlý a pohodlný finanční úvěr, můžete jej použít na cokoliv. Nízká úroková sazba je stabilní po celou dobu splácení úvěru. Díky široké škále poskytovaných finančních půjček nabízíme všem výhodné finanční půjčky od 50 000 do 100 000 000 Kč, tuto půjčku může získat téměř každý žadatel v ČR. nákup pozemku, nemovitosti? nyní existuje řešení, jak získat půjčku. Rychlou půjčku Vám poskytnu do 3 hodin bankovním převodem na Váš účet. Pokud opravdu potřebujete seriózní a naléhavou půjčku, kontaktujte mě nyní a budete spokojeni, kontaktujte: tumovanatalie25@gmail.com

  67. HLEDÁTE LEGÁLNÍ NEBANKOVNÍ PŮJČKU?
    Byli jste několikrát odmítnuti svými bankami?
    Potřebujete peníze z osobních důvodů?
    Jste upřímní a čestní?
    Potřebujete půjčku na splacení svých dluhů, účtů nebo realizaci projektu?
    U nás máte vždy šanci.
    Ještě lépe nabízíme půjčky od 50 000 Kč až do 30 milionů Kč rychle a spolehlivě online s roční úrokovou sazbou 3 %. Jsme spolehliví, čestní a věrní svým slovům.
    V případě zájmu nás prosím neváhejte kontaktovat přímo na e-mail: SKOPIK.PUJCKA@GMAIL.COM.

  68. Rychlá a seriózní finanční
    Požádejte o půjčku nyní a získejte skvělou půjčku na vánoční večírek. Pro lidi ve finanční tísni a potřebující půjčky na financování svých aktivit a zvýšení produktivity nebo z různých naléhavých důvodů! Nabízíme půjčky (jednotlivcům, firmám, sdružením) s cílem poskytnout jim finanční příspěvek v rozmezí od 50 000 Kč do 30 000 000 Kč. V případě zájmu nás prosím kontaktujte na email: Rollerdominika@gmail.com

  69. Půjčka dostupná pro Vás ČR
    Půjčka dostupná pro Vás ČR. Poskytujeme řadu finančních půjček za spravedlivé a konkurenceschopné úrokové sazby pro vaše malé a střední podniky. Můžeme Vám nabídnout půjčky až do 30 000 000 Kč splatné v několika měsících s úrokovou sazbou 4%. Neváhejte nás kontaktovat. Email: Veronikajirikova10@gmail.com
    whatsapp…..+420704207735

  70. Půjčka dostupná pro Vás ČR..
    Půjčka dostupná pro Vás ČR. Poskytujeme řadu finančních půjček za spravedlivé a konkurenceschopné úrokové sazby pro vaše malé a střední podniky. Můžeme Vám nabídnout půjčky až do 30 000 000 Kč splatné v několika měsících s úrokovou sazbou 4%. Neváhejte nás kontaktovat. Email: Veronikajirikova10@gmail.com
    whatsapp…..+420704207735

  71. Nemáte štěstí s bankovními půjčkami? Právě se zpřístupnily příležitosti v podobě pomoci a vy si musíte umět vybrat a rozhodnout se. jaké máš problémy? Nezaplacené dluhy? Aktuální projekty? Nedokončené projekty?; A mnoho věcí, které vás trápí. Jsem certifikovaný soukromý věřitel a mám silný kapitál na poskytování krátkodobých a dlouhodobých půjček komukoli v nouzi za nízké úrokové sazby, abych pomohl vyřešit různé finanční problémy a poskytl finanční úlevu každému v dluzích, který si přeje vytvořit firmu a mnoho dalších projektů. Nejsem banka, jsou to moje vlastní peníze, které všem půjčím velmi rychle a jednoduše bez protokolu. Jediné, co chci, je upřímnost sama k sobě. Pokud máte zájem o soukromou půjčku. Stačí poslat žádost emailem a můžete rychle získat půjčku. Kontaktujte mě pro více informací o mé nabídce na email: pawelociepa48@gmail.com

  72. Rychlá finanční nabídka s pojištěním Nabízím všechny druhy půjček a investic od 20 000 do 25 milionů kc každému občanovi, který může splácet včas bez protokolu, s úrokovou sazbou 2% po celou dobu splácení. Neváhejte mě kontaktovat, jsem k dispozici 24 hodin denně E-mail: mariakamakova@seznam.cz

  73. Nemáte štěstí s bankovními půjčkami? Právě se zpřístupnily příležitosti v podobě pomoci a vy si musíte umět vybrat a rozhodnout se. jaké máš problémy? Nezaplacené dluhy? Aktuální projekty? Nedokončené projekty?; A mnoho věcí, které vás trápí. Jsem certifikovaný soukromý věřitel a mám silný kapitál na poskytování krátkodobých a dlouhodobých půjček komukoli v nouzi za nízké úrokové sazby, abych pomohl vyřešit různé finanční problémy a poskytl finanční úlevu každému v dluzích, který si přeje vytvořit firmu a mnoho dalších projektů. Nejsem banka, jsou to moje vlastní peníze, které všem půjčím velmi rychle a jednoduše bez protokolu. Jediné, co chci, je upřímnost sama k sobě. Pokud máte zájem o soukromou půjčku. Stačí poslat žádost emailem a můžete rychle získat půjčku. Kontaktujte mě pro více informací o mé nabídce na email: pawelociepa48@gmail.com

  74. Půjčky do 24 hodin po celé ČR.
    Soukromá úvěrová společnost je otevřena 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Půjčky online až do výše 25 milionů Kč na dobu až 360 měsíců poskytujeme rychle a bez zbytečných formalit nebo dokonce bez opuštění domova. Stačí výpis o příjmech nebo výpis z účtu, a to zcela online – zákazník dostane peníze dokonce do 24 hodin! E-mail: Veronikajirikova10@gmail.com
    whatsapp…..+420704207735

  75. Půjčky do 24 hodin po celé ČR…….
    Soukromá úvěrová společnost je otevřena 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Půjčky online až do výše 25 milionů Kč na dobu až 360 měsíců poskytujeme rychle a bez zbytečných formalit nebo dokonce bez opuštění domova. Stačí výpis o příjmech nebo výpis z účtu, a to zcela online – zákazník dostane peníze dokonce do 24 hodin! E-mail: Veronikajirikova10@gmail.com
    whatsapp…..+420704207735

  76. POTŘEBUJETE URGENTNÍ PŮJČKU?
    Dobrý den, jste v tíživé finanční situaci? Potřebujete urgentně peníze na realizaci svých projektů? kolik potřebujete? Chcete jej obdržet do 24 hodin? Nabídka půjčky začíná od 20 000 Kč do 60 000 000 Kč s úrokovou sazbou 2 %. Splácení úvěru začíná od (1 – 30 let) – (12 – 360 měsíců). Pokud potřebujete bezpečnou nouzovou půjčku bez problémů, kontaktujte mě rychle prostřednictvím e-mailu: orossv041@gmail.com nebo whatsapp +420602891449

  77. Upřímný a spolehlivý úvěr za 48 hodin.
    Seriózní nebankovní půjčka 40.000 do 45.000.000,- Kč kde není třeba ručit nemovitostí. Je nutný pravidelný měsíční příjem a občanství ČR. Osobní přístup ke každé žádosti. Garantuji vám rychlé a seriózní jednání. Celou půjčku i s vyplacením financí už do 48 hodin. Půjčku můžete využít také na konsolidaci vašich závazků. Velká průchodnost schválených žádostí. Kontaktujte mě prosím: NOVAPUJCKA.CZ@GMAIL.COM.

  78. Upřímný a spolehlivý úvěr za 48 hodin.
    Seriózní nebankovní půjčka 40.000 do 45.000.000,- Kč kde není třeba ručit nemovitostí. Je nutný pravidelný měsíční příjem a občanství ČR. Osobní přístup ke každé žádosti. Garantuji vám rychlé a seriózní jednání. Celou půjčku i s vyplacením financí už do 48 hodin. Půjčku můžete využít také na konsolidaci vašich závazků. Velká průchodnost schválených žádostí. Kontaktujte mě prosím: NOVAPUJCKA.CZ@GMAIL.COM.

    Upřímný a spolehlivý úvěr za 48 hodin.
    Seriózní nebankovní půjčka 40.000 do 45.000.000,- Kč kde není třeba ručit nemovitostí. Je nutný pravidelný měsíční příjem a občanství ČR. Osobní přístup ke každé žádosti. Garantuji vám rychlé a seriózní jednání. Celou půjčku i s vyplacením financí už do 48 hodin. Půjčku můžete využít také na konsolidaci vašich závazků. Velká průchodnost schválených žádostí. Kontaktujte mě prosím: NOVAPUJCKA.CZ@GMAIL.COM.

  79. Potřebujete financování pro svůj domov, své podnikání, na nákup auta, na nákup motocyklu, na zahájení vlastního podnikání, pro své osobní potřeby, nebojte se. Půjčím osobní půjčky od 20 000 do 85 000 Kč, s nominální úrokovou sazbou 3 % bez ohledu na výši. V žádosti o platbu zadejte přesnou částku a datum splatnosti. Pro více informací nás prosím kontaktujte na: Email:jaroslavatrnkova848@gmail.com

  80. HLEDÁTE LEGÁLNÍ NEBANKOVNÍ PŮJČKU?
    Byli jste několikrát odmítnuti svými bankami?
    Potřebujete peníze z osobních důvodů?
    Jste upřímní a čestní?
    Potřebujete půjčku na splacení svých dluhů, účtů nebo realizaci projektu?
    U nás máte vždy šanci.
    Ještě lépe nabízíme půjčky od 50 000 Kč až do 30 milionů Kč rychle a spolehlivě online s roční úrokovou sazbou 3 %. Jsme spolehliví, čestní a věrní svým slovům.
    V případě zájmu nás prosím neváhejte kontaktovat přímo na e-mail: SKOPIK.PUJCKA@GMAIL.COM.

    HLEDÁTE LEGÁLNÍ NEBANKOVNÍ PŮJČKU?
    Byli jste několikrát odmítnuti svými bankami?
    Potřebujete peníze z osobních důvodů?
    Jste upřímní a čestní?
    Potřebujete půjčku na splacení svých dluhů, účtů nebo realizaci projektu?
    U nás máte vždy šanci.
    Ještě lépe nabízíme půjčky od 50 000 Kč až do 30 milionů Kč rychle a spolehlivě online s roční úrokovou sazbou 3 %. Jsme spolehliví, čestní a věrní svým slovům.
    V případě zájmu nás prosím neváhejte kontaktovat přímo na e-mail: SKOPIK.PUJCKA@GMAIL.COM.

  81. Nemáte štěstí s bankovními půjčkami? Právě se zpřístupnily příležitosti v podobě pomoci a vy si musíte umět vybrat a rozhodnout se. jaké máš problémy? Nezaplacené dluhy? Aktuální projekty? Nedokončené projekty?; A mnoho věcí, které vás trápí. Jsem certifikovaný soukromý věřitel a mám silný kapitál na poskytování krátkodobých a dlouhodobých půjček komukoli v nouzi za nízké úrokové sazby, abych pomohl vyřešit různé finanční problémy a poskytl finanční úlevu každému v dluzích, který si přeje vytvořit firmu a mnoho dalších projektů. Nejsem banka, jsou to moje vlastní peníze, které všem půjčím velmi rychle a jednoduše bez protokolu. Jediné, co chci, je upřímnost sama k sobě. Pokud máte zájem o soukromou půjčku. Stačí poslat žádost emailem a můžete rychle získat půjčku. Kontaktujte mě pro více informací o mé nabídce na email: pawelociepa48@gmail.com

  82. Nabízím osobní půjčky od 70 000 Kč do 50 000 000 Kč s roční úrokovou sazbou 2%.
    Nebankovní půjčka na 24 hodin. Potřebujete financování Pro svůj dům, Pro vaše podnikání, Chcete-li koupit auto, Koupit motocykl, Chcete-li vytvořit svůj vlastní podnik, Pro vaše osobní potřeby nepochybujte. Nabízím osobní půjčky od 70 000 Kč do 50 000 000 Kč s roční úrokovou sazbou 2%. Nezáleží na množství. V žádosti o úvěr uveďte přesnou částku, kterou chcete splatit, a datum splacení. kontakt prostřednictvím e-mailu: Paveljiri5@gmail.com
    WHATSAPP: +420739257158

  83. Potřebujete půjčky a nouzové financování? Chcete okamžitě získat spolehlivý kredit na nastavení svých aktivit? Jsem Vám k dispozici, nabízím velmi rychlou a spolehlivou půjčku peněz od 5000 do 500 000 000 Kč s 3% úrokovou sazbou. Půjčku lze splácet krátkodobě i dlouhodobě (1 – 25 let). Půjčka trvá maximálně 24 hodin před dokončením na váš bankovní účet. Kontaktujte nás s důvěrou a získejte 100% spokojenost. V případě žádosti o půjčku mě kontaktujte s tímto emailem níže:…… novotnyradex@gmail.com

  84. Nabídka půjčky bez protokolu Nabízím mezinárodní půjčky od 4 000 do 15 000 000 eur všem vážným lidem, úroková sazba je 3% ročně. Jsem k dispozici pro uspokojení svých klientů bez protokolu do 24 hodin Kontaktujte tento e-mail níže: novotnyradex@gmail.com

  85. Rychlá a pohodlná finanční půjčka, kterou můžete využít na cokoliv.

    Nízká úroková sazba je stabilní po celou dobu splácení úvěru. Díky široké škále poskytovaných finančních půjček nabízíme všem výhodné finanční půjčky od 30 000 do 60 000 000 Kč, tuto půjčku může získat téměř každý žadatel v ČR. Jasná a srozumitelná smlouva, jasné podmínky služby. Peníze můžete použít na cokoliv potřebujete. Tato nabídka platí pro celou ČR. Neváhejte kontaktovat. E-mail: Rollerdominika@gmail.com

  86. POTŘEBUJETE EXPRESNÍ PŮJČKU?

    Jste v tíživé finanční situaci? Potřebujete financování pro váš domov, pro vaše podnikání, Koupit auto, Chcete-li koupit motocykl, Chcete-li začít podnikat, Nepochybujte o svých osobních potřebách. Nabízím osobní půjčky od 30 000 do 60 000 000 Kč s roční úrokovou sazbou 3%. Na množství nezáleží. V žádosti o půjčku uveďte přesnou částku, kterou si chcete půjčit, a datum splacení. Napište nám své osobní půjčky na e-mail: Jaroslav.dlouhy8@gmail.com
    Whatsapp: +420731266713

  87. NALÉHAVÁ NABÍDKA PŮJČKY Rád bych informoval každého, kdo potřebuje půjčku, že vás mohu odkázat na soukromou věřitelku paní Roller Dominiku, je to velmi spolehlivá a poctivá věřitelka, která poskytuje půjčky v rozmezí od 35 000 Kč do 63 000 000 Kč za dostupné sazby s flexibilní sazby. podmínky půjčky. Kontaktujte ji pro více informací. E-mail: albertrudihans@gmail.com

  88. Ahoj všichni. Poskytuji vám finanční prostředky, které jim mohou pomoci uskutečnit jejich sny a ukončit jejich utrpení. Tento fond také zpřístupňuji každému, kdo hledá investice k realizaci svých obchodních plánů a další. nabízíme výhodnou finanční půjčku od 30 000 Kč do 70 000,00 Kč. Poskytuji půjčky na pomoc lidem a firmám, kteří potřebují aktualizovat svou finanční situaci. Neváhejte kontaktovat, E-mailová adresa janshorny5@gmail.com

  89. PŮJČKA DOSTUPNÁ DO 12 HODIN.

    moje nabídka půjčky začíná od 30 000 Kč až do 30 000 000 Kč s úrokovou sazbou 2 %. Můžete ji splácet (12 až 300 měsíců). Představuji vám své oblasti pomoci. – Finanční pomoc, – Okamžitá půjčka, – Nebankovní půjčka, – Konsolidační půjčka, – Půjčka na Vaše projekty, – Půjčka na podporu rodiny, – Půjčka na školení Vašich dětí. – Půjčka přizpůsobená vašim potřebám. Půjčku dostanete naprosto upřímně a rychle do 24 hodin, půjčka vám bude poskytnuta bankovním převodem úspěšně a bez jakéhokoli protokolu těm, kteří ji nutně potřebují. Kontaktujte nás, zde jsou naše kontakty: E-mail: janshorny5@gmail.com

  90. Finanční služby pro celou ČR Rychlé a spolehlivé finanční služby pro celou ČR. Vysoká průchodnost schválených žádostí, díky které mohou tuto půjčku získat téměř všichni žadatelé. Nabízím Vám finanční půjčky od 50 000 Kč do 5 000 000 Kč. Jasná a srozumitelná smlouva. Zaručuji Vám úplné informace o podmínkách poskytnutí. Pokud se chcete o této nabídce dozvědět více, napište na email janshorny5@gmail.com

  91. Nabízím Vám půjčku 20 000 Kč – 50 000 000 Kč

    Nabízím vám půjčku 20 000 Kč – 50 000 000 Kč, abyste mohli uspokojit své finanční potřeby, realizovat své projekty, stavět své domy, kupovat budovy, splácet své dluhy. Jsem vážný a velmi upřímný a zaručuji vám rychlou půjčku za méně než 24 hodin. půjčka vám bude poskytnuta bankovním převodem a splácení probíhá měsíčně. Tyto měsíční splátky začínají tři (03) měsíce po získání půjčky. Půjčku můžete splácet od 1 do 15 let. Požádejte o půjčku a získejte kredit na svůj účet hned. Chcete-li získat naléhavou půjčku, kontaktujte janshorny5@gmail.com

Napsat komentář